Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

В Украйна се реализира проектът ционистка Хазария

Хунтата в Киев готви нова война срещу Донбас. Вече не е тайна, че Украйна е окупирана от ционистката мафия, която използва принципа "разделяй и владей" между западните и източните райони на страната.

Войната в Украйна е част от реализацията на проекта ционистка Хазария.

Различни анализатори предлагат различни причини за връщането на Крим към Русия и за войната в Украйна. Но не забелязват най-важната от тях – плановете на световния англо-ционизъм да бъде създадена еврейска ционистка държава на територията на така наречената някогашна Хазария или Хазарски каганат, въпреки че не съществува нито един исторически документ, който да свидетелства, че Каганатът е бил еврейска или юдейска държава.

Не съществуват нито археологически, нито антропологически потвърждения за това. Единствената "зацепка" е писмото на някакъв хазарски каган Йосиф, до "испанеца" ... Ибн Чафут със споменаването, че хазарите са приели еврейството и че царете им също са минали на еврейство, като автентичността на това писмо беше отдавна оспорена от историците.

Това обаче не пречи на съвременния ционизъм да прокарва идеята "за еврейска държава на територията на някогашна Хазария", т.е. на земите между Каспийско и Черно море, Северен Кавказ, Крим, части от Украйна и т.н.

Вероятно това беше и причината заради която Владимир Путин заяви, че Крим има духовно и езотерично значение за руския мир, т.е. Крим завинаги се връща в границите на Русия.

Хазарските "евреи" не произлизат от 12-те племена на Изр ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 265, Jul-Aug 2017
Българските лъжи от Втората световна война /3/
Започваме публикуването на поредица от стенограми за някои от най-големите тайни и лъжи за България, хитлеро-фашизма, мо...
    Какво ще се случи на Земята след масови ядрени детонации
В момента най-опасните точки на планетата са ядрените провокации и престъпления на режима на Нетаняху в Израел спрямо Йе...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com