Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact


'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

РАЗВИГОР BUSINESS CLUB
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Народът срещу мафията
Сега да ги вкараме в затвора
12.2016

Това не бяха избори. Какво ви се предлагаше да избирате – едно подобие на жена – политик, зад която стърчаха ушите на една селска мутра, и един пилот, чието предимство беше, че досега не се е занимавал въобще с политика, а е летял отвреме-навреме като натовски генерал с последния руски самолет на ВВС, т. е. неутралитет по нашенски.

Не беше и въстание срещу онова, което ви се предлагаше да избирате. Защото никой не излезе на улицата, за да протестира срещу нещо, или да сваля някого, за което има предостатъчно причини.

Добре де, какво беше тогава това?

Беше първият признак, изразен и в паралелния референдум – въпреки слабото съчетание на въпросите – че мнозинството българи започват да разбират каква е причината за тяхната лична и държавна катастрофа. Тя е системата, в която всички ние и държавата се озовахме след 1990 г.

Осъзнаването на тези проста тази проста причинно-следствена връзка на сегашния етап се изразява в издигнатия лозунг "Народът срещу мафията". Защото само на тази основа все още може да се постигне някакво консолидиране на опитите за индивидуално и национално спасение.

Едновременно България се озова в руслото на глобалните промени и борба със системната криза на съвременното глобално общество, която може да бъде решена само с унищожението на системата, наречена "либерален капитализъм", а у нас по-просто и доста по-точно – "мафия".

Заради това резултатите от тези избори нямат нищо общо нито с Путин, нито със САЩ, нито с Брюксел. За съжаление, заради мафията отдавна не сме интересни за никого и никой не ни обръща внимание.

Разбира се, външните фактори имат своето съвкупно въздействие върху ставащото у нас, но то е минимално. Защото онова, което сега се случва в България, е опит за противопоставяне на една треторазредна мафия, която можеше да се появи във властта само благодарение на действащата система, т.е. започващото въстание е едновременно и срещу мафията, и системата. Това не е нито проруски, нито проевропейски, нито проамерикански процес. Това е отчаян опит на хората, да си върнат преди всичко правото на живот и труд, да отстранят от властта психопатите, бандитите, кариеристите, бюрократите.

Хората са отчаяни от кучешкия живот, от кражбите на мафията, от безработицата, от лъжите, от зомбирането, от наркотизирането, от дебилизирането, от проституирането. Те са отчаяни да гледат как България изчезва. И се опитват да се противопоставят с надеждата да бъдат чути.

Това е и краят на технологията за управление на "тълпата" чрез най-отявлени дегенерати, които играят ролята на "елит" и концентрират върху себе си вниманието на "тълпата". Вулгарна технология, която се внедрява след 1990 г. от някакви измислени "лидери", които нищо не решават, а само унищожават и оскотяват "тълпата", която вече не иска да е пълна със зомбирани дебили.

От къде излязоха всички тези демократи, либерали, мутри, патриотари, националистчета, психопати, идиоти, педофили, хомосексуалисти и т.н.?

Повечето от тях бяха напълно случайно изтласкани към върха от "кръстниците". Избраха ги според мизерния им интелект, за да не могат да разберат своята манипулираност.

И тези "политици" се правят, че имат някакви програми, някакви идеи, някакви визии. Имат трици.

Вижте какво става. Правителството е затънало в корупция и некадърност. Някакъв малоумник тича насам-натам и реже лентички, въпреки че единственото нещо, което може да прави е да купува тоалетна хартия за WC-то на Министерския съвет, ако и нея не открадне.

Напредва процесът на новото варварство и на генетическото израждане – за предпочитане е да си тъп и мутроиден.

В парламента, за разлика от коня на Калигула, у нас може да влезе всяка свиня.

Така се стигна до монополизиране на политическата сцена от една малка група игноранти, които не могат да изкарат и 5 лева с честен труд, но от политиката трупат милиони.

Но тази банда, вместо да е в затвора, е във властта.

За кого всъщност гласувате?

