Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Избори в САЩ: накрая ще обвинят пощата
И гражданската война ще продължи
11.2020

Тезата, че президентските избори в САЩ са "най-важните в нашия живот" е пълна глупост, която отразява равнището на политическия живот в тази страна – на абсолютната нула.

Вярно е точно обратното. Тези избори са най-маловажните не само за последните 30 години, но и въобще в историята на САЩ.

Защото в крайна сметка "американците, така или иначе, ще са прецакани". Това са думи на известния американски анализатор Джон Рубино. Съгласен съм.

Това са избори, от които нищо не зависи. Всичко е решено предварително и на различно място – в така наречената "дълбока държава". Изборите са измамна игра, шумотевица ала-бала и бла-бла.

Американците са жертва на поредна манипулация. Всеки от кандидатите /б. а. – знам за появилите се слухове, че Байдън е получил инсулт, но продължавам да предполагам, че той ще е кандидат на демократите, всъщност който и да е друг нищо няма да промени/ - републиканецът Доналд Тръмп или демократът Джо Байдън, са плод на отдавна изграждана измамна структура, че САЩ са конституционна държава. В края на краищата в Белия дом ще влезе онзи, който е най-удобен в момента за "дълбоката държава".

Каква е разликата между тях? Никаква.

По отношение на вътрешната ситуация:

 • ако спечели Тръмп, гражданската война продължава;
 • ако спечели Байдън, гражданската война продължава.

По отношение на войната и двамата кандидати са под контрола на военно-промишления комплекс, който пък се контролира от "дълбоката държава". Ако спечели Тръмп ще започне война срещу Китай и Иран, ако спечели Байдън – ще започне война срещу Русия.

По отношение на корупцията всеки ден излизат такива компромати, че мястото на Тръмп, Байдън, Пенс и Харис трябва да е в килия, а не в Белия дом, т.е. нищо няма да се промени.

По отношение на кризата – също никаква разлика. Всъщност кризата е най-важна. Пандемията захрани хиперфинансиране с печатане на трилиони кухи долари. Следващият президент може само да продължи това печатане. Цените ще растат, доларът ще пада, на борсата ще си играят на "иди ми – дойди ми". Диктатурата ще стане реална алтернатива. Ситуацията отдавна е извън контрол, никой не знае какво да се прави.

По отношение на външната политика – пълен провал във всички посоки:

 • Срещу Русия, пълен провал. Русия въведе хиперзвуково оръжие и едно натискане на бутона може да унищожи САЩ и целия така наречен "колективен Запад". Санкциите и ембаргата – отново провал, само помогнаха на Русия да се възстанови производствата и реалната икономика.
 • Срещу Китай – пълен провал. Китай отдавна изпревари САЩ като първа икономическа сила на планетата. Това прави и във военната област.
 • Срещу КНДР – пълен провал. Ким Чен Ун показа такава ракета, която даже СССР не е имал, и която може да превърне в стъкло половината САЩ и целия Израел.
 • Срещу Иран – пълен провал. Излизането на САЩ от ядрената сделка развърза ръцете на Техеран не само в обогатяването на урана, но и в покупката на оръжие. Насреща са Русия, Китай и КНДР.
 • Срещу Венецуела – пълен провал с неуспешния опит за преврат срещу Мадуро.
 • Срещу Турция – пълен провал и преориентиране на Анкара в геополитиката и съюзите.
 • Срещу Германия – пълен провал. Открита търговска война. Тръмп се опитва да изгради бариера между Германия и Русия в така нареченото Приморие. Путин отговори, че Германия също е свръхсила /както и Китай/, което трябва да намери отражение в глобалната политика. Голямата игра за Европа продължава.
 • По отношение на личностите, Тръмп е на 73 години, Байдън е на 77. Изборът ще е между Паркинсон и Деменция. Съответно при Тръмп и Байдън.
 • По отношение на "следвай парите". За републиканците основният касиер е собственикът на казина Шелдън Аделсън, който си купи Конгреса за 150 милиона долара. За демократите "кесията" държи Хаим Сабан, който притежава собствен think tank и беше счетоводител на Хилъри Клинтън в предишните избори. И Аделсън, и Сабан са марионетки на Израел, който иска да строи Голям Израел в Близкия Изток, и Хазария – в Украйна.

Засега Тръмп им върши работа в 90 процента и вероятно ще го оставят да прави глупости. С Байдън не са сигурни "накъде ще избие" и дали въобще ще е жив след изборите.

Така или иначе през 2021 г. ще се опитат да започнат ново "пренареждане", т.е. Новия световен ред ще заменят с Нов вирусен световен ред.

Междувременно американското общество ще бъде тотално разцепено по всички възможни критерии, без възможност за какъвто и да било цивилизационен дебат.

Сравнението на американската държава с кръгъл затвор не е метафора. В него затворниците са наблюдавани от един главен надзирател в централната кула, когото затворниците не могат да видят, заради което са убедени, че са наблюдавани постоянно. Няма къде да избягат, няма къде да се скрият. От кулата се вижда всичко – какво четат, какво харесват, къде ходят, с кого общуват, кога се събуждат, кога си лягат, какво гледат по телевизията и в интернет и т.н.

Това не е Джордж Оруел – 2, това е Оруел на n-та степен.

След изборите всичко ще продължи както досега.

За всеки случай изборите ще забъркат изборна каша и накрая ще обвинят за нея... американската поща USPS. Защо именно пощата? Тук нещата са наистина интересни.

Американската поща – USPS, има дълга и славна история и е неделима част от живота на американците още от началото на 19-ти век. Но през последните години, предимно заради интернет, USPS влезе във финансова криза, с която и до днес не може да се справи. Епидемията задълбочи кризата, защото всички вече уреждат нещата по електронен път.

И изведнъж на пощата се падна нова задача – в президентските избори. Причината е епидемията – 7 милиона заразени, 200 000 починали, пет пъти повече per capita от Германия, заради което голяма част от американците се страхуват да гласуват лично и предпочитат да изпратят гласа си по пощата, даже по-рано. Това искат 40 процента от американците.

Но заради кризата и спецификата на пощата обработката на гласовете ще става много по-бавно, броящите трябва да сравняват дали подписът на гласувалия съвпада и т.н.

Не е трудно да се досетим как ще реагира Тръмп, ако му съобщят, че губи, още повече, че вече заяви, че "няма начин да загуби". Няма да признае резултатите от изборите заради... пощата.

По същия начин ще реагира и Байдън, който вече заяви, че "няма начин да не спечели". И той ще обвини... пощата, че лъже.

И така, ще си броят гласовете поне 2 години. Дотогава САЩ ще е в период на пълно безвластие.

Е, какъв е изборът на американците – Паркинсонът на Тръмп, или Амнезията на Байдън, т. е. да разлееш чашата с уискито върху гащите си, или да забравиш къде си скрил шишето с уиски.

За съжаление това не са шеги.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 303, Nov. 2020
COVID-19 е диверсия и престъпление
Окончателното доказателство: Covid-19 беше планиран да въведе новия световен ред.Ето някои от важните основни доказателс...
    Русия не започва войни, тя ги завършва
Казва се, че мирът е почивката между войните. Даже глупаците вече разбират, че светът е на прага на нова световна война....

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com