Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Вектори
Казусът с "имотите на Симеон" отново се върна. Кой открадна 200 милиарда долара /5/
Документация "Строго секретно"

Решението на Върховния касационен съд /ВКС/, че Дворецът "Царска Бистрица" е на Симеон Сакскобургготски и на сестра му Мария Луиза, което било "окончателно", отново извади духовете от мрачното минало на сцената. и скоро няма да се върнат там. Междувременно могат и да ни изхвърлят от ЕС заради тях.

Решението е на трите съдийки от ВКС – Маргарита Соколова, Светлана Калинова и Гълъбина Генчева, на които помагал от Конституционния съд /КС/ бившият член на царската партия НДСВ Константин Пенчев.

ВКС реши, че резиденцията Царска Бистрица е построена с лични пари на Фердинанд, което доказвали свидетели, които, естествено не са били свидетели на събитията преди век, но знаят за тях от втора и трета ръка, от деди и прадеди.

Според тези косвени свидетели Фердинанд с пари, получени от наследството на майка му Клементина, вдигнал Царска Бистрица.

Въпреки че не са били очевидци, според ВКС, тези свидетели не са недостоверни и са били разпитани на предишни инстанции. Единият бил внук на Иван Буреш, Буреш пък познавал Фердинанд и двореца още през 1903 г. Другият свидетел пък бил историк, изследовател на монархическия институт и на църковно-държавните отношения, който бил пресъздал разговори с приятелки на царица Йоанна и т.н. свободни съчинения в минало свършено време.

"Старият дворец" бил построен през 1903 г., а "новият" бил завършен преди Балканската война, когато Фердинанд се оженил за първи път за Мария Луиза Бурбонска и обичал да ходи там за глухари. Втората му съпруга, от която нямал деца, е германската принцеса Елеонора.

Следователно, щом като Борис е син на Фердинанд, а Симеон Сакскобургготски е син на Борис, значи последният може да наследи Царска Бистрица, която била построена с лични средства от Фердинанд, заедно с 12 000 декара рилски гори.

Схемата е: Фердинанд – дядо, Борис – син, Симеон – внук. Просто и ясно.

Сега, преди да дадем думата на най-важния свидетел за тази причинно-наследствена пирамида, а именно на банкера на българските царе Атанас Буров. Ще припомним кои бяха Фердинанд и Борис.

Симеон все още е жив, въпреки COVID-19.

През 1919 г. беше приет Закон за съдене на виновниците за националната катастрофа. Преди това Фердинанд бе принуден да абдикира и беше изпъден на 3 октомври 1918 г., като предаде короната на своя син Борис. Фердинанд подпали Междусъюзническата война през 1913 г. При боевете със сръбската армия при р. Брегалница българската армия претърпя поражение, а румънските войски окупираха Добруджа. По същото време Турция започна действия срещу България, и си върна Одрин без съпротива. На 18 юли 1913 г. България капитулира. Започна Букурещката мирна конференция, която завърши с подписване на мирен договор и България отстъпи на Сърбия Вардарска Македония, на Гърция – Южна Македония и част от Тракия с Кавала, а на Румъния – Южна Добруджа. Териториалните загуби щяха да бъдат по-големи, ако по това време Русия не ни беше защитила.

Фердинанд, който беше домъкнат от Стамболов от едно виенско кафене, беше австрийския поручик – хомосексуалист, който унищожи България в две национални катастрофи през 1913 г. и 1918 г., когато бяха убити 195 000 души, ранени и инвалиди – 259 000 и т.н. или общо жертви 806 000, при население от 6 милиона, т.е. 18 на сто. При разходи за войните – репарации и обезщетения на разни държави по курса от 1923 г. – 414 милиарда златни лева. Загубени територии по договорите от Букурещ – 1913 г. и Ньой – 1918 г., за Южна Добруджа, Тракия и Западните покрайнини, 31 562 кв. км. или 24 на сто от територията на страната. Междувременно си бил построил Царска Бистрица с лични пари, получени от майка му или от баба му.

Кой беше Борис?

Борис ІІІ пък беше този, който унищожи България в нова национална катастрофа, като съюзник на Хитлер и обявил война на Англия и САЩ, заради което те пък унищожиха с бомбардировките си цяла София и половин България, заради когото плащахме милиарди репарации.

Освен това монархията на Борис уби 29 480 антифашисти, които бяха съюзници на съюзниците, от които 20 070 ятаци и помагачи, а останалите – партизани и политзатворници. По силата на параграф 36 от тогавашния монархистки бюджет на Борис ІІІ за главата на убит партизанин или антифашист се плащаше по 50 000 лева. изгорени бяха 2139 къщи. В числото на убитите от монархията на Борис влизат и 11 400 извозени и убити в концлагерите български евреи от Беломорска Тракия и Македония, чиито наследници днес се правят, че не са чули за тези престъпления.

През 1947 г. беше приет Законът за одържавяване и конфискуване на имотите на царете при законен референдум от 1947 г., с който се закрепваха резултатите от Втората световна война, закрепени в договорите от Ялта, Потсдам, Париж, Букурещ и т.н.

