Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Гореща тема
Praeteritum, nunc, futurum. Идва ли краят на света
Какво става в Антарктида
Анализ на "Строго секретно"

Нещата стават все по-страшни. Информациите пристигат от все повече различни източници и инсайдери.

И всичките се отнасят за Антарктида и за онова, което става там. Разбира се, в големите "официални медии" и специални служби тази информация има гриф "висока секретност", въпреки че засяга цялото човечество и съдбата на планетата.

По-рано изтече информацията за внезапната визита на руския патриарх Кирил в Антарктида, след което той посети в Лондон кралицата на Великобритания Елизабет ІІ, която заяви, че това ще е последното Рождество Христово.

През ноември държавният секретар на САЩ Джон Кери също така внезапно посети Антарктида и след това още по-внезапно се срещна с папа Франциск във Ватикана, след което папата започна да готви "извънредно обръщение" към човечеството. Радио Ватикана излъчи две послания – загадки на своя сайт, които бързо бяха свалени...

Всичко това ставаше на фона на поредица от мощни земетресения по цялата "Огнена дъга" на Тихия океан.

Изведнъж цялата планета започна да се тресе. Десетки труса удариха в течение само на 30 дни. Един то тях беше отново в Крайстчърч – Нова Зеландия, друго – в калдерата на Йелоустоун, трето – в Калифорния, четвърто – на Соломоновите острови, и т.н.

Най-страшното беше, че трусът беше в самата калдера на Йелоустоун и че в Калифорния започнаха да очакват Big one, т.е. катастрофално земетресение по цялото протежение на разлома Сан Андреас.

Едновременно в Антарктида ставаха още по-страшни събития, за които липсваше информация. Но все пак се разбра за гигантската пукнатина в шелфовия ледник, която стремително расте. Процесът се съпровожда от чудовищни звуци, като че ли неизвестна сила раздира ледника като лист хартия. За обществеността обаче пуснаха версията, че това е "резултат на глобалното затопляне".

Какво става на Антарктида и защо в началото на 2016 г. в Пентагона беше открит специален секретен отдел само с едно направление – Антарктида? И защо през ноември-декември този отдел започна да формира група от военни и учени за провеждане на военно-научна операция в Антарктида? В състава има и работещи за американските спецслужби. Какво изследват в този състав и от кого се защитават!

Междувременно се появи и нова противоречива информация:

  • за открити руини на древна мощна цивилизация на Антарктида;
  • за откриване на две пирамиди на Антарктида;
  • за двукратно излъчване от една точка на Антарктида на могъщи лъчи непонятна енергия.

Споменатата среща на папа Франциск с държавния секретар на САЩ Джон Кери се състоеше от две части. Официалната – за обществеността, също беше странна, защото Джон Кери придърпа стола и веднага седна плътно до Франциск. И неофициална – в която двамата са общували в течение на половин час в специална стая, защитена от електронно и визуално подслушване.

След отпътуването на Кери папата беше развълнуван и дълбоко озадачен. С един от своите помощници влезе във Ватиканския таен архив, където беше няколко часа. Върна се още по-озадачен и със секретаря са затвориха, за да подготвят "важен документ", озаглавен "Обръщение към епископите, свещениците и всички вярващи миряни".

Не е известно за какво става дума, но това ще е "страшната сензация" на 2017 г., "която ще потресе всички земни хора и напълно ще промени техния живот".

Междувременно на сайта на Радио Ватикана се появи загадъчен колаж от 8 фотографии по години и с надписи на латински. Нямаше съпътстващо описание. Най-интересното беше, че няколко часа по-късно колажът изчезна от сайта. Но експертите бяха успели да направят скрийншот, т.е. снимка на колажа. Според тях сътрудник на Радио Ватикана се опитваше да съобщи на обществеността някаква скрита информация.

Разшифровани бяха пет от фотографиите /долу вляво/:

1. 2013 venit – ясно, във Ватикана беше избран нов папа Франциск. Той е дошъл.

2. 2014 monuit – предупреждава. Франциск на австроунгарското гробище в Североизточна Италия предупреди, че започва страшно и катастрофално време на войни и бедствия.

3. 2015 errat in uno cenno – сбърка с една година, т.е. папата говореше, че рождество не на 2016 г., а на 2017 г. ще бъде последно.

4-5. 2016 didicit et persuasum – разбра и се убеди. Две свързани по смисъл фотографии – на срещата с Кери, и на печата с думите Archivio Segreto Vaticano. Всички документи на ватиканския таен архив имат такъв печат.

И накрая последният колаж от три фотографии:

6-7-8. 2017 unum de multis – един от многото.

Първата снимка: Ватикана. Сикстинската капела. Картината "Страшиният съд" на Микеландлжело. Вестителите на Апокалипсиса тръбят за страшния съд.

Втората снимка: Франциск пред затворените свети врати на събора "Свети Петър" в Рим.

Третата снимка: на свети Малахий, пророк написал пророчество за римските папи, свързващ Франциск с началото на Апокалипсиса...

Последва ново послание на сайта на Радио Ватикана /снимките долу вдясно/.

На снимката – папата чете някакво възвание с надписа на латински et mundus erit scire 8 January 2017. "Светът ще разбере" и датата 8 януари 2017 г.

На 8 януари 2017 г. има възвание на папата към света.

Под снимката на папата имаше само три думи:

  • praeteritum /минало/
  • nunc /настояще/
  • futurum /бъдеще/

Като всяка имаше отправка към една от долните библейски картини.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 259, January 2017
Децата на Боговете (1)
Древните предания на индианците от племето кайапа (Южна Америка) говорят за загадъчно същество, което "веднъж се появило...
    Pizzagate – скандалът на столетието
Заради понятни причини, в САЩ и Англия правят всичко възможно да потулят този скандал или да отвлекат вниманието от него...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com