Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Време е за барикадите
10.2017

Още преди няколко години предупреждавахме, че лицето Б. Борисов ще обяви война на Русия. Не бяхме разочаровани. Направи това във внесения от него доклад за някаква "национална сигурност", одобрен за... 7 секунди от присъстващите правителствени тъпаци, със съдържанието, че Русия е враг и заплаха за националната сигурност и че, ако има война ще се бием срещу нея.

Ние пък отдавна твърдим, че именно Борисов и бандитите около него от групировката ГЕРБ са най-голямата заплаха за националната ни сигурност. И отново не бяхме разочаровани, защото вече нямаме нито сигурност, нито нация.

Достатъчна е само таблицата долу, от която се вижда, че България е на последно място в Европа по заплата именно при "премиерстването" на Борисов, далеч след най-изостаналите само допреди 10 години други държави в района.

Напълно логично България е и страната, чиито граждани са с най-ниско потребление на стоки и услуги, т.е. по жизнено равнище, в целия ЕС. Това обаче не пречи на бившия пожарникар да си дава сам "отлична оценка за свършеното от него".

Обявяването на Русия от Борисов за враг с подкрепата на тримата национал-глупаци Каракачанов, Симеонов и Сидеров, може да се дължи и на информацията, че в Русия, Германия, Турция и още няколко държави е започнало разследване на Борисов и България за доставките на оръжие за главорезите от Ал Кайда и Ан Нусра в Сирия и Ирак.

По този начин пожарникарът - "геополитически корифей и международник", който не може да върже 2 думи на чужд език или 5 думи на български, в които да бъде открит все пак някакъв смисъл, може да завърши като военен престъпник, т.е. най-голяма опасност за националната сигурност, в което вече някой едва ли се съмнява.

Само ще припомним, че според независими експерти, досега пребиваването на Борисов във властта струва на България около 500 милиарда евро. Повтаряме – 500 милиарда. От тази яма, излизане няма. А те си пишат свободни съчинения кой им е врагът.

Заради това "войната не е между лявото и дясното, а между нас и тях".

Дойде време за барикадите. Наистина вече няма какво да губите.


You have read 1 of your 40 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 268, October 2017
Дали Путин ще отиде на нов мандат
Горещата есен започва с горещите въпроси – дали Асад ще се справи с джихадистите, дали китайският юан ще стане златен, д...
    Съдбата на света се решава във Венецуела
Решителният удар срещу долара дойде доста неочаквано от Венецуела вместо от Китай и Русия. По-точно, ударът е съвместен,...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2019, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com