Същото се отнася и за Съюзническата комисия – САЩ, Англия и СССР, която в точка 6 от примирието от октомври 1944 г. задължи България да съди военнопрестъпниците и да конфискува имуществото им веднъж завинаги.

Едва ли има човек, който да е толкова глупав, че да оспори, че най-големият военнопрестъпник преди 1944 г. беше Борис ІІІ и да се съмнява, че, ако беше останал жив, щеше да бъде обесен в Нюрнберг.

По същата логика могат да действат и появили се наследници на Хитлер и Мусолини. И те биха могли да си получат наследството на Хитлер и Мусолини.

Биха, ама не са се сетили. А "нашият" се е сетил.

Така стигаме до сина на Борис и внук на Фердинанд – частното лице Симеон Сакскобургготски, на което му връщат Царска Бистрица и май ще му връщат и други имоти.

Е, как няма да ги върнат – "дядо – баща – внук". Просто и ясно.

Разбира се, ако не беше основният свидетел и банкер на царете Атанас Буров, който лично и документирано казва истината, че "Фердинанд беше един педераст, взел жена си когато е била в напреднала бременност от друг, който е физическият баща на Борис и, че Фердинанд не е никакъв дядо на Симеон Кобургготски". Просто и ясно.

Както и че Симеон не поиска да намерят тленните останки на Борис, за да не направят ДНК – тест с Фердинанд, която ще потвърди тази измама. И никакви наследствени права...

Атанас Буров разкри тези подробности в публикуваното от нас обширно интервю още през 90-те години, като обясни, че Борис ІІІ не е бил син на Фердинанд – дядото на Симеон, и че майката на Борис, т.е. бабата на Симеон, се била оженила за Фердинанд, т.е. бащата на Борис и дядо на Симеон, когато е била в напреднала бременност от друг мъж.

Буров няма повод да лъже, тъй като интервюто, т.е. мемоарите му, са взети след 9 септември 1944 г., когато от царската фамилия не е било останало нищо и когато и луд не би предполагал, че някога този въпрос ще се върне отново на дневен ред.

И така, Буров споделя: "Трябва да кажа едно нещо, което го зная аз и Павел Груев. Фердинанд беше сексуален маниак. Едно недоразумение на природата. Той беше педераст, но двуфазен. Какво значи то? Еб..ше и го еб..ха. А в същото време еб..ше и жени. Жена му от това умря, защото узна истината, но беше много късно... Именно това казаха на Борис... Казаха му, че са едно царско семейство с тежки поражения на духа. Природата и съдбата ще си отмъстят на вас... Над вашето семейство тегне проклятието на майка ви. Тя е проклела баща ви и вас... Защото носите заразата на цар Фердинанд, който обеси любовника на майка ви пред нейните очи и тя умря... Казах му, че е правен от друг, не от Фердинанд, че майка му е дошла бременна. Тя затова се е съгласила да се омъжи за баща му, защото нямало къде да се дене".

Това са думите на Буров. Ясни и прости. Борис, бащата на Симеон, не е син на Фердинанд, което означава, че Симеон, колкото и да иска, няма наследствени права към "българския трон", а още по-малко към някакви имоти. Да не говорим за 12 000 декара в Рила.

Разбира се, нещата биха могли да бъдат решени с изследвания с кръвните групи и на ДНК:

  • а/ на Фердинанд и Борис;
  • б/ на Фердинанд, Борис и Симеон.

Но се оказа, че лицето Симеон Сакскобургготски е помислило и за това, тъй като в едно от последните си интервюта казва, че през 1946 г. във Врана са били пренесени тленните останки на Борис /вероятно от Рилския манастир/, но саркофагът бил изчезнал, а параклисът – взривен. Край. Никакви останки, никакво ДНК. Просто и ясно.

Но наследствените проблеми на Симеон Борисов не свършват с Царска Бистрица. Преди години в печата се появиха твърдения на все още живи свидетелки, които са били с майката на Симеон в клиника в Германия, където тя го била заченала така де се каже "ин витро". Но тогава тази техника, както е известно, не е била позната. Някои суперсекретни архиви на Третия райх обаче предлагат друго, по-логична и закономерна теза за зачеването на Симеон. Според тях Борис ІІІ не е баща на Симеон Сакскобургготски. "Баща му е друг мъж, немец, с "доказано генетично дърво". Всичко това е станало в рамките на провежданата след 1935 г. от Хитлер политика на изчистване на нацията, наричана Lebensborn.

И така, въпросът с "царските имоти" отново се връща в дневния ред на тази държава и нация, унищожена от Фердинанд, Борис и Симеон Борисов, което ни принуждава отново да се върнем към това колосално престъпление.

Продължение в следващия брой.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 304, January 2021
Отново за прес-титуцията и журна-глистиката
От всички бедствия, които ни сполетяха след 1990 г., сред най-големите са прес-титуцията и журна-глистиката. Заедно, офо...
    Покрай Навални в Лондон се сетиха и за Георги Марков
Огромният шум около поредното "отравяне" от Москва" този път на опозиционния блогър Алексей Навални на 20 август на борд...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com