Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

BULGARIAN BUSINESS CLUB
Не вирус – а мръсен въздух, не пандемия – а мафия
Анализ на "Строго секретно"

В пика на "положителните вирусни" тестове в България за вируса /който, както беше доказано, не доказват нищо, освен че лекарите си пълнят гушата, благодарение на един пожарникар от Банкя/ и в момента, когато световната здравна организация – СЗО потвърди, че "новият коронавирус не е по-смъртоносен и опасен от всеки сезонен грип, т.е., че смъртността от заболяванията от COVID е около 0,14 процента от човечеството, което отговаря на данните за сезонен грип по целия свят, в България споменатият индивид от джипката ръсеше глупости за успехи и световен челен опит. Вероятно пиарката му не му беше съобщила, че София се е изкачила нагоре само в една класация и е на 9-то място в света по мръсен въздух, т.е. по фините прахови частици PM2,5. Това нарежда столицата в първата световна десетка по мръсен въздух, след Лахор и Карачи – Пакистан, след други градове в Индия и Афганистан, Косово и Белград.

Бяхме първите, които преди години започнаха да пишат за това престъпление на Борисов и Столична община и посочихме, че, ако има въобще някакъв корона вирус в София, той се дължи именно на мафията и на унищожената от нея София. Защото всеки начинаещ лекар знае, че всеки вирус, грип, епидемия или пандемия е синдром, т.е. сбор от симптоми, които имат мултиплицирани изходни причини, сред които на първо място е замърсяването на въздуха и на природата, при които сме на първо място в Европа. И че обикновено се изостря през зимния сезон.

Какъв вирус, бе! Откъде разбрахте с празните си кратуни всичко за него, въпреки че и досега не е доказана въобще причинно-следствената връзка "вирус – грип".

Обратно, този и други предишни вирусни грипове – с различни съкращения и обозначения, имат измеренията на синдром.

Нищо чудно, че "грипният и вирусен сезон" е през зимата, което се дължи както на температурните инверсии, така и на лошото качество на въздуха, който дишаме. А това пък се дължи на мафията, която унищожи България.

Другата причина за вирусите и грипа е тоталният стрес. Студеното време и стресът на дихателната система водят до грипни и вирусни симптоми. Но същите симптоми се получават и от психо-социалния стрес в който живеем.

Вирусните инфекции на горните дихателни пътища са само една от многото подобни болести, които се появяват преди, по време и след грипния сезон. Това означава, че тези подобни болести могат да се дължат на стреса от мръсния въздух в кочината България.

И за какви ваксини говорят, още повече, че при всички такива случаи ваксинирането може да предпази максимум 15 на сто. Какво са тези "ваксинни кампании", ако не поредно шарлатанство на лекари без етика, които от алчност твърдят, че ваксината ще предпази хората от вируса. Нищо подобно. Повечето ваксини разбиват имунната система.

Ваксината не действа и при появата на епидемията, тъй като имунитетът се получава чак 5-7 дни след ваксинирането. Всеки има право и никой не може да наложи задължително ваксиниране.

Всъщност няма никакви средства, които да предпазят от вирусни и грипни епидемии, освен личната ви имунна система.

И защо по време на тази "пандемия" нито един човек не беше регистриран като болен от замърсяване на въздуха, въпреки че още преди 10 години писахме, че по замърсяване на въздуха и околната среда България – София, Перник, Пловдив, Варна и т.н., са на първо място в Европа. Това беше още преди разкритията за внасяните от мафията боклуци от Италия.

През 2015 г. разкрихме и описахме екокатастрофа на София и на други български градове, наредили се на първите места на континента по всякаква възможна мръсотия – на природата, въздуха, морето, земята и т.н.

Според Европейската комисия за околната среда /ЕАА/ от 6 години по замърсяване на въздуха Перник е на първо място в Европа със 180 дни смог, а София е на пето място със 122 дни смог. Общо България е европейската държава с най-мръсен въздух и околна среда, което е смъртната присъда за десетки хиляди българи всяка година. А не някакъв вирус.

