Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Енергетика
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Базел III. Затегнете коланите, ще друса
06.2019

Обикновено най-важните събития в глобалната икономика и финанси остават незабелязани. И истинската революция, която се случи на 29 март 2019 г. почти никой не забеляза.

Заради това ще се опитаме да запълним тази пробойна в информацията и да обясним от достъпната досега информация, какво се случи в швейцарския град Базел на тази дата.

Всъщност тази "революция" няма нищо общо с революцията на "жълтите жилетки" в Париж, преди всичко, защото беше извършена не от обикновените хора, а от самите банкери, които вече няма къде да отстъпват и правят отчаян опит да се спасят или поне да ви впишат в реалностите. Дали ще успеят не е ясно, но опитът е налице и може да има огромни последици.

Последиците от тази "банкерска революция" ще се проявяват бавно за световното население, но ще се почувстват от всеки чове ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 286, June 2019
Как фондацията на "глобалния Горби" установи Новия световен ред в Сан Франциско през 1995 г.
Историческото предателство на Горбачов не може да се разглежда в категориите на "чужд шпионин - предател". Нещата са мно...
    На прага на студена война за затоплящата се Арктика
На глобалната енергийна арена се случи събитие, което ще има определящо значение за десетилетия напред.Подкомисията на О...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2019, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com