Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
България е ликвидирана – мисията приключена
Анализ на "Строго секретно"

След нашите публикации за демографската криза в България след 1990 г., която вече е изпратила в "гробищата" нацията и държавата, се посипаха едни допълнения, анализи, разработки, доказателства, съпоставки, че даже и ние се изненадахме от плодовитостта на някои професори и академици, които не стават и за чистачи при нас. Не заради тяхното плагиатство, а заради нещо друго – едно е да събереш няколко цифри на едно място, друго е да посочиш причините, т.е. причинно-следствената връзка.

Но мнозинството от споменатите разработки са само цифри, т.е. липсва причината за смъртта на държавата България и на българската нация след 1990 г.

Тя е много проста – България беше превзета от мафията с подкрепата на Запада, за да свърши тяхната мръсна работа.

Ще зададем един въпрос – защо толкова години след 1990 г. не се сетихте поне да прочетете демографската програма, разработена през 80-те години от починалата неотдавна Елена Лагадинова, председател на Комитета на жените и член на Държавния съвет, която залегна в основата на невероятния демографски ръст на България, заради който, ако не беше превратът от 1989 г., България днес трябваше да има население от около 13 милиона, а жизненото равнище – на Дания и Австрия, от 1989 г. Защо?

Защото не ви стиска. И защото нещата са наистина страшни...

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила през 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000.

Това означава, че България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност.

Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската.

Според официални данни населението в България към юли 2016 г. е 7 144 653 души, но реално са с 1,3 млн. по-малко, т.е. под 6 млн., от които 2,1 млн. пенсионери. На този фон всякакви приказки за структурата на населението нямат смисъл.

Основата на всяка нация и държавност е човешкият фактор, т.е. демографията. Нещата в България са катастрофални. Това е отговорът на въпроса защо в началото на ХХІ век България се оказа болният човек на Европа. Раждаемостта в България падна до равнища, които не са били регистрирани и по време на войните. Българите престанаха да раждат и да отглеждат деца.

Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ.

По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години.

Реално ситуацията на България е екстремният израз на онова, което се случва с повечето източноевропейски нации.

Защо депопулацията е така характерна именно за Източна Европа? Защото този процес е най-характерен за неоколониализма, в който тези държави попаднаха след 1990 г.

Най-унищожената страна е България, в която е постигната целта "България – без българи". Мисията приключена.

Защо? Би трябвало вече да сте разбрали, че от 27 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Реално, през тези години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Отговорът на въпросите: "Кой е виновен?" и "Какво да се прави?" е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас.

Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост, тъй като това не е нормална държава, а АНТИ-държава, държава-мутант.

Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления. Начело на правителството един дебелогъз и нагъл селски бандит, който сега отправя и Западните Балкани.

Това е и отговорът на въпроса "Како да се прави?".

Той може да бъде поставен и иначе. "Ние тях, или те нас", като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 274, April 2018
САЩ имат ресурс в Европа за 66 бригади
Прелитането на американския безпилотен Global Hawk над Калининград на 16 март, в навечерието на президентските избори в ...
    Енергийната война – нови щрихи към голямата картина
Един от най-важните въпроси на гражданската война в Сирия беше решен. Ислямска държава, която е финансирана, въоръжавана...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com