Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

BULGARIAN BUSINESS CLUB
Случи се страшното: животът си отиде
Анализ на "Строго секретно"

Участвате в умъртвяването на държавата България.

Всички сме се наредили в траурната опашка зад нейния ковчег.

Докопалата властта мафия тласна българите към антидържавност, безпределна анархия, колективна психоза и автозомбиране.

Потисканата все още ненавист и страх ще пометат всичко и всеки.

От тази държава ще останат само отрязани глави.

Отдавна сме пред разлома - или ще се събудим от дълбокия сън като народ, или ще изчезнем като нация и държава.

Според нас е започнал вторият процес. Живеем сред призрачни сенки. Говорим власт, държава, народ, но отдавна не е така. Това е зловонното образование, което се появи.

България не е никаква държава, с никакъв държавнически смисъл, тя не е управлявана от държавници, а от бандити и мафиоти.

Заради това българската държавност е псевдовласт, т.е. убива ни буквално. Държавността за тези бандити е мимикрия, а не същност.

Същият симулант е и народът. Наричаме народ онова, което народът вече не е. Няма организъм, няма общност. Всичко е умряло и се е разпаднало.

Декламираме все още останалите от миналото патриотични песнички и стихчета, отпред се пъчат съвременните "патриоти" – откровени дебили и малоумници, които наричат страната "наша", за да откраднат и последните стотинки от българите.

В съвременна България нищо не принадлежи на така наречените граждани – водата, енергията и земята отдавна не са наши. Заводите и кооперациите бяха унищожени. Думата "работа" отдавна е без съдържание.

И банките не са наши, значи и левът не е национална валута.

Това не е наша страна и държава, това е собственост на мафията и нейните западни покровители. Каква "държавност", какъв "патриотизъм", какъв "национализъм"? Всичко е лъжа.

Държавата е мърша, мафията е поглъщащите я червеи.

Всичко най-лошо, което можеше да се случи се случи. Настигна ни смъртен удар и онова, което остана от държавата е гъста миризлива слуз, над която летят рояци мухи.

Не сме черногледи. Познаваме нещата много добре – и в политиката, и в икономиката, и в обществото. Толкова добре, че знаем, че нещата вече са необратими. Даже ако вдигнем ръце и тръгнем по света, за да хленчим "предаваме се, идвайте и ни завладявайте", никому не сме нужни. Даже талибаните ни заобикалят от 1000 км. Не сме нужни нито на Русия, нито на САЩ, нито на Германия, нито на Турция, нито на Китай.

Достатъчно е да видите тлъстата мутра на мафиотския главатар, за да разберете причината. Такъв дебил не се е раждал в историята на цяла Европа. И в околностите.

Нашият исторически път завършва.

Тъй като сме реалисти, знаем, че вече няма да е по-добре, че няма светлина в тунела.

Мафията изпъди половината България в чужбина, за да може да краде от останалата половина. Кой ще се върне в тази пустиня, кой ще дойде да инвестира в пазар без хора и пари?

Дали е отчаяние? Глупости. Още по-лошо е. Това е реалната оценка за състоянието на "държавата". Това е проблемът, а не в отчаянието. Отчаянието може да стане спасение. Но мъртвият не е способен даже на такова чувство като отчаяние.

Бог отдавна е вдигнал ръце от нас. Ние сме проклети, защото предадохме главното в себе си – вярата.

Заради какво всъщност живее съвременният българин? За да продължи своето позорно съществуване или позорна участ на размазан роб. За да отгледа децата си за още по-позорно робство. Това е позорен живот. И недейте се заблуждава, че на "онзи свят" всичко се "пише". Няма такова нещо. И там позорът не е добродетел, защото не е достоен за божието внимание. Нищожният няма воля, заради това няма и небитие. Само някакви хорица тичат насам-натам и се питат: "какво стана, какво се случи?" Случи се най-страшното – животът си отиде.

Нацията /от латински natio – племе, народ/, исторически сложила се в процеса на развитието устойчива общност от хора, живеещи на една територия, имащи обща култура, език, самосъзнание. Характеризира се с икономическа общност и единна, многообразна система за политическия живот със сложен етно-психологически характер. Нацията притежава особен стил на мисъл, манталитет и чувство за собствено достойнство. Нацията и отечеството се формират преди всичко в жестоки изпитания и защита на своята общност и територия, на която живее, срещу грабителски войни на съседите.

Отечество /идва от думата отец/, месторождение на човека, често на неговите исторически, духовни и културни корени. Това е земята, където е израснал човекът, където се намира домът на неговите родители, където живее народът към който той принадлежи. Това е вярата и езикът на този народ, неговата история и култура.

Национална гордост – това е патриотичното чувство на любов към своята родина и народ. Осъзнаване на своята принадлежност към определена нация, изразяваща се в разбирането на общността на интересите, националната култура, езика и различията. Националната гордост е понятие, противоположно на национализма, фашизма, шовинизма и мултикултуризма.

Националната гордост се проявява в стремежа към всестранно развитие на националните традиции, езика, материалната и духовна култура, готовността да се дава отпор на онези, които посягат на свободата и независимостта на нацията, не уважават и поругават нейната култура и нейните представители.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 278, Sept. 2018
Най-добре е китайците да ни окупират
Само преди няколко дни беше осъден кметът на 4-милионен град в Китай за корупция при "реформиране" на градския транспорт...
    Мафията трябва да бъде унищожена /2/
България продължава да е под окупацията на откровени бандити, политически кретени и икономически олигофрени, които ще пр...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com