Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Анализ - прогноза СТРОГО СЕКРЕТНО
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Маршът на глобофашизма
04.2019

Изражда ли се човечеството?

Множат се прогнозите, че ХХІ век няма да донесе нищо добро на човечеството.

Въпросът се поставя и по-остро – дали човечеството се изражда като биологичен вид.

Катастрофически прогнози е имало винаги. Например през ХІХ век европейците с тревога са наблюдавали как улиците им се покриват с конски изпражнения. Учените виждали в това главния въпрос на бъдещето. Фантастът Хърберт Уелс пък предвиждал, че до 50 години улиците на Лондон ще затънат "с това" до втория етаж. Но скоро по тях тръгнали автомобилите и се появили нови проблеми.За да се стигне до днешния ден, когато глобалната еволюция навлезе в режим на безпрецедентно ускорение. Изчисленията на тренда показват, че към средата на ХХІ век скоростта на еволюцията ще се устреми към безкрайност. Значи, както се казва, очаква ни грандиозен фазов преход, какъвто нито човечеството, нито биосферата някога са преживявали.

Със своето глобално значение това е съпоставимо с появата на живота и може да бъде пробив в нова космическа реалност или с край на планетарната еволюция, срив и превръщането на Земята в мъртво и безжизнено космическо тяло, като Марс и Луната.

От друга страна човечеството се изражда като биологичен вид. Медицината постигна небивали успехи, ние живеем средно четири пъти по-дълго от нашите предци, детската смъртност е сведена до минимум.

Но за великите постижения на хуманистичната наука трябва да плащаме с рязкото влошаване на "биологичното качество на населението". Вече няколко поколения са свободни от естествения подбор, което означава, че всяко следващо е по-слабо от предишното. Станахме зависими от изкуствената среда, медицината и хигиената.

Ако изведнъж те бъдат махнати, повечето деца и възрастните ще станат нежизнеспособни. Ще трябва да се развиват генното инженерство, нанотехнологиите и работотехниката, иначе биологическото израждане на хората ще стане необратимо.

На второ място в тази тематика отново ще споменем оръжието за масово унищожение, което става все по-достъпно и масово. Още по-опасно е, че в такова оръжие се превръщат знанието и прогресът. За разрушаването на градовете вече не са нужни атомни бомби. Технологиите водят към появата на нанобактерии, които ще могат избирателно да унищожават хора със заредени предварителен генетичен код на различни места на земята.

Генетиката рязко се влошава. Истина е, че в различните страни – Англия, Франция, Холандия, Германия, Австрия е трудно да се срещне красиво момиче на улицата.

Но и това не е всичко.

Трябва да добавим и темата за екологичното замърсяване на планетата. САЩ например изхвърлят в атмосферата 50 процента от световните вредни емисии. Техните обеми при сегашния либерално-капиталистически начин на производство само расте. Плюс отпадъците, които се стичат в океаните и моретата и унищожават живота в тях. В средата на Тихия океан плува нов океан от пластмасови отпадъци.

Едни от най-токсичните органични вещества – въглеводородите, се съдържат в изгорелите газове на автомобилите и в значителни количества в неетилирания бензин, с който се движат автобусите.

Плюс фалшифицирането на хранителните продукти и лекарствата, ГМО-та /България и тук е на първо място в Европа/.

Ще прибавим и все по-ранния полов живот, алкохола и наркотиците. Алкохолът наистина влияе върху генома, но много по-лошо върху него влияе пушенето. При значително потребление на никотина, не във второто, а в третото поколение се наблюдава рязко снижаване на умствените способности.

Но и това не е всичко.

Динамичните стереотипи при хората се предават по наследство. По този начин и лошите черти на характера на човека се предават на неговото наследство. Американците – потомци на англичанина, са ликвидирали 120 милиона индианци, 90 милиона хиндуси и 9 милиона чернокожи.

ХХ век се счита за най-кървав в историята. Но това е мит. През ХІХ век само в Китай от войната са умрели от 60 до 100 милиона китайци. Масовото изтребване на туземците извън пределите на Европа е било нещо напълно нормално. Геноцидът не е бил подсъдим. Президентът на САЩ – Джексън, който сега се мъдри на 20 доларовата банкнота, се е хвалил, че лично е одрал кожата на индианци и е правил от нея седло за конете си. През 1889 г. правителството на Калифорния е публикувало ценоразпис на скалпове на индианци – мъжки, женски и детски.

Кастовото разслонение се задълбочава. За илюстрация може да се използва уравнението на Ферхюлст. Ако се допусне, че елитът възлиза на 1 процент от населението, разчетите показват, че в затворена стабилна система потомците на елита ще догонят, а след това и елиминират по численост потомците на обществените низини за 6-10 поколения, т.е. нисшите слоеве не само нямат шанс да се изкачат по обществената стълба, но и са обречени на изчезване. Правото им на живот се решава от други. Това се отнася най-малко за 6 милиарда души по Земята.

В наши дни върви с пълна сила джендърното модифициране на поколението.

Знаете ли как е умрял математикът Алън Тюринг, който е баща на първите компютри. През 1952 г. неговата квартира е била ограбена и при огледа полицията открила доказателства за хомосексуализъм и педофилия. За крадците веднага забравили, но арестували Тюринг, който бил изпратен на лечение, където се самоубил. А днес какво се случва в тези области?

И накрая няколко изречения за смъртта на свободното слово, което е по-опасно от всички досега изречено за дегенерирането на човечеството.

Свободата на словото е много важна. Ако хората не могат да изразяват онова, което мислят, те започват да повтарят като в ехо-камера онова, което е било казано преди това, въпреки че е лъжа.

Лъжата ражда игнорация. Игнорацията ражда страх. Страхът ражда омраза. Омразата ражда насилие.

Качеството да говорим ни отличава от животните. Лишете ни от това качество и ще дегенерираме в субхуманоиди.

Качеството на обществото е право пропорционално на свободното слово.

В наши дни действат най-реакционните елементи от западните финансови елити, които трансформират демокрацията в терористична диктатура.

Онова, което със сигурност ще постигнат е физическото унищожение на собственото си население, което от десетилетия живее в лъжи и измами, излъчвани към тях на максимум децибели.

Огледайте се – онова, което виждате, е маршът на съвременния глобофашизъм.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 285, April 2019
Часовникът на Страшния съд е на 23:58 ч.
Това е най-често цитираният часовник на планетата. Създаден от атомните учени от Чикагския университет, той отмерва със ...
    "Жълтите жилетки" вече са глобални
Французите не се предават.Протестът на френските "жълти жилетки", започнал на 17 ноември 2018 г., се радикализира все по...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com