Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Анализ - прогноза СТРОГО СЕКРЕТНО
Или ние тях, или те нас. Разликата все пак е огромна

Ако някога е било време за бунта на вашия живот, то е сега, когато сме в окото на мега депресията, глобалния хаос и пандемията.

Именно пандемията е най-доброто доказателство за онова, което пишем от 20 години, че въпросът е "ние с или нас". И дали ще продължим да съзерцаваме вцепенени от страх, или ще направим опит да се оправдаем спрямо живота.

Защото животът винаги е борба. Тежка, напрегната, често и жестока борба, в която злото по-често побеждава доброто, и реалностите нямат нищо общо с приказките от библията.

И защото животът в крайна сметка е само върхът на айсберга на онова, което се нарича вечност. Дали ще бъдем допуснати до нея зависи само от нас.

Измислиха си някаква епидемия и ни наложиха някакви маски, за които им плащаме. Давате ли си сметка, че по този начин ни въведоха и данък да дишаме въздуха – връх на безумието, обхванало тази планета под глобалния неофашистки режим и неговите колониални лакеи на място. Едно от тези места е България.

Едва ли някой вече се съмнява, че насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, антинароден, антинационален арогантен, просташки, наркозависим и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. Навсякъде.

На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци, чиято цел е да пълнят джобовете си на своите господари, с което да получат "индулгенции" да пълнят своите гуши.

Само за 30 години една древна държава и нация беше превърнаха от тях в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация.

България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри. Вече 30 години всичко в България се движи само в една посока – назад. Властта и обществото за пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно и е огромна лъжа.

Лъжата ражда игнорация. Игнорацията ражда страх. Страхът ражда омраза. Омразата ражда насилие. И съпротива.

Въпросът е не дали да се присъединим към нея, а в каква форма.

Единствената все още възможна форма е въоръжената национално-освободителната и антиколониална борба, съобразена с новите условия в съвременния дигитален свят.

Това се отнася за цялата планета. Голямата картина е, че 99 на сто от хората по света са срещу 1 процент паразитираща мафия и местните й лакеи. Ако те победят, историята на човека, като биологичен вид, ще стигне до своя край в небивала катастрофа.

Онези, които все още си мислят, че ще могат да избягат или да се скрият от тази битка грешат. Още повече, че вече са в списъка на отписаните и няма какво да губят.

Добре дошли в най-голямата битка в историята на човечеството, в която така или иначе участвате, защото сте участници в самия живот. Всички сме на кръстопътя на тази битка.

Изборът ви в каква посока ще тръгнете се крие в отговора на въпроса "Или ние тях, или те нас?"

Ние, или нас. Разликата е огромна.


You have read 1 of your 30 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 304, January 2021
Този брой на "Строго секретно" е двоен
Този брой на "Строго секретно" е двоен, т.е. за декември 2020 г. и януари 2021 г. Компенсираме с повече страници.Вероятн...
    Докъде ни докара този селски бандит
През последните 11 години мафията, под командата на един селски бандит, постигна следното за България: 1-во място по см...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com