Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Съпротивата срещу глобофашизма

С настъпването на есента русофобията, която е носител на съвременния неофашизъм, получи изостряне на няколко места в Европа – особено в Полша при отбелязването на 80-годишнината от началото на Втората световна война, на която не беше поканена Русия, и във фарсовия режим в София, начело с един пожарникар, който е готов на всичко само САЩ и Израел да го оставят на власт. С ново фалшифициране на изборите.

Постановката беше примитивна, каквито са и празните глави на нейните съчинители в правителството и в така нареченото външно министерство. Общо стигнаха до заключението, че Съветската армия е донесла на народите на Централна и Източна Европа полувековни репресии, задушаване на гражданското съзнание, деформиране на икономическото развитие и откъсване от процесите на развитието на европейските страни.

Неведнъж сме питали "къде беше този инкубатор за идиоти", чието единствено постижение е унищожението на една от най-старите европейски държави.

Тези примитиви не са и чували, че при монархо-фашизма бяхме в хитлеристката коалиция, че вършехме престъпления в земите на народите, които воюваха срещу фашизма, че самолетите на САЩ и Англия, които днес са менторите на режима в София, унищожиха почти цялата столица, че чак когато Червената армия беше на бреговете на Дунав те обявиха неутралитет, че фашизмът в България унищожи над 50 000 българи в нашата доста скромна съпротива, да не говорим за Ялта, където Чърчил се чудеше как да се отърве от тази балканска тежест и поиска от Сталин само 25 процента от нея, че вече имат гарантирани места в първия ред на новия Народен съд, че върнаха на сцената фашизма в неговия най-извратен вариант – на корпорокрацията, а в България под лозунга "цялата власт – на мутрите".

Появяването на пожарникаря Борисов е нашенска пародия на явлението. Но това не облагородява вонята, която вече се носи от неофашизма.

Предупреждавахме за това от няколко години. Левицата започна да се вслушва чак сега. В Европа обаче не става дума само за левицата, а за най-широките обществени кръгове, разтревожени от реванша на фашизма в Естония, Литва, Полша, Унгария, Румъния, Германия, Франция.

У нас този процес започна с първите симптоми на реванша на фашизма, които логично доведоха до появата на наследника на военния престъпник Борис – Симеон Сакскобургготски, и фашизирането на десницата в лицето на П. Стоянов и Костов, а след това и на фолклорните попълнения Борисов и Сидеров. Това, че не знаят какви са, не означава, че явлението не съществува. Напротив. Както се вижда, България става част от реанимирането на фашисткото минало в Европа.

От мътилката, наред с политмаргиналите, изплуваха отрепките от фашисткото минало и техните наследници.

Но нещата са много по-страшни. От няколко години върви ревизия и пренаписване на историята от Запада, както споменахме в началото, според неговите конюнктурни политически интереси, въпреки че резултатите от Втората световна война не подлежат на преразглеждане.

От началото на ХХІ век преразглеждането на резултатите от Втората световна война придоби устойчив пълзящ характер с чертите на държавна политика. Става дума за създаването на модел от евроатлантически неофашизъм, тоест на "фашизъм с човешко лице".

Днес в много европейски страни във властта са хора, които открито се обявяват за правоприемници за фашистките режими, съществували някога в тези държави, в това число и в България.

Сегашният режим е антибългарски и антинароден и се ръководи от следните правила: марионетност; арогантност; нихилизъм и отричане на всичко; просташки нарцисизъм; наркозависимост; насилие, т.е. неофашизъм.

Налице е разцвет на дилетанщината в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, журналистиката. Навсякъде.

До ключови постове стигнаха неграмотни простаци, чиято цел е да не влязат в затвора, да си напълнят джобовете и джобовете на своите господари.

Това е и грандиозна война в мащаба на цялата планета.

Срещу нас е противник, който е парализиран от страх – панически, животински. Кой ще надделее не е ясно.

Човечеството стигна до задънена улица на своето развитие по всички параметри.

Човекът беше превърнат от системата в животно и излишен лумпен.

Това е фашизъм. В новите условия – неофашизъм. Унищожение на 6 милиарда излишни хора.

Единственият ни шанс е унищожението на тази човекоядна система.

Това не е метафора. Това е законът на новия глобален фашизъм. Защото новият фашизъм е открита терористична диктатура на най-примитивните и алчни елементи на финансовия капитал.

Смисълът и целта на неофашизма е удържане на властта на паразитизма на САЩ и Запада на всяка цена.

Съпротивата е започнала и навлиза в революционна фаза. Това е неизбежно.

Българите са убедени в незаконността на системата във всички нейни форми и разцветки.

Народът е готов за национално-освободителна борба.

Дългият път започва от първата крачка. Онези, които си мислят, че ще могат да избягат от битката, грешат.

Защото най-напред трябва да стигнат до летището.

И накрая няколко изречения за смъртта на свободното слово, което е по-опасно от всички досега изречено за дегенерирането на човечеството.

Свободата на словото е много важна. Ако хората не могат да изразяват онова, което мислят, те започват да повтарят като в ехо-камера онова, което е било казано преди това въпреки че е лъжа.

Лъжата ражда игнорация. Игнорацията ражда страх. Страхът ражда омраза. Омразата ражда насилие.

Качеството на обществото е право пропорционално на свободното слово.

Огледайте се – онова, което виждате, е маршът на съвременния глобофашизъм.

Присъединете се към съпротивата. Вече няма какво да губите.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 290, October 2019
България, която загубихме /4/
"Бъдните поколения трябва да знаят, че България е била индустриална страна, една от водещите 30 държави, участващи в све...
    България без българи – мисията приключена
Лошите новини за България идват и се повтарят със завидна и жестока последователност. България е без българи.Това е най-...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com