Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Истината за рака, или как рухва пирамидата от лъжи

Чрез съвременната медицина се осъществява една от най-големите психооперации в историята на човечеството, представляваща пирамида от лъжи. Най-голямата от тях е ракът.

Тази опасна болест работи само за печалбите на химическите и фармацевтичните компании. Лекарите се правят на игноранти или наистина са такива. Обикновено жертвите на болестта са по-интелигентни от докторите.

Запомнете. В света няма нито един лекар, който да лекува рак. Това се дължи на простата причина, че нито един лекар не знае какво представлява ракът и преднамерено или не остава до края на своята кариера игнорант по този въпрос.

Заради това е невъзможно лекар да излекува вашия рак. Само вие можете да направите това.

Какво е ракът? Несъмнено е един от най-простите болестни процеси.

Какво не е ракът? Ракът не са онези мистерии и измислици, които ни заливат и са програмирани така, че да внушават страх, ако човек открие рак в своето тяло. Ракът не е туморната маса, която лекарите наричат рак. Това е една от причините, заради която по света има толкова много рак. Лекарят не знае какво е ракът. Щом не знае, как може да го излекува? Лекарите, както ортодоксалните, така и алтернативните, знаят само как неправилно да лекуват злокачествени туморни маси, кръвни и лимфни ненормални състояния, които не са даже рак.

Ракът е процес, а не обект. Ежедневно всеки човек произвежда злокачествени туморни клетки. Панкреаса на всеки човек произвежда достатъчно противосредства срещу нормално развиващите се злокачествени клетки. Ако панкреаса не успее да произведе достатъчно панкреатин, тогава се появява болестен процес, който се нарича рак.

Когато започне процесът, човек не знае за него. Обикновено минават 2-4 години преди той или лекарят да разберат, че имат проблем. Преди това болните имат оплаквания – най-напред загуба на тегло, след това наднормено тегло, проблем с очите и т.н. Междувременно се появява голяма злокачествена туморна маса, която болният или лекарят погрешно наричат рак. Туморът обаче не е рак, а туморна маса. Болестният процес и лошата работа на панкреаса правилно се нарича рак.

Целта на метаболичната медицина е да снабди тялото с панкреатин, който да смила храната, да спре болестния процес и да освободи тялото от туморните клетки. Това е нормалният физиологичен метод за елиминиране на болестта, която наричаме рак.

Ако не се направи разлика между рак и злокачествен тумор, това означава в метрото да търсим трансатлантическите полети до Ню Йорк.

Болният от рак, който не се лекува правилно, ще умира от ужасна и болезнена смърт. Ортодоксалните лекари, които използват хирургия, радиация и химиотерапия, не лекуват рака. Алтернативният лекар, който предписва билки и витамини не лекува рака. Жертвата на рака може да се излекува сама, ако приема панкреатин в адекватни дози и промени своята диета.

Но докато лекарят открие злокачествената туморна маса вече имате рак от 2-4 години. Тогава трябва да се разбере истината, че ракът не е нищо друго, освен дефект на вашия панкреас, който не произвежда достатъчно панкреатин, за да го достави до раковите клетки. Всички хора, когато имат рак, умират от глад, освен ако не бъдат ликвидирани по-рано от своите лекари. Болните имат един единствен шанс. Това е програмата "спаси се сам".

Осигуряването на доставка на панкреатин е най-доброто лекарство.

Забелязали ли сте, че всяка година официалната медицина бомбардира поне веднъж цялото човечество със съобщенията, че "почти е открито лекарството срещу рака" и че "до неговото внедряване остават само една-две години". Това е прането на мозъците, психооперация, базираща се на голямата лъжа.

И чак след многократни опити с други лечения болните прибягват към метаболично лечение на рака. Но те трябва да имат поне още 6 месеца живот. Ако издържат този период, имат шанс да се възстановят.

Периодът на възстановяването обикновено е около 2 години, след което трябва метаболично да подкрепят организма си през останалия живот.

Обикновено сривът на панкреаса продължава 2-4 години. Изчистването на тялото се нуждае от същия период. След това започва процесът на възстановяването на тялото, което продължава още две години.

Какво става? Панкреатинът разлага туморните клетки в отпадъци, които са поглъщани от белите кръвни телца и отстранявани от тялото чрез черния дроб, дебелото черво и урината, кожата, косата и ноктите. Създаваните от панкреаса ензими са наричани панкреатична протеза или протеолитични ензими. Тяхната задача е да разцепят или разрежат протеините или другите ензими, особено при храносмилането на месните протеини.

Втората естествена защита срещу рака са храните. Една от тях, която е известна, че убива раковите клетки, има няколко различни имена – леатрил, амигдалин (това е официалното медицинско наименование) витамин B-17. Леатрилът беше открит преди десетилетия. B-17 е съставна молекула. Може би сте чували, че леатрилът е отровен? Нищо подобно. Той е поне 20 пъти по-малко отровен от обикновената захар. Но неговите съставни молекули заедно и отделно убиват раковите клетки.

Леатрилът е продукт, направен от природата, за да убива раковите клетки, когато влиза в контакт с тях. За съжаление днес хората приемат много по-малко леатрил в храните, отколкото преди 100 години. Това са зърнените храни, като елдата, просото, овесът. Хората все по-малко ядат и нецитрусови плодове с техните семена, като червени малини, черни боровинки и червено грозде заедно със семките и обвивките, които имат над 12 съставки, доказали, че убиват раковите клетки. Едната е леатрилът в семките на гроздето.

Раковите клетки са лесни за селективно убийство. Ако има твърде много кислород около раковата клетка тя ще умре. Въпреки че в организма всеки ден се формират нови ракови клетки, повечето хора под 50 години нямат рак. Но със стареенето на организма до клетките достига все по-малко кислород и тяхното свойство да държат рака на разстояние намалява.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 289, Sept. 2019
Как да живеем поне 200 години
Съвременният човек живее средно 60-80 години. Струва му се, че едва е започнал да живее, а вече трябва да тръгва към веч...
    Посланието на Сфинкса
До пирамидите в Гиза е огромната легнала фигура на лъв с човешка физиономия. Целият паметник е издялан от изключително з...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com