Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Ваксините – международно престъпление
Анализ на "Строго секретно"

С разпореждането за присъединяване на България към европейската инициатива за осигуряване на ваксина срещу COVID-19 от Германия, Франция, Италия и Холандия, които имали споразумение с биофармацевтична компания за доставка до 400 милиона дози от ваксината от университета в Оксфорд, т.е. за въвеждане на задължително ваксиниране, Б. Борисов е на път да стане и международен престъпник.

Отговори на тези мераци даде още Нюрнбергският процес с десетте принципа на Кодекса, които оттогава са национални и международни закони. Става дума за съдените нацистки лекари – военнопрестъпници...

Нюрнбергският кодекс е международен документ, регулиращ принципите на провеждане на медицински експерименти върху хора. Кодексът беше разработен и приет след Нюрнбергския процес на лекарите през 1947 г. Ето някои от десетте принципа на кодекса:

1. Абсолютно необходимото условие за провеждане на експеримент върху който и да било човек е доброволното му съгласие.

2. Експериментът трябва да донесе положителни резултати за обществото, непостижими с други методи или изследователски способи.

3. Експериментът трябва да се основава на данни, получени в лабораторни изследвания върху животни, познаване на историята на развитието на това заболяване или други изучени проблеми.

4. При провеждането на експеримент е необходимо да се избягват всякакви излишни физически и психически страдания и увреждания.

5. Никой от експериментите не трябва да се провежда, ако има основание да се предполага за възможността за смърт или инвалидизиране на субекта. Изключение може да има, когато самите лекари – изследователи действат като субекти на своите експерименти.

И т.н.

С една дума – никакви смърдящи задължителни ваксини. Това е престъпление.

Вече има достатъчно доказателства в западните държави, че грипните ваксини са много опасни. Трябва да се знае, че се приготвят от пилешки ембриони, т.е. неродени пилета, което означава, че хора, които са алергични към яйца или пилешко месо могат сериозно да се разболеят.

Другият основен проблем е, че всички вирусни ваксини съдържат освен определения вирус и следи от вируса на левкемия, и на някои канцерни вируси. Те не се отстраняват напълно от яйцата-ембриони, въпреки че производителите твърдят, че са чисти най-малко в 98 на сто. Но това означава, че в останалите 2 на сто има няколко милиарда други вируси, които са реална заплаха за предизвикване на левкемия или рак.

Малко известен факт е, че за да бъдат отделени клетките, трябва да се използва продукт, който се прави от пресен свински стомах. Това е ензим, който е наричан свински трипсин, което означава, че много хора, които не употребяват свинско месо, заради алергични или религиозни причини, са мамени, без да знаят за това.

Измамата е още по-пълна, ако се вземе предвид, че ваксините се произвеждат много преди атаката на грипа и нито един производител не е в състояние да предвиди кой вирус ще заатакува след една-две години определен регион или държава, и кой от тях ще предизвика епидемия. А това значи, че лекарите ни лъжат преднамерено.

Войната срещу ваксините обхваща целия свят. Все повече обществени и професионални групи настояват ваксините да бъдат изтеглени от пазара и унищожени.

Не се ваксинирайте и не позволявайте да ваксинират вашите близки и най-вече децата. Запомнете – меркурият, алуминият, формалинът и другите изкуствени или модифицирани продукти във ваксините са изключително опасни за човека.

Особено вреден е меркурият, който, инжектиран на деца, може да има ужасяващи последици за мозъка и нервната им система.

Тревожни сигнали идваха и преди от световни медицински центрове. Във ваксините, които са били одобрени, са намерени наночастици, като "турбоускорители". Те атакуват здравите клетки и могат да са смъртоносни. След проникване в тялото и в човешката клетъчна структура, наночастиците вече не могат да бъдат отстранени оттам. Процесът има и медицински термин – продължителна инфекционна реакция.

При направените тестове с доброволни пациенти, наночастиците са предизвикали срив и въпреки усилията на лекарите някои от пациентите са починали от белодробни усложнения.

Защо тогава се водят такива агресивни кампании за ваксиниране срещу грип? Нещата са прости: производителите печелят пари, лекарите печелят пари, здравните учреждения – също, правителствата – също. В края на краищата, това са огромни пари. Системата е така измислена, че много хора са заинтересовани да убеждават обществото, че се нуждае от тези ваксини.

Наред с твърденията, че COVID-19 е ново биооръжие, се появи и хипотезата, че самите ваксини са още по-опасни. Някои експерти са убедени, че целта на предвижданото задължително ваксиниране е да се предизвика огромна пандемия с милиони жертви.

Ето защо все по-често се появяват и твърдения, че става дума за политически или геноцидни мотиви, тъй като продуктите се прилагат спрямо огромни маси от хора. Още повече, че всеки лекар знае, че след ваксиниране, в 80 на сто от случаите пациентите вместо да придобият резистентност се разболяват именно от този грип.

Става дума за глобална социо-психопатична операция за контрол и печалба, която не се спира даже пред дилемата за живота и смъртта.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 299, July 2020
Каква е разликата между 4 и 0,04
Преквалифициралата се във вирусолози шайка от ГЕРБ, начело с главатаря им Борисов, са за затвора, този път за измама и л...
    Кой колко е имал, или кой колко има да дава. И на кого
На появата на ръкописната бележка, която била на гърба на някаква снимка, и на теориите, че идва от полското списание Wp...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com