Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Жива ли е все пак Елизабет II

Зад актуалните събития в Англия дълбоко зад кулисите продължава да се укрива един основен въпрос – дали кралицата Елизабет ІІ е все още жива и дали именно нейната смърт в края на 2016 г. не е причината за Брекзит, за отдалечаването от Брюксел, за реанимирането на Британската общност, за задкулисните борби в двореца, заради които вероятно Уилям, а не Чарлз, ще бъде престолонаследник, имайки предвид че кралицата подписа Брекзит, а внукът й Уилям отиде до Йерусалим да бъде "помазан" за бъдещ крал от Нетаняху и ционизма.

Основания за евентуалната смърт на Елизабет ІІ и въвеждането на нейна двойничка дава и проведената в началото на юли репетиция в "случай на смъртта на кралицата". Това се прави за пореден път. И сега секретната репетиция е била за подготовка на 10-дневен ритуален траур "заради смъртта на Елизабет ІІ". В упражнението са участвали министри, ръководителят на Камарата на общините и други заинтересовани лица.

Репетицията е била съсредоточена върху това какво трябва да се случи на следващия ден след смъртта на кралицата и кога Тереза Мей ще излезе с публично изявление.

По същото време 92-годишната кралица или по-точно нейната двойничка не присъстваше в събора Свети Павел, в който обаче гостуваше Анджелина Джоли. Кралицата се е отказала заради недобро "самочувствие заради времето" от утринната служба в Свети Павел, посветена на 200-годишнината на Ордена на Михаил и Свети Георги.

Мероприятията във връзка със смъртта на кралицата, известни като "Лондонски мост" се обсъждат отдавна, но този път са били в безпрецедентен мащаб.

Значи, съобщението за смъртта на Елизабет ІІ може да дойде всеки момент, според развитието на ситуацията между САЩ, Русия и Китай и не на последно място на войната на САЩ, Израел и Англия в Близкия Изток.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 278, Sept. 2018
Вторият сезон на сериала "Новичок". Не го изпускайте.
Още не беше завършило световното по футбол в Русия, и в Лондон пуснаха втора серия на сериала "Скрипал", който продължав...
    Как работят "дяволските аерозоли" – климатично оръжие в действие
С проблема за така наречените "дяволски аерозоли" запознаваме читателите от доста време. Започват да се задават въпроси ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com