Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Мафията трябва да бъде унищожена

Погромът над България продължава. Най-големият враг на българите е мафията, откраднала и узурпирала държавата, обслужваща чужди интереси за заличаване на българската нация и държавност.

България е под окупацията на примитивни и откровени криминалисти, политкретени и олигофрени, които продължават да смучат от нашите данъци и да крадат еврофондовете, а ние продължаваме да плащаме охраната на един лоясал бандит, за да не го ликвидират неговите аверчета.

България продължава да е под окупацията на няколкостотин маргинали, които ограбиха изработеното от другите и превърнаха държавата в гангстерска джунгла, в която корупцията бие всички световни рекорди, а жизненото равнище е на последно място не само в Европа.

Съвременна България е антидържава. Това е държава на мафията.

Срещу нас е противник, който е парализиран от животински страх да не се сетите за какво става дума, докато не ви ликвидира напълно.

Българите са единодушни, че новият "елит" са "бандити, боклуци, ненормалници". Това обаче е опростяване на нещата. Защото такива унищожителни поражения върху България не биха могли да нанесат и най-големите кретени. Значи, причината не е само в умствената им кондиция, а в техния статут, който въобще не се отъждествява с "този народ" и с "тази страна". Тяхното "ние" се отнася за международната мафия, която ги е назначила за гаулайтери над "туземното население", обречено на изчезване, като индианците в САЩ. Съдбата на "тази страна" не ги интересува.

Мафията е терорист и убиец и трябва да бъде ликвидирана.

Ситуацията е "те или ние". Спиралата на взаимната "омраза" се навива, докато не се скъса.

И за първи път в историята ни става дума за истинска национално-освободителна война с всички допустими и недопустими средства.

Това е целта.

Към нея всички средства са позволени – извънредно положение, разпускане на парламента, метеж, саботажи, революция, създаване на правителство на гражданско общество вътре или извън България, граждански арести на мафиотите и главатарите им преди да са офейкали, приобщаване на полицията и жандармерията, на българските мюсюлмани и роми, в краен случай напускане на България и действия от чужбина...

Мафията трябва да бъде унищожена. Всички средства са позволени и легитимни.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 291, Nov. 2019
Зад кулисите на преврата от 1989 г. /1/
И ноември 2019 г. ни залива с вълна от важни събития.Но за съвременна България няма и много години няма да има по-важно ...
    Златото става отново пари. Доларът си отива
Това, което предвиждаме от 20 години, вече е официално. Световната икономика лети в пропастта.Капитализмът, като цивилиз...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com