Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Досие - актуална тема
Информационната война става свирепа
Анализ на "Строго секретно"

Информационната война, която е най-важният фронт на Третата световна война, заедно с вирусния COVID-19, става все по-свирепа и обхваща и основния организатор на глобалния информационен концлагер Google.

На дневен ред са Twitter, Facebook, YouTube, WhatsApp, Messenger, Wikipedia и т.н., които са извличани от информационния мрак в светлината на прожекторите, като основни манипулатори и производители на лъжливи новини.

Последната схватка е внасянето в САЩ на 15 ноември обвинение срещу Google, че краде от милиарди хора, използващи Android база-данни с тайна трансмисия до уеб-сървърите на тех-гиганта. Става дума за обратен трансфер, когато телефоните не са използвани, но от които Google извлича и предава огромни обеми информация от клетъчното оборудване.

Направеният опит показва, че между клетъчен телефон - с изключени всички приложения, и Google става предаване на данни поне 16 пъти на всеки час, тоест 389 пъти на 24 часа, около 4,48 мегабита дневно.

Ето го и тоталният контрольор и манипулатор на информацията и надзирател на информационния концлагер.

4,5 милиарда хора по света използват интернет, в който основна информационна трансмисия са Google и социалните мрежи. Четири от тях – Facebook, WhatsApp, YouTube и Messenger са американски и са подложени на тежка цензура и информационно цифрово робство.

Това поставя основния въпрос – неизбежно ли е това цифрово робство или е възможна алтернативна дигитализация?

И на второ място – как да спрем движението на човечеството в бездната на деградацията и поробването?

Няколко пъти вече говорехме за възможността за алтернативна дигитализация.

В момента основната посока на развитието на събитията е "към хаос", което е целта на елитите, "за да постигнат увековечаване на властта си над човечеството".

Хаосът е наистина необходим, за да може определен набор от отвратителни пороци да увековечат своята сила, използвайки за тази цел "елита".

Кои пороци са основните поробители на световния елит – алчност, гордост, жажда за власт, самодоволство, похот, подлост, жестокост.

Това са "мениджърите" на сегашната ситуация и в информацията. Но те "живеят" над плоскостта, която съвременният човек може да види, и следователно са в пълна безопасност.

Закономерно се появява въпросът с какво може да се победи този "мироглед" и да се предложи нов, по-хармоничен, способен да отвори пътя към бъдещето.

Отговорът е цифровата технология. Независимата.

Но от години наблюдаваме как благодарение на постиженията на дигиталните информационни и други технологии, хаосът може да се превърне в контролируем процес, чиято цел е принудителна деградация, затягане на контрола и насилието над хората, установяването на ново робство – цифровото, което може да стане вечно.

Ето защо цифровите технологии трябва да се превърнат в основно оръжие в ръцете на хората, решили да променят ситуацията и посоката на нейното развитие.

Как?

Чрез стартиране на алтернативна дигитализация. Ако не искате да ви затворят в цифрова клетка и в цифрово робство, трябва да се разработи алтернативна дигитализация и да се постигат резултати по-бързо от противниците. Това е целият "трик".

Темата е огромна и нейната разработка започва едва сега.

С една дума – трябва да започне борба срещу цифровото поробване на човека чрез алтернативна дигитализация, която ще предотврати деградацията на човечеството.

Заради новата Велика депресия, така наречената "дълбока държава" се опитва да наложи своята власт над света, да укрепи позициите на международните корпорации и да разруши държавите. Нужен им е електронен и вирусен концлагер.

Оруел е нищо в сравнение с техния "нов свят".


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 304, January 2021
Царят на идиотите
...
    Лъжите на езика на тялото
Body language - езикът на тялото, е цяла наука. В България тя се отнася преди всичко за лъжите на така наречения "елит"....

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com