За тези:

  • които съсипаха селското стопанство и въобще производството в България;
  • които избраха невменяемия монетаризъм вместо производствените реалности;
  • които разграбиха и разпродадоха всичко, което никога не е било тяхно и за което не са допринесли с нищо;
  • които обрекоха на бавна смърт 3-4 милиона българи;
  • които унищожиха геополитическата тежест на страната и изместиха нейната ориентация;
  • които докараха България до безпрецедентната изолация и липса на партньори, пазари, перспективи;
  • които финансово съсипаха държавата и наложиха валутния борд, което означава, че световните спекулативни финансови институции застанаха на "входа" и "изхода" на България.

България е в края на държавите от "третия свят" по очаквана средна продължителност на живота. Световната здравна организация ни постави на 150-то място сред всичките 191 държави.

Къде отиват нашите пари? Инфраструктурата е в отчаяно положение, пътищата, мостовете, водата, водохранилищата са опасни за живота.

Бедността докара 50 процента от българите под социалния минимум. Реалната безработица е около 20 процента. Човешкият капитал беше зачеркнат. Развитието беше спряно – срив в образованието, науката, спорта.

Брутният продукт спрямо 1990 г. се съкрати два пъти. Нищо не върви нагоре освен престъпленията и броят на затворниците, както и наглостта на управляващите.

Кризата доведе до демонтажа на народа в България. Механизмът на самоунищожението беше внедрен преди 26 години. Само за 26 години България беше хвърлена обратно в състояние на ново варварство, в пропастта на управляван отвън регрес и хаос.

Закономерно се появи и "елитът" на новата система – мародери, психопати, мутри, заграбили собствеността по пътя на грабежа и насилието, вътрешни слуги и компрадори, на които беше отредена задачата да унищожат България. И вече 26 години те само плюскат и крадат. И се ръфат помежду си за онова, което е останало за доразграбване.

Възходът ни в този фарсов трагизъм е без прецедент и в Европа. България е болна.

Каква е причината? Преди всичко е въпросът какво се случи преди 26 години. Всеки преврат от такъв мащаб изтласква на повърхността мърсотията и тинята – луди, маниаци, авантюристи, садисти, мародери, разрушители, примитиви. Но те са само на повърхността на тектоничния разлом, появил се и под България, съдържащ се в две думи - "либерален капитализъм", изродил се у нас в най-канцерогенната му форма на мутренска държава.

Значи непосредствената задача е да се изхвърлят тези политизтърсаци, които водят към демонтаж държавата.

Крайно време е тази система да бъде унищожена, докато не са ни изнесли всичките с краката напред.

Сега лозунгът е: "Да ги избием, преди те да са ни избили" и "Ситуацията е нова – народът срещу мафията".

Ставащото в съвременния свят, в това число и в България, е предсмъртна агония. Това е грандиозна война в мащаба на цялата планета, защото и кризата е планетарна. Двубоят е колосален, исторически, космически.

Заради това казваме, че кризата е системна и може да бъде решена само с унищожение на системата и на създадения от нея "елит".

Въведохме термина "капиталипсис". Това означава апокалипсис на капитализма. Човечеството трябва да се избави от тази система-паразит.

В момента тя навлиза в своята критична фаза, тоест по-нататъшният й крах ще става със скоростта на термоядрена реакция.

Именно това наричаме капиталипсис – унищожение на капиталистическата система в апокалиптични пропорции със скоростта на термоядрена реакция. Радваме се, че и други започват да я използват.

Намираме се в момент, който променя основните принцип на нашето функциониране.

В други страни вместо "борба с мафията" въведоха термина "борба с блатото". Но и "блато" е добро обобщение, още повече, че става дума за блатото на цялата система – за системно блато в САЩ, Русия, Германия, Франция. Така борбата с блатото и неговото пресушаване става общо. Може би новият лозунг е "пресушители от целия свят, обединявайте се". Или, както се казва, отсега нататък блатото е екстериториално явление, както и международният тероризъм. То е навсякъде и придобива различни форми. В България тя е "народът срещу мафията".

Това е целта. Към нея, както се казва, всички средства са позволени.

Започваме.

ХХІ век най-накрая започна и в България.


You have read 1 of your 10 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above. Issue 258, December 2016
Войната в Сирия в решителен и заключителен етап
С битките за Алепо и Мосул войната в Сирия и Ирак навлезе в своя решителен и вероятно заключителен етап.В близките 3-4 м...
    Доналд Тръмп: Back to the Future
Запомнете нещо – в политиката нищо не се случва случайно. А ако се случи, можете да се обзаложите, че така е било планир...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2018, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com