Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Дали САЩ докараха вируса в Ухан
04.2020

През октомври 2019 г. 172 американски (а в действителност 369) военни спортисти пристигнаха в Ухан за Световните армейски игри. Въпреки че разполагат с най-голямата военна машина в света, САЩ заеха в тях 35-то място, зад такива държави, като Иран, Финландия или Словения.

Всъщност повечето от тях не участваха в нито едно състезание и се бяха настанили близо до пазара за търговия на едро с морски дарове "Хуанан", където болестта се появи само дни след като американците напуснаха района.

Отборът на САЩ се прибра вкъщи на 28 октомври 2019 г. и в рамките на 2 седмици в Ухан бяха регистрирани първите случаи на контакт с хора от COVID-19.

Китайците не успяха да намерят "пациента нула" и смятат, че той е бил член на американския екип. Това официално беше съобщено от говорителя на Министерството на външните работи на Китай Лицян Джао.

Китайците твърдят, че непропорционално слабото – под средните резултати, на американските спортисти в игрите в Ухан показва, че те са били с други цели и всъщност са били оператори на биооръжието.

Ще припомним, че Световната здравна организация (СЗО) съобщи, че това, което сега е пандемията COVID-19, се появи за първи път като огнище на коронавирус в Ухан, Китай, на 31 декември 2019 г., на пазара на храни в Ухан – където се продават и прилепи – местен деликатес.

Ръководителят на елитната революционна гвардия на Иран твърдеше, че COVID-19 е продукт на биологична война на САЩ срещу Китай и Иран.

Говорителят на китайското външно министерство поиска американските власти да разкрият какво крият за произхода на COVID-19, стигайки до предположението, че коронавирусът може да е донесен в Китай именно от американските военни.

Директорът на Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ (CDC) Робърт Редфийлд призна, че САЩ са имали няколко смъртни случая от COVID-19, преди да успеят да се тестват. Редфийлд призна, че някои случаи на коронавирус са погрешно класифицирани като обикновен грип, тъй като медиците не са имали точен тест за новата епидемия по това време.

Лошото представяне във военните игри на американците обаче не се отрази на настроението им. В групи по двама те играеха по улиците на Ухан. Местоположението на американската къща за гости на игрите беше близо до споменатия пазар.

И на края на 18 март, беше съобщено, че САЩ са затворили лабораторията на медицинския институт за инфекциозни заболявания.


You have read 1 of your 40 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 296, April 2020
Не могат да липсват GSK и Black Rock
В момента, в който четете тези редове, CoronaVirus вече беше обявен за световна пандемия от Световната здравна организац...
    От "екологичния невъзврат" ни делят 3-4 градуса
Мащабът на замърсяване на околната среда с отпадъци се увеличава. Концентрацията на боклук около гигантските мегаполиси ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com