Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Защо Борисов е във властта

Според "Ръководството за диагностика и статистика на психическите болести" в САЩ почти 40 процента от хората могат да бъдат считани за луди. В тази връзка поне от статистическа гледна точка се появява въпросът, дали Б. Борисов е бил подлаган на психотест и какви са били резултатите.

Но има и други, по-важни въпроси.

Това е човек, който е учил само за пожарникар, няма никаква квалификация и реално няма ценз за никаква квалифицирана работа. Може да бъде само нощен пазач на паркинг, но и там ще краде коли.

Липсата на квалификация е компенсирал идеологически (бил е член на БКП, както и баща му) и след 1990 г. е отказал да се деполитизира, което не му пречи шизофренично да ругае комунистите и да им се заканва.

Липсата на квалификация и качества не пречат на Борисов да има "голям мерак" да се представя за такъв, какъвто не е.

Въпреки хвалбите си, никога не е бил каратист, а се е навъртал около тях. Оттогава са и прякорите му "прани гащи", "тиквата", "крушата" и прочее плод-зеленчук.

Никога не е охранявал Живков, не само защото няма хал-хабер от охрана, а защото го охраняваха други хора.

Има хора, които твърдят, че е бил главатар на бригада за крадене на коли, най-вече в Унгария.

И до днес не е ясно за какво Сретан Йосич му издаде смъртна присъда според закона Омерта на мафията.

Още по-странно е, че е предложен за главен секретар на МВР от хомо-кръжока "Монтерей".

Пълна фата моргана е как е станал генерал, което е невъзможно и наказуемо по закон и устав.

Мъгла продължава да покрива неговото финансово и материално състояние, както и истинските му отношения с Цв. Бориславова и СИБанк.

До днес не са публикувани резултатите от следствените проверки и парламентарни комисии за дейността на Борисов.

Не е ясно какви ги е вършил като софийски кмет и как така именно на него са фалшифицирали стотици подписи за имотни сделки.

Ясно е обаче, че в момента България има премиер с най-дебел врат в Европа и с най-нисък IQ, по-нисък даже от този на неговия съратник Цецо-цървула или, както сочат други медии, от този на индианския вожд от 19 век, известен с фамозното име "Кучи гъз".

Ясно е, че пред нас е човек, който прави "политическа кариера" с единствената цел да се спаси от личното отмъщение на своите аверчета от подземния и надземния свят. С една дума - да е във властта, а не в затвора.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 268, October 2017
Омертата и 10-те "Коза Ностра" заповеди
Тъй като нашите мафиотчета са срам и позор за истинската мафия, по-долу им даваме, ако могат да четат, десетте основни "...
    Пощаджията ни донесе
- Имаме 500 000 безработни. 200 000 искат да работят, но не могат. А останалите 300 000?Александър Лукашенко, президент ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com