Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact


'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Войната зад сцената
Кой убива руските дипломати
04.2017

През последните две години поредицата от "инфаркти", "смърт след кратко боледуване", "неизяснени обстоятелства", "нещастни случаи" и т.н. стана страшна. Само глупаци могат да твърдят, че това са случайности или да ги подиграват с някаква "теория на конспирацията".

Има наистина конспирация, която води към две агенции - ЦРУ и Моссад.

Така наречената ционистко-англоамериканска ос си е поставила за цел да завлече Русия в горещата фаза на Третата световна война. Със студената фаза, белязана от финансов тероризъм, икономически саботаж, дипломатически битки, фалшиви операции, медийна пропаганда засега не успяха да въвлекат Русия в пълномащабен въоръжен конфликт.

Въпросът сега е още колко руски дипломати, артисти, учени и невинни хора ще бъдат убити от Запада докато Русия предприеме най-накрая нещо.

Да се върнем накратко към някои от тези престъпления.

Ноември, 2015 г.

Основателят на Russia Todаy - Михаил Лесин, беше открит мъртъв в хотел във Вашингтон. Руските медии, съобщиха, че е имал инфаркт, но според експертизата на главата на Лесин е имало следи от насилие - бил е убит.

Май, 2016 г.

Четири пожара за един ден в православните църкви в Ню Йорк, Сидней и Мелбърн, точно на православния Великден.

Септември, 2016 г.

Една от официалните коли на Владимир Путин се удари челно с кола от насрещното движение по Котузовски проспект в Москва. Шофьорът загина.

От последните източници от "Трезор-7" на ЦРУ стана ясно, че американците отдавна използват дистанционно отвличане на определени модели коли. И самолети.

Декември, 2016 г.

Масово убийство над Черно море на прочутия хор на руската армия "Александров" при излитане за концерти в Сирия. Констатацията на експертите - саботаж - взрив на борда.

Декември 2016 г.

В деня на изборите в САЩ руският дипломат Сергей Кривов беше открит в безсъзнание в руското консулство в Ню Йорк и е "починал на място" от тежки травми. Но руски официални лица съобщиха, че е умрял "от инфаркт". Кривов е бил лицето, отговарящо за предотвратяване на шпионажа и саботажите срещу руското посолство.

19 декември 2016 г.

Руският посланик в Турция Андрей Крилов, беше убит от турски полицай на фотоизложба в Анкара. Преди това Крилов беше посланик в КНДР и беше активен в подобряване на отношенията между Путин и Ердоган.

19 декември 2016 г.

На същия ден друг руски дипломат - Пьотр Полшиков, беше убит в апартамента му в Москва. Полшиков работеше като старши дипломат в управлението за Латинска Америка на руското външно министерство.

26 декември 2016 г.

Бивш служител на КГБ - Олег Еровинкин, който вероятно е участвал в подготовката на така нареченото "досие на Тръмп", беше открит мъртъв в своята кола в Москва. Евровинкин беше помощник на бившия вицепремиер Игор Сечин, който е глава на руската държавна компания Роснефт.

9 януари 2017 г.

Руският консул в Атина Андрей Маланин беше открит мъртъв в апартамента му в Атина. Гръцката полиция съобщи, че няма следи от взлом. Меланин живееше във високо охраняван район и работеше за разширяване на отношенията между Русия и Гърция.

27 януари 2017 г.

Руският посланик в Индия Александър Кадакин почина след "кратко боледуване" въпреки че според негови служители е бил в добро здраве. Кадакин беше посланик от 2009 г. и играеше важна роля за развитието на отношенията между Индия и Русия.

Февруари 2017 г.

Постоянният представител на Русия в ООН Виталий Чуркин, един от най-добрите съвременни руски дипломати, който беше в "абсолютно добро здраве", почина след "инфаркт" в консулството в Ню Йорк. Чуркин беше жива легенда на ООН. Никой не се съмнява, че е бил убит.

