Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Геофизика и геополитика
Облаците Маматус - геофизическата война
Контролът на климата унищожава Земята
Геофизически анализ на "Строго секретно"

Геофизическата война на планетата е в разгара си. Една от изявата й са облаците Маматус през метода за контрол на климата.

Маматусите са изкуствено задействани аерозолни облаци.

Вече сме нападнати, отровени и лишени от слънчева светлина, вода, кислород и храна!

След излизането извън контрол на глобалния воден цикъл, този тип облак не е рядкост. За да му придаде "привлекателно женствено и майчинско" звучене, той е кръстен "облак на мама-тус". Но това е типична измама с езика на Оруел.

За да се разберат изкуствените условия, изградени от климатичното инженерство, облаците Маматус трябва да бъдат изследвани по-задълбочено. Преди всичко тази инверсия е резултат от техническите приложения за контрол на климата.

Маматусите са изкуствено задействани аерозолни облаци.

Докато естествените облаци се изкачват нагоре, според термичното повдигане и са сплескани на дъното на по-студения долен въздушен слой, тези облаци се стремят надолу от плоско аерозолно дъно. В термично отношение това означава, че аерозолният слой се нагрява, докато въздушният слой под него е много по-хладен, така че има термична падаща сила.

Този факт, сам по себе си, трябва да бъде източник за подозрение.

След като фините прахови частици за образуване на аерозола са освобождавани ретикуларно, той е подрязван с високочестотни радио и хипер звукови вълни и равномерно разпределян, така че Слънцето е скрито зад "бурка". Говорителите на метеорологичните новини се хилят в камерите и ги наричат "облаци на воала", което не звучи опасно. Но "отровни облаци" или "бурка" са много по-точни.

В резултат на това прахът акумулира повече влага, изсушава околната среда и засилва дифузията отдолу, така че този аерозолен слой става все по-дебел.

Това засланя долния въздушен слой от Слънцето, така че се охлажда, докато горната част на аерозолния капак се нагрява повече от Слънцето.

Аерозолното одеяло се разширява надолу и когато нагряването достигне най-ниския аерозолен слой, това води до топлинна падаща сила в посока на охладения въздушен слой под аерозолното одеяло.

Видимият резултат са тези странни, торбести облаци, наречени mammatus.

Можем да го наречем и "облаци на тестисите", за да задоволят феминистките, защото те приличат повече на тестиси. Но те често имат и приятна гладка форма, така че mammatus – "на мама", е по-подходящ. Можете също така да ги наречете "пазвата на ужаса", "торби с отрова" или "гърбици в небето".

Някои имат разтеглен характер, от техния произход от прословутите "химически следи" – chemtrails. Тази структура е разпознаваема и по наситените аерозолни облаци, тъй като те се получават от умишлено разпръснатия фин прах по маршрутите на полета на самолетите.

Терминът chemtrails (химически аерозолни пътеки) е подходящ, тъй като те трябва да бъдат ясно разграничени от чистите кондензни пътеки. Всички тези облаци служат за събиране, контрол и преместване на огромни количества вода в райони, където те се изхвърлят като светкавичен дъжд, супер градушка и сняг, причинявайки наводнения, съхранявани в земята и транспортирани до целевите райони по водопроводи и използвани за индустриално селско стопанство и ядрен фракинг на бензин и природен газ.

Това престъпление не се случва на някаква далечна планета и отдалечен континент, а в целия свят. Европа е един от най-тежко засегнатите райони, защото Европа е под двата основни потока от "вятърна вода" – към Северна Африка и Арабия. Това са основните зони на водоснабдяване в този климатичен регион.

Европа получава и бежанците като "добавка" към "евтиното гориво" от Арабия и Северна Африка. Това е цената за нейната енергийна (не)зависимост.

Това е една от причините за агресията срещу Либия, Тунис, Сирия, Ирак и Йемен. Нямаше никакви "мирни цветни революции". Те бяха организирани. Цветните революции са по-евтини от преките военни операции, ако страната все още не е разбита. Когато хаосът надделява, военните се появяват под формата на "охранявани въздушни зони" и "ислямистки терористи", които всички са имперски наемници.

Войните винаги се водят за ресурси.

Най-важният ресурс сега е глобалният воден цикъл, следван от глобалния въглероден цикъл.

Време е да разберете, че сте нападнати, отровени и лишени от слънчева светлина, кислород, вода и храна. Трябва да разберете целия процес, всички физически механизми, всички методи за да го обясните на колкото се може повече хора.

Нуждаем се от критична маса просветени хора, за да превърнем това в мощна социална енергия, политическа съпротива и натиск.

Различните пропагандни доклади са написани от идиоти с промити мозъци, които считат себе си за учени само защото спазват правилата на научното публикуване и някой им е дал "степен" в "университет". Наричаме тези хора scientiputas, за да ги отделим от останалите истински учени.

Тези документи създават невъобразим хаос в ума на обикновените хора, въпреки че нещата не са толкова сложни.

Облаците на mammatus са енигма на атмосферната течностна динамика и на физиката на облаците. Най-често се наблюдават от долната страна на кумулунимбус.

Маматус се срещат и от долната страна на циррус, цирокумулус, алтокумулус, алтостратус и стратокумулус, както и като следи от реактивни самолети и в облаци от пирокумулна пепел от вулканични изригвания. Те не са пряко свързани със значими метеорологични събития на Земята. Други са въпросите дали маматус са съставени от ледени или течни водни хидрометеори, защо са гладки, какво контролира пространствените мащаби и организацията на отделните лобове на маматусите и какви са свойствата на вулканичните облаци пепел, които произвеждат маматус.

Mammatus са били наблюдавани даже при излитане на реактивни самолети и облаци от вулканична пепел.

Разбира се геофизичната война и геоинженерството, които следим от години, не могат да бъдат обяснени в една статия. Но, ако свържете точките, ще получите по-пълна картина и разбиране на това, което става и на онова, което ни очаква.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 294, February 2020
Постиженията на руското оръжие
"Оръжията не са игра на шах". Какво оборудване получи руската армия през 2019 г.Получаването на повече от 6500 единици н...
    Русия вдигна залога в глобалната игра
За онези, които още не са разбрали.На 15 януари светът се събуди в нова реалност.Годишното послание на Путин към Федерал...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com