Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Досие - актуална тема
Мафията трябва да бъде унищожена
Анализ на "Строго секретно"

С долните таблици влязохме и в световната статистика, като пример за най-изостаналата държава в Европа с най-ниски доходи, най-ниско почасово заплащане и най-ниско жизнено равнище.

Влязохме и в редица резолюции на ЕС, в това число за така наречената "българско европредседателство", в която беше посочено, че България е най-корумпираната държава в ЕС с мафия, превзела властта. Нейният главатар обаче и пипонестият му и умствено поизостанал помощник, заедно с двата женски джендъра – едната, наричана "големите гащи", а другата - "шматката", отново се направиха, че не разбират за какво става дума.

А става дума за това, което още преди 6 години дефинирахме като "народът срещу мафията", с призива да ги разкараме.

И чак сега се втурнаха разни "разкарвачи" отляво и отдясно, отгоре и отдолу да викат "долу мафията". Ало, с викане не става! Или отново чакате да свършим мръсната работа.

Защото мафията с мимикрия и "ура, напред" не се разкарва. Тя разбира само от бой, глад и стрижка и от "калашников". Защото мафията е най-големият престъпник в България – откровени криминалисти, политуроди, олигофрени, маргинали – преди и сега, които откраднаха всичко изработено от другите за 70 години и превърнаха страната в гангстерска джунгла, която е заобикаляна отдалече даже от джихадистите от Афганистан, в която корупцията бие всички световни рекорди, а жизненото равнище е на последно място.

За унищожението на мафията са позволени всички средства – легитимни и нелегитимни, мирни и насилствени, вътрешни и външни и т.н.

България беше превърната от тези дебили (някакво новопръкнало се професорче, май се казва Христов, се опитва да си присвои нашето откритие за дебилите, ще се разсърдим) в Джурасик парк на Европа.

Мафията е безпартийна и без цвят. Тя е покровителствана от господарите си на Запад, които я инсталираха на власт, за да превърнат България в труп, тъй като за нея в техния нов ред няма място.

Докъде ни докараха тези тиква, пъпеши, гащи, патриоти, шматки и прочие имбецили? България е на последно място в ЕС по всичко. Изпреварват ни всички, по всичко, с много и все повече.

България отдавна е в кома. имунната й система е на нулево равнище. Дебилизирането е пълно.

България е бедна и в безпътица. Мафията унищожи държавността. България е безпомощна пред шепа примитиви. Криминално-мафиотският рак пусна метастази навсякъде. След 1990 г. в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Това е отговорът на въпроса какво да се прави - "Ние тях, или те нас."

Войната е между нас и тях.

И никой освен нас няма да свърши тази работа с всички позволени и непозволени средства.

Всъщност налице е класически пример за започване на национално-освободителна война.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 277, July 2018
Как мутрата Борисов остави България без газ
На 30 май Б. Борисов, /който в свободното си от крадене време се прави на премиер на България/, беше в Москва, където му...
    Информационната война в нов етап
Глобалната информационна война навлезе в нов етап – на тотално глобално противоборство и дезинформация по възможно най-к...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com