Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Политическият живот в нова България през отминалия месец
За Гина и Сланина

След като провали "Южен поток", "Белене", "Бургас-Александруполис" и др., така нареченият "премиер от Банкя" реши да си купи ЧЕЗ с наши пари, да има какво да харчи с пипонестия физкултурник и с аверчетата си от СИК. И измисли колкото малоумен, толкова и престъпен план.

Всъщност, изпъждането на ЧЕЗ от България лично от Борисов започна още през 2013 г. Защо? Защото ЧЕЗ е най-голямото търговско дружество с най-голям паричен поток и върти до 1,8 милиарда лева. Няма друго касово дружество с такъв голям паричен поток. Значи, като вземат ЧЕЗ, ще вземат и 1,8 милиарда лева и изведнъж ще се видят с пари, особено някои банки, които са фалирали и се нуждаят от кеш. ЧЕЗ е идеален. Давай, да го вземем /въпреки че ЧЕЗ ги съди за 500 млн. евро, които пак ние ще плащаме/.

За тази цел намериха офшорната пазарджишка Гинка /разминала се със затвора за фотоволтаици за 200 млн. евро/, чиято частна фирма "Инерком" купува чешката държавна ЧЕЗ.

Е, такава бизнес порнография няма в цялата история на целия световен капитализъм. Оценката за ЧЕЗ е 240 млн. евро, но частната Гинка им дала 320 млн. евро, да си имат повече, въпреки че парите идват от държавните, т.е. от нашите, и от частните – пак наши пари, в разни банки. Кои са те?

Държавната Българска банка за развитие, оглавена от някакъв Мавродиев, който преди това като шеф на Комисията за финансов надзор обслужваше разграбването на КТБ /която открадна нашити пари за Борисов и Пеевски/, а още по-преди е работил за кокаиновия бос Брендо и като личен съветник на същия Борисов, и има държавни, т.е. наши, около 2 милиарда лева. Значи, с държавните /наши/ пари тази банка обслужва частната Гинка, за да може Гинка да си купи ЧЕЗ за Борисов, който да има какво да си харчи. И пипонестото му аверче – физкултурникът.

Другите пари ще дойдат от Булбанк /Уникредит/, оглавена от някакъв инженер по химия – Хамбарцумян, който се прочу с далаверите от приватизацията при Костов и Стоянов /Коня/. Интересно дали в Рим знаят с какво се занимава този "банкер" и защо ще дава 180 млн. евро на Гинка!?

Третата банка е Първа инвестиционна /известна като Втората кабинка на Банско/. Там всичко е ясно.

Четвъртата банка е на Цеца Секса, т.е. бившата конкобина на Тиквата. И там всичко е ясно.

Петата банка е европейската ЕБВР. Там Европол ще изяснява какво е ясно.

Шестата банка е патриаршията, която Гинка била купила.

Тези банки ще дават наши пари на Гинка, за да си купи ЧЕЗ, чийто кеш ще се връща в тези банки, където пожарникарят Борисов ще ходи с по-голям шлифер, за да не се вижда с какво излиза оттам.

Ако сделката е за 320 млн. евро, това прави само една трета от годишния кеш на ЧЕЗ. А Гинка и Борисов ще си върнат покупката му с нашите пари за... 1 година.

Егати бизнеса, егати бандитите, егати глупаците, докато не се сетите, че тези банки са фалирали и не кухнете да си теглите от тях парите. Побързайте, защото вече ги няма, като при КТБ. И след това ще се зверите – к’во стана!

Изходът не е толкова труден:

  • метеж срещу терористичната групировка ГЕРБ, преврат, революция
  • физическо елиминиране на мафията
  • извънредно положение и т. н.

Междувременно бихте могли да спрете да си плащате данъците на тези селски бандити, т.е. да минете към гражданско неподчинение, което е единственият начин да разкарате мафията от съвременния етап на развитието на капитализма в България.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 274, April 2018
Крахът на Хилядолетието
Федералният дълг на САЩ надмина 21 трилиона долара, с дериватите е около 300 трилиона.Глобалният дълг на човечеството на...
    Отново за еврейския /и ромския/ въпрос /1/
Едва ли е неочаквано реанимирането на така наречения "еврейски въпрос" във варианта "холокост" в някои европейски държав...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com