Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Конспирация
Никакви конспирации. Полет MH17 всъщност беше MH370
Анализ на "Строго секретно"

НАТО и ЕС се обърнаха към Русия да поеме "отговорността за крушението на 17 юли 2014 г. на малайзийския Боинг 777 - MH17 над Донбас.

Подобна наглост не се случва за първи път. Достатъчно е да припомним конспирацията около PanAm над Локърби, приписана на Кадафи и довела в голяма степен по-късно до неговото физическо елиминиране.

И тогава САЩ и НАТО настояваха Кадафи да поеме отговорността. И сега САЩ, НАТО и стоящият зад тях Израел искат да се скрият зад поредното си престъпление и да обвинят Русия.

Но Русия не е Кадафи и категорично отхвърли обвиненията. Драмата ще продължи, развръзката предстои с големи изненади.

Всъщност, за тях писахме още преди четири години. Тогава звучеше като супер конспирация, но днес е на разработка на стотици анализатори със сегашното ново разпалване на историята с MH17, основен фронт на атаката срещу Русия.

Преди да се върнем към детайлите ще обобщим в началото – не е имало никаква ракета от руски Бук, не е имало никакво руско участие или съучастие.

Онова, което наистина се случи, беше, че самолетът, който една година по-рано, т.е. през 2016 г., изчезна като полет MH370 над Тихия океан по пътя към Пекин, е бил изваден от укритието, където преди това беше отвлечен на борда с азиатските пътници и с екипажа, след това изпратен с дистанционен контрол над конфликтната зона над Източна Украйна, за да бъде свален от изтребител, най-вероятно F-15, на Израел действащ от летище в Азербайджан.

От първия момент, в който първите трупове удариха в земята, Русия беше обвинена. Започнаха разказите за ракети, изстреляни от някакъв Бук, като важна част от разгръщащия се сценарий за демонизиране на Русия и Путин от хунтата в Киев и Израел, продължила с "химическите атаки" в Сирия, "отравянето" на Скрипал и прочие безсмислици.

Сега се навършват четири години от катастрофата на MH17 над Украйна, т.е. на самолета, за който западните централи и медии твърдяха, че е полет MH17, излетял от летището Шипхол в Амстердам. Но вече е ясно, че никога не е имало полет MH17 от Шипкол, че цялата мистерия е поредно смърдящо престъпление, лично на Нетаняху и Порошенко и че истината не е за хора със слаби нерви и сърца.

Самолетът, който катастрофира в Украйна фактически беше MH370, който изчезна над Тихия океан по време на полет месеци по-рано.

На 17 юли 2014 г. Този полет, обозначен този път като MH17, пълен с труповете на пътниците от MH370, запазени с химикали, представени като трупове на болни от СПИН транспортирани за някаква международна конференция, беше свален /взривен/ над Украйна.

Медийното покритие беше пълно с лъжи.

Хората на земята видяха, че MH17 е MH370 и беше пълен с разлагащи се трупове на азиатци.

Бяха регистрирани и странни аномалии на чертите на MH17:

 • светеща флуоресцентна боя до един от труповете;
 • силна миризма на формалдехид във въздуха;
 • липса на кръв на или около труповете;
 • жертвите не са европейци, повечето азиатци;
 • странни мъртви птици;
 • сини и чертни усти на жертвите;
 • чисто нови и неизползвани паспорти на жертвите;
 • защо от екипажа на самолета не бяха постъпили никакви съобщения;
 • защо самолетът се разпадна на твърде малки части;
 • къде изчезнаха 80 процента от конструкцията на самолета;
 • защо мъртвите пътници паднаха голи;
 • защо отломките и труповете бяха разпръснати на огромно разстояние на отделни неголеми трупи, като че ли някой ги е изхвърлял от друг летящ самолет и т.н.

Да се върнем към тези събития и да се опитаме да съпоставим нещата.

На 17 юли в 17.20 часа Боинг 777 на малайзийската авиокомпания, полет MH17 от Амстердам за Куала Лумпур, беше свален над територията на Новорусия. Жертвите бяха 298. Останките от самолета паднаха на около 60 км от границата с Русия.

Използването на самолети за различни терористични акции през последните години е любимо занимание на САЩ, Израел и Англия. Ще припомним свалянето на южнокорейския самолет KAL 007 над Сахалин по времето на СССР, трагедията над Локърби, унищожението на иранския пътнически самолет от американците над Персийския залив, "самолетите" атаки на 11.09.2001 г. в Ню Йорк и т.н.

