Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Covid-голямата здравна афера
Лъжата с PCR-тестовете
Анализ на "Строго секретно"

Никога не спорете с глупаците. Или с онези, които смъртта, злоупотребата с власт и публичното осъждане, настъпили в името на "предотвратяване на пандемията на COVID", считат за приемливи.

Онези обаче, които разбират същността, разбират опасностите, скрити в кампанията на Кабалата – страхът от COVID.

Защото онова, от което хората наистина трябва да се страхуват, не е страхът да умрат от несъществуващия вирус Covid-19, а от ужаса от корумпирани политици, които управляват света и принуждават всички хора да се подчинят, за да постигнат пълна тиранична сила и контрол над света. Фалшивият Covid-19 промени света, въпреки че е нищо повече от научна фантастика. Това е манипулация от "дълбоката държава", която използва вируса като параван да промени света в предпоследния етап преди окончателното налагане на Новия световен ред.

В крайна сметка те откриха, че здравната статистика е по-голяма и убедителна измама от всички икономически показатели и статистики.

Всъщност това поставя хората в кома, за да се предотврати пробуждането им, с други думи, умът им не е синхронизиран с честотата на Земята, тоест умът е извън баланс и причинява чувство на безпокойство, което може да варира от тревожност, безсъние, заболяване, до намалена имунна система.

Събудете се, тази картина е тирания, при която здравите хора са умишлено заключени.

Безпрецедентните ограничения бяха наложени на повечето държави от март 2020 г.

Общата изолация не е просто грешка, тя е нещо много по-лошо: престъпление срещу човечеството. Аргументът за заключването на всички в домовете им е "спасяване на животи".

Но за живота това е неестествено. Те ще ни предпазят от вируса, като ни заповядат да останем вкъщи. И ще ни хранят с фалшивите си пари като супа от стърготини на военнопленници.

Избухването на Covid е най-голямата измама в здравеопазването на ХХI век с всички безумни мерки, които бяха предприети от самото начало, като изолацията, която пречи на икономиката и образованието. Допълнителните репресивни мерки, като социалното дистанциране, носенето на маски са също напълно неоправдани, тъй като не се основават на никакви научни доказателства, но нарушават основните принципи на доказателствената медицина. Мерките, които нарушават повечето конституции, всъщност трябва да се квалифицират като престъпления срещу човечеството. Съвсем наскоро Международният наказателен съд в Хага прие иск за нарушение на Нюрнбергския кодекс от израелското правителство.

Коронавирусната ваксина е медицинско лечение, което едва наскоро беше одобрено временно от FDA в САЩ по спешна процедура, одобрение, което включва и 22 странични ефекта на ваксината. В допълнение, всички медицински фактори показват, че дългосрочните ефекти от ваксината не са научно проверени чрез проучвания и че безопасността на лечението при реципиенти не са известни. Важно е да се отбележи, че към днешна дата имунизацията никога не е извършвана в световен мащаб с помощта на тази медицинска технология чрез въвеждане на синтетична mRNK в организма, докато всички предишни ваксинации работят по съвсем различен начин, чрез въвеждане на отслабена инфузия на вируса в тялото, стимулираща естествена защита на имунната система.

Кодексът на Нюрнберг е указ за медицинската етика, основан на законодателство, което съди нацистките престъпници за извършване на зловещи медицински експерименти по време на Втората световна война. Нюрнбергския кодекс беше в основата на така наречената Декларация от Хелзинки.

Просто и ясно: световният елит иска да унищожи 90% от населението. Те се нуждаят от пълен контрол и надзор над всеки аспект от живота ви.

Има само два възможни сценария за подхода на кабалата: или това е катастрофа и милиони хора умират от този фалшив вирус и на тях не им пука за това; или цялата история с Covid е измама.

Но вие искате да вярвате на всичко, като ви заповядат да носите маски за лице и да продължавате да се дистанцирате.

Всъщност те са прави – 90% от населението са послушните последователи.

Измамата Covid демонстрира колко дълбоко хората са хванати в капана в глобалната мрежа на престъпната мафия на "дълбоката държава", която работи непрекъснато от 1860 г., като ни изсмуква като роби.

Тъй като те вече притежават ДНК на всеки човек, всеки човек е станал тяхна собственост, включително парите ви, цялото ви имущество, дома ви и т.н. Това означава, че нямате нито естествени права, нито граждански закони, вие сте просто техени роби от раждане и по генетика.

След като поемат контрола над паричната система и откраднат вашите граждански права, следните точки от дневния им ред ще се реализират все по-бързо. С вече действащите закони те контролират всички чрез храната, времето, водата, фармацевтичните продукти, енергията.

И сега пандемията на Covid ще изпрати населението в сериозни икономически трудности, от които няма изход. Дори отглеждането на собствена храна се счита за незаконно, тъй като е "непроверено", тъй като първо изисква одобрение от Агенцията на ЕС за растителни сортове.

Събудете се всички, тази карантина е тирания, при която умишлено са заключвани зад решетките здрави хора. Хората трябва да се борят за свободата си, в противен случай слабите ще бъдат отстранени.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 308, June 2021
Светът е на прага на Трета световна
Светът продължава да е замръзнал на прага на Третата световна война.Въпросът е дали войната в Украйна е неизбежна. Ескал...
    Последната война на Израел
На 10 май режимът в Тел Авив започна поредна етническа чистка срещу Ивицата Газа, прикривана с някакъв "спор за недвижим...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com