Преди това, над Синай беше свален руският самолет на с много жертви.

Над Украйна през юли 2014 г. беше свален полет МH17 на малайзийските авиолинии.

Отдавна следим и онкологичните заговори на ЦРУ и Моссад. Съвсем не е странно, че рак се появяваше почти при всеки президент, особено в Южна Америка. Според официални данни бившият президент на Венецуела Уго Чавес почина на възраст 53 години от онкологично заболяване в 2013 г. Венецуелските учени откриха веществото, заради което при Чавес започна онкологичното заболяване. Според специалистите нанооръжието може да въведе в организма химически елементи, предизвикващи злокачествен рак.

Заподозреният отново са САЩ, където от 2003 г. се разработва план, според който, поне 7 президента на страните от Латинска Америка трябва да се заразят с един или друг опасен вирус.

На 1 април 2009 г. в Аржентина почина от пневмония, следствие от рак на дробовете, бившият президент Раул Алфонсин.

На 18 декември 2009 г. почина бившият сирийски президент Амин Хавез от рак.

На 27 юни 2006 г. в своя дом във Вилнюс почина бившият премиер и президент на Литва Алгирдас Бразаукас. Умря от рак на лимфовъзлите.

На 17 май 2010 г. почина бившият президент на Хондурас генерал Освалдо Ареляно, от рак.

На 19 декември 2011 г. почина първият президент на Чехия Вацлав Хавел. Причината беше неизлекувана пневмония и рак на дробовете.

На 6 октомври 2012 г. почина бившият президент на Алжир Шадри Бенджедид от рак.

На 25 юли 2012 г. почина президентът на Гана Еванс Милс от рак на гърлото.

На 6 март 2013 г. почина президентът на Венецуела Уго Чавес от рак.

В тази фатална за Латинска америка година онкологията порази не само Чавес:

  • карцином на щитовидната жлеза откриха в президента на Аржентина Кристина Киршнер, вдовица и приемник на Нестор Киршнер;
  • самият президент Киршнер, приятел на Чавес, почина една година по-рано от рак на стомаха на 60 години;

  • на още един приятел на Чавес - 66-годишният президент на Бразилия, Лула да Силва, лекарите поставиха диагноза рак на гърлото;

  • през 2011 г. Силва беше наследен от Дилма Русеф, в която откриха рак на гърдата;
  • на 59-годишният президент на Парагвай Фернандо Луно откриха лимфом;
  • на 54-годишния президент на Колумбия Ууан Калдерон - рак на простатата;
  • на бившия президент на Перу Алберто Фухимори откриха рак на устната кухина.

Начело на този списък беше самият Фидел Кастро, който предупреди Чавес за онкологичната зараза. Фидел беше атакуван от рак на стомаха, към който след това добавиха злокачествен рак на простатата.

Да се върнем към руските дипломати.

Основният въпрос е каква е вероятността от практически едновременна /според международните стандарти/ смърт на няколко десетки дипломати, военни, учени, артисти и т.н., повечето от които са починали скоропостижно при странни обстоятелства.

Умните хора знаят, че даже две събития не са случайност, а изведнъж 10 или 20 за последните 2-3 години съвсем не е невероятно съвпадение.

Ако наречем нещата с техните истински имена такива събития без външна силова намеса практически са невъзможни. Най-вероятната причина е тяхното общо организиране от един център - ЦРУ и Моссад, заедно или поотделно, зависи от случая. Престъпленията продължават.


You have read 1 of your 10 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above. Issue 262, April 2017
Възможна ли е оста Русия - Иран
Засилването на напрежението около Иран поставя въпроса за мястото на тази страна в Евразия. Иран е важна част от евразиа...
    САЩ модернизират ядрените оръжия
Основата на глобалната сигурност отново е стратегическият ядрен паритет между САЩ и Русия. Той се определя от подписания...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2018, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com