В този списък се нареди и безследното изчезване на 8 март 2014 г. отново на малайзийски полет MH370 – от Куала Лумпур до Пекин.

Сваленият MH17 беше чартър и возеше участници за СПИН-конференция в Мелбърн. Катастрофата стана над територия на Новорусия. Диспечерската служба, която е водела Боинга се намира в Днепропетровск, където губернатор е ционисткият украински олигарх Коломойски. От службата са отклонили MH17 така, че да премине над района на бойните действия.

От няколкото версии остана версията, че полет MH17 е бил свален с ракета въздух – въздух.

Цялата операция е била организирана предварително с отклоняването на MH17 от неговия обичаен маршрут така, че да прелети над територия заета от опълченците, върху които да бъде хвърлена вината. Както и стана.

Последваха нови санкции на САЩ и ЕС срещу Русия, нови заплахи от страна на НАТО и т.н.

Ще припомним и версията, че целта на атаката не е бил MH17, а самолетът на Путин "Борд 1", който по същото време се връщаше от Бразилия. Маршрутът на самолета на Путин се е пресякъл с MH17 в близост до Варшава на 330-ти ешалон на височина 10 100 метра. Контурите на самолетите си приличат, линейните размери са сходни, оцветяването от далечно разстояние е почти идентично.

Последва обаче нова изненада, която не беше изненада, тъй като този въпрос се задаваше от самото начало след свалянето на MH17. Кой самолет всъщност беше свален – на полет MH17 или изчезналият на 8 март 2014 г. друг полет на малайзийските линии – MH370, за който тогава се предполагаше, че е бил отвлечен дистанционно от САЩ и Израел, приземен на остров Диего Гарсия, където пътниците са били "елиминирани" след което е излетял за Израел, откъдето пребоядисан и преномериран е бил изпратен за Шипхол /Амстердам/, известно като резервното летище на Моссад, откъдето е излетял вместо истинския MH17. А истинският полет MH17, според последни данни, е излетял 17 минути след фалшивия MH17 и е долетял до Куала Лумпур.

Последваха и други факти, от които може да се направи предположение, че участникът в катастрофата нд Донецк е бил наистина изчезналият през март малайзийски Боинг 777 от полет MH370. Именно той е бил свален над Източна Украйна. Пътниците в самолета са били отдавна мъртви в моргите, както беше констатирано от свидетели на земята, като самолетът е бил управляван като безпилотниците дистанционно.

Номерът на изчезналия през март MH370 беше MRO, а на сваления над Украйна – MRD. "0" много лесно може да стане "D".

Освен това експертизата установи, че един от прозорците на изчезналия през март MH370 е бил запоен с метална пластина, докато при MH17 той е бил отворен. Но на самолета унищожен над Донецк, прозорецът се оказа... запоен.

В такава подмяна в началото беше трудно да се повярва. Но постепенно се оказа, че правителството на Холандия е въвлечено в катастрофата. Именно холандската Royal/Dutch Shell може да спечели от "разчистването" на Донбас от руското население заради предвижданите разработки на шистов газ в този район. В договора с Shell са указани точните координати на договорения участък на шистов газ. И това са територии, предимно в Донецка и Херсонска области с площ 7886 кв.км.

Ставаше дума за мащабна операция на САЩ и Израел.

На първо място, само 15 минути преди падането на MH17 Израел възобнови своята агресия срещу ивицата Газа. Катастрофата с MH17 беше използвана като информационно прикритие от Израел за отвличане на вниманието на световната общественост от престъпленията в Газа.

На второ място, появява се въпросът защо и в двата инцидента – през март и юли, участваха самолети на малайзийските авиолинии. Тук нещата са по-малко известни. Малайзия е най-големият партньор на Китай в района на Тихия океан и именно там беше създадена комисията "Куала Лумпур", разследваща военните престъпления на Израел и Нетаняху срещу човечеството.

б.а. – Обърнете внимание кога сме публикували анализите и кога нашата версия придобива световен мащаб.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 277, July 2018
Ротшилд строят плаващ град
Финансовата компания Rothschild and Co /финансово-холдингова компания, която се контролира от френски и английски части ...
    MH370: следите водят към Израел
От 8 март във въздушното пространство над планетата и във водите на световния океан се разиграваше и продължава да се ра...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com