София е най-бързо пращащият ви в гробищата град, защото, даже и да не сте пушач, заради мръсния въздух в столицата годишно изпушвате над 3000 цигари.

Перник е на първо място, а София – на пето място в Европа, съответно със 180 и 122 дни смог. За сравнение, дните със смог за Берлин са 31,5, Амстердам – 10,8, Брюксел – 28,5, Париж – 14,5, и Мадрид – 6,7.

Според Еврокомисията "замърсяването на въздуха е най-вредно за здравето на човека и за екосистемата".

През периода 2009 – 2011 г. 96 на сто от жителите на градовете в България са били подложени на действието на дребните прахови частици PM-2, а 5,98 на сто – на действието на тропосферния озон O3.

Страшните данни бяха потвърдени през 2013 г. и от Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental /CREAL/. Според тях жителите на България са най-застрашени от болести на кръвоносната и дихателната система, от рак на белите дробове и сърдечна недостатъчност. Нищо не се е променило до днес. Но сега отчитат само някакъв вирус, а другите болести изчезнаха.

Най-опасният прах е бензопирен PM-2,5. Бензопиренът е канцерогенен. Неговата средна концентрация в България надминава 7 пъти средноевропейските норми.

PM-10 е прах, чието наднормено концентриране е позволено от европейските нормативи максимум 35 дни в годината. А в България става дума средно за над 100 дни.

Прашният въздух унищожава дихателната система, сърцето, дробовете и работата на мозъка. Към колите, промишлеността и селското стопанство напоследък се добави и масовото горене на дърва в домашни отоплителни системи и печки. Заедно с въглищата това е възможно най-лошият сорт гориво и ресурс.

Димът от дървата, както и димът от въглищата, съдържа бензопирен. Най-много замърсявания идват от изгарянето на мокри дърва или от иглолистни дървета, в които има много смола. Трови и димът от брикетите, палетата, пресованите стърготини и т.н. Ако става дума за въглища, трябва да се използват само висококачествени. Смог произвеждат и старите леки коли и ТЕЦ-овете.

Екологичното убийство на България от мафията продължава и в момента.

България е в топ 20 на най-замърсяващите със серен диоксид държави в света, съобщиха от Грийнпийс.

Основните източници на серен диоксид в България са централите от Маришкия басейн /най-голямата ТЕЦ "Марица Изток – 2" и най-старата – ТЕЦ "Брикел", и ТЕЦ "Бобов дол".

И водата е в катастрофа. България е изправена пред огромни проблеми, свързани с околната среда. Според изчисления "85 на сто от речните води са замърсени с промишлени отпадъци, а 70 на сто от селскостопанските земи са увредени от емисии от промишлени производства" – съобщава доклад за екологичните проблеми у нас.

Не вирус, а мафия, която с паниката, безумните си заповеди, психозата, зомбирането на хората и наложеният домашен концлагер започна да ни спасява от някакъв вирус, въпреки че споменатият индивид, опровержение на еволюцията и доказателство за нейния регрес трябва да бъде съден за геноцид.

Заради него България загуби над 2 милиона население – измрели или избягали от мафията по света, с демографска загуба от над 23 процента от след 1990 г. – без прецедент в световната история за страна, която не е претърпяла природно бедствие или война.

Това не е хипотеза, а фактически материал за геноцид, за който трябва давност /чл. 416 от НК/, довел до скотски условия милиони българи и до тяхното частично или пълно унищожаване.

Но мафията на Борисов се оправдава с някакъв вирус и ни вкарва в концлагер да не пискаме много.

Тези или са идиоти, или ние сме идиоти. Или и двете заедно.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 304, January 2021
Маската, като символ на новото робство
В началото я наричаха "медицинска", след това – "хигиенна", а след това само "маска".Общото е, че тя трябва да е "основн...
    Царят на идиотите
...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com