Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact


'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Фокус Еxtra
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Къде все пак е Елизабет II
05.2017

Мистерията с изчезването на британската кралица Елизабет ІІ продължава. Но, както вече писахме няколко пъти, мистерия няма, има поредна мистификация и машинации около смъртта на Елизабет ІІ и най-вероятно укриване на нейната кончина. Да припомним някои неща.

Краят на Елизабет ІІ се предшестваше и се съпровожда от поредни постановки, разигравани от двореца и спецслужбите в това число и атаката на парламента на 22 март, която трябваше да укрепи вярата в земното присъствие на Елизабет ІІ.

Странните неща започнаха още на 15 октомври 2016 г., когато руският патриарх Кирил полетя до Лондон с официална визита, по време на която се срещнал и с кралицата. Но странно, нито една протоколна снимка не се показа и до днес.

Веднага се появиха предположения, че Кирил е летял до Лондон, за да отпее Елизабет ІІ, заради което след завръщането си е бил наказан, като на 21 октомври, след като се е върнал от Лондон, е бил лишен от банката на руската православна църква "Пересвет" и много епархии са се оказали с блокирани сметки. Съдбата на средствата е мъглива.

Но основният въпрос е какво да се прави с останките от Британската империя, която е в плачевно състояние и с жалката структура, която остана от дома на Уиндзорите, които преди 99 години се появиха отникъде.

Наследниците на Елизабет ІІ са пълен потрес. Чарлз е неадекватен. Даяна беше убита, защото почна да спи с мюсюлманина Доди Фаяд, нейният син Уилям се ожени за еврейката Кейт, а вторият – Хари, най-вероятно е от флирта на Даяна с инструктора й по конна езда. Хари пък си пада по цветнокожи и даже чернокожи мадами.

Елизабет ІІ, макар и самата да не беше от особено чиста кралска кръв от Маунтбатън, т.е. от немското семейство Батенберг /същото, което беше изпъдено от България/, все пак държеше на този въпрос твърдо. Преди една година даже призна накрая, че именно кралското семейство е елиминирало Даяна, за да не блудства с разни араби.

Визитата на Кирил пък добави нови въпроси, като например, че Елизабет ІІ е все пак православна внучка на руския император Николай ІІ, т.е. на Джордж V. Ще споменем, че според някои източници домовете на кралските семейства на Уиндзорите и на Романови бяха оформени в своя статут чак на 10 октомври 1917 г., три дни след октомврийския болшевишки преврат, и че Николай ІІ май не е бил убит, а е извозен до Лондон, където е станал... Джордж V.

САЩ са бивша и настояща колония на британската корона и неофициално на клана Романови, която формално е била закрепена през 1913 г. със създаването на Федералната резервна система на САЩ, която пък в 88 процента е принадлежала на Русия по документи.

Заради това от 2 години около "руския трон" се разиграват странни и комични събития. Само през 2016 г. в Русия три пъти се опитваха да подготвят монархически преврат и да поставят на трона Маша Хохенцолерн, която е дъщеря на обергрупенфюрера от SS на Хитлер В. Кирилович.

Заради това смъртта на Елизабет ІІ ще повлече към пропастта половината свят – буквално и преносно. На първо място ще бъде унищожена лъжата, върху която се държеше Британската империя 100 години и която днес наброява 2 милиарда души – мощна международна организация, която без кралицата ще "осиротее".

Възможно е, че някъде някой отдавна е готвел сериозни документи, които ще бъдат показани на света за произхода на Уиндзорите. От гардероба могат да се покажат и други скелети на кралския двор. Може би заради това беше предприето излизането на Англия от ЕС, като сега предстои преформатирането на територията под ново начало с ново съдържание, нови подчинения и пълномощия.

Може в Британската общност да влязат и САЩ по времето на Тръмп, което коренно ще промени тази структура. Тръмп ще посети Лондон към края на 2017 г. Вероятно след това ще бъде съобщено и официално за смъртта на Елизабет ІІ. Дотогава ще бъдем свидетели на имитации на жизнена дейност. Същият номер беше използван и при смъртта на Ротшилд и Рокфелер, отпътували от този свят още през лятото на 2015 г., но със забавени съобщения за смъртта. Същият цирк се разиграваше и с бившия президент на Израел Ариел Шарон и т.н.

Кралицата ще бъде показвана жива, но временно "недееспособна", ще оживее изведнъж за да подпише някакви документи и след това да отпътува тихо и мирно. Може вече да е погребана. Сега тренират нейна двойничка, но явно имат проблеми, като зад кулисите се провеждат огромни консултации и пазарлъци в поредното глобално некрофилско представление.


You have read 1 of your 10 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above. Issue 263, May 2017
Дали Атлантида е под Антарктида
Публикуваните напоследък снимки от различни източници, предполагат, че под ледения щит на Антарктида е имало древна циви...
    Ким ще изпрати САЩ на Марс преди НАСА
От 7 до 15 април светът два пъти /поне засега/ се изправи пред глобалната ядрена катастрофа. Никога в миналото, в това ч...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2018, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com