Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
До читателите и абонатите на "Строго секретно" в 194 държави

Скъпи приятели,

През последните месеци няколко пъти ви обърнахме внимание, че, въпреки непредвидените обстоятелства, ще правим всичко възможно, за да останем на повърхността, като обаче не изключвахме вероятността актуалната ситуацията да се окаже по-силна от нас.

Не работеше разпространението на печата в страната и за чужбина, много лоша беше ситуацията с търговската отстъпка, която давахме за монополиста – разпространител – 40 процента, което е безумие в световен мащаб, но нещо рутинно за българския "медиен пазар".

Успяхме, поне засега, да свалим отстъпката на 25 процента, въпреки че и сега има мошеничества, на които ще се спрем в бъдеще.

Успяхме да се преборим с разпространението, с отстъпката и с вируса, и както обещавахме, ако това се случи, да компенсираме читателите, което и правим.

Сегашният брой на "Строго секретно" е с увеличен обем от 28 страници, които, ако набутаме разни телевизионни програми и боклуци, се равняват на над 100 страници на жълтите многотиражки, доминиращи на пазара.

Оставаме обаче верни на нашия стил и запазваме вестникарската архитектура на "Строго секретно". Ще се опитаме да запазим и новия по-голям обем, или да правим това всеки втори брой, въпреки че ще получим финансова компенсация за нашите по-големи разходи чак след няколко месеца.

Едновременно се обръщаме и към читателите на "Строго секретно", които през последния период отпаднаха от нашата публика.

Скъпи приятели, къде е вашата подкрепа? Или се страхувате да прочетете истината и да я подкрепите? Или се предадохте?

Или пък чакате да поемем всички рискове да обясняваме истината, а вие да затъвате в "комфорта" на примиренчеството. Няма да стане.

Ако нашите 15 минути на славата вече са преминали, нека да е така, в което обаче се съмняваме, още повече, че следващият брой на "Строго секретно" ще е 300-ят по ред. Нещо уникално и без прецедент в световната журналистика.

А плагиатите, преписвачите или провокаторите на "Строго секретно" предупреждаваме за пореден път – знаем всичко за вас. Внимавайте.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 299, July 2020
Кризата на всички кризи
Какво става в САЩ – най-лошото от всички възможни съчетания: системна криза по време на гражданска война.Не съм изненада...
    Това ще е дълга и сложна война
Имах намерение да напиша няколко реда благодарности към онези приятели, познати и читатели, които ме поздравиха за 73-го...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com