Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Не могат да липсват GSK и Black Rock
04.2020

В момента, в който четете тези редове, CoronaVirus вече беше обявен за световна пандемия от Световната здравна организация /СЗО/. Това е катастрофа, чиито икономически и човешки щети ще бъдат известни едва след няколко месеца или години.

Информацията става все по-заплетена, в това число и теорията за биогенетичното оръжие и възможните извършители, които ще станат по-богати, благодарение на епидемията.

Сред тях ще бъде "тъмната кралица" на ваксините GlaxoSmithKline – GSK, финансирана от различни агенции на Пентагона и участваща в многобройни американски инвестиционни фондове. Сред тях е и прословутата мегакорпорация Black Rock, основана от нюйоркския ционист Лари Финк.

Тъй като са необходими войни за увеличаване на приходите, епидемиите са от решаващо значение за разработката на ваксините за да може Big Pharma да дава големи дивиденти на инвеститорите.

Направо пророчески беше сигналът на Центъра за изследване на екзистенциалния риск (CSER) на Университета в Кеймбридж, който в доклад от август 2019 г. съобщи, че "би могло да бъде изградено биооръжие, насочено към специфична етническа група въз основа на своя геномен профил".

Американският журналист Джеф Браун, основател с други международни журналисти и автори на Комисията за истината за биологичното оръжие, написа: "Вярвам, че това, което се случва под плаща на епидемия от коронавирус е биологична война срещу Иран от ционистки елементи, които се възползват от ситуацията".

Бивш служител на ЦРУ отбелязва друго сензационно съвпадение: "Учените от Израелския изследователски институт в Галилея твърдят, че след няколко седмици ще имат ваксина срещу коронавирус, която ще бъде готова за разпространение и употреба в рамките на 90 дни. Институтът твърди, че е участвал в 4-годишни изследвания на птичия коронавирус, финансирани от израелските министерства на науката и технологиите и земеделието. Те твърдят, че вирусът е подобен на версията, която е заразила хората, което е довело до пробиви в развитието чрез генетична манипулация".

Следователно тезата на Джеймс Фретцер за ционистко съучастие в развитието на биологичното оръжие се потвърждава косвено и от експерт на американското контраразузнаване.

Въпреки че Glaxo Smith Kline е базиран в Лондон, той всъщност е 15% собственост на някои международни американски спекулативни фондове като Black Rock, The Vanguard, Capital & Research Management, които анализирахме многократно в миналото.

GlaxoSmithKline е утвърден партньор на Министерството на отбраната във Вашингтон, което също подкрепя хипотезата, че зад пандемията може да стои Пентагонът и ЦРУ, както и Агенцията за намаляване на заплахите в отбраната (DTRA).

DTRA е една от агенциите на Пентагона, която откри 25 лаборатории за биохимично инженерство на бактериологични оръжия, включително биогенетични оръжия, калибрирани по генома на етнически групи, например китайски, иранци и италианци.


You have read 1 of your 40 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 296, April 2020
Възможна ли е и тази версия
Длъжни сме да представим и някои други гледни точки за причините и последствията от епидемията COVID-19, т.е. за онова, ...
    Дали САЩ докараха вируса в Ухан
През октомври 2019 г. 172 американски (а в действителност 369) военни спортисти пристигнаха в Ухан за Световните армейск...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com