Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Голямата игра
Жива ли е все пак кралицата на Великобритания – Елизабет II
Анализ на "Строго секретно"

За Англия от години не е имало толкова важни събития в толкова късо време с толкова важни персонажи, в случая с кралицата на Великобритания – Елизабет II, принцовете Филип, Чарлз, Уилям, Хари и т.н.

Ще започнем отново с кралицата на Великобритания Елизабет II и с въпроса "жива или мъртва е тя" или я държат в някакво междинно положение – между живота и смъртта.

В момента кралицата е най-важната персона на планетата, съответно най-богата и влиятелна.

Великобритания е най-големият в историята геополитически, политически и социален паразит, начело със своята кралица. Тя е държавата, която управлява света, в който 90 държави са актуални или бивши колонии на Лондон, сред които са и САЩ.

И тази малка островна държава на север от Европа до края на 2016 г. тихо и мирно, ако не се брои убийството на Даяна, се управляваше от дребната и безобидна бабичка Елизабет II. Но изведнъж около нея се разрази тайфун с въпроса жива или мъртва е Елизабет II.

Той продължава и сега, след като на 8 април 2021 г. беше съобщено за смъртта на мъжа на кралицата – принц Филип, или на негов двойник.

Паниката е основателна. Защото така наречената "дълбока държава" на Британия управлява света, защото всичкото световно зло винаги се е ръководило от този център.

Но в края на 2016 г. Елизабет II изчезна, което постави началото или съвпадна с много други събития в Европа, САЩ, Русия, Близкия изток, Китай, Япония, ЮАР и т.н.

В началото на 2017 г. се появи предположението, че Елизабет II вероятно е починала в началото на януари и оттогава се разиграва една от поредните комедии/трагедии с укриване на смъртта, докато не бъдат постигнати някакви договорености.

И така, от края на 2016 г. Елизабет II не се беше показвала на публиката, а жената, която беше показана в началото на януари 2017 г. явно беше нейна двойничка, видяна от далечна перспектива.

Последното показване на Елизабет II беше най-вероятно предварително записаното с нея традиционно коледно поздравление за 2017 г.

Според някои източници в него тя е казала наистина сензационни неща. В първия запис на BBC е започнала да изрежда имената на известни политици и хора, които са виновни за "най-страшни престъпления срещу нашия народ и нашите деца". Записът е бил спрян след фразата "2017 г. ще бъде годината на кръвопролитие, каквото не сме виждали от времето на Втората световна война".

Екипът на BBC е бил в шок. Било е записано второ приветствие. След това вече нямаше никакви публични изяви на Елизабет II.

Появиха се слухове, че тя е мъртва, тежко болна или е под домашен арест.

Кралицата не се появи за първи път от 28 години и на ежегодната коледна служба, която традиционно се провежда в Сандрингхамския дворец в Норфолк.

Според слуховете от двореца Сандрингхам кралицата е тежко болна, не става от леглото и постоянно взима причастие и едва ли ще доживее до Рождество.

След това тя се показа /или нейна двойничка/ на церемонията за почитане на паметта на жертвите от въоръжените конфликти в Лондон.

Но най-интересното предстоеше. На 9 януари 2017 г. на официалния сайт на кралското семейство www.royal.uk беше пуснато съобщение за смъртта на Елизабет II от сина й принц Чарлз. Но то след това беше свалено. Някои медии обаче успяха да му направят скрийншот. След това изявление на Чарлз нямаше никакви други официални коментари.

Какво се казваше в сваленото съобщение: "Кралица Елизабет II умря в своя сън сутринта в резиденцията в Сандрингхамския дворец".

Съобщението беше на прессекретаря на кралицата. "Принц Чарлз поиска да бъде направено следното съобщение незабавно: неговата обичана майка кралица Елизабет II почина мирно в своя сън сутринта в Сандрингхамския дворец. Смъртта й дойде след кратка болест, която й попречи да присъства на традиционните й задължения около коледния период".

Globe пусна пробен балон под заглавието "Кралят е мъртъв, да живее кралят", а именно, че принц Уилям ще пропусне 35-тия рожден ден на своята съпруга и че през март ще трябва да вземе решение – да избере между любимото занятие като пилот на медицинска авиация или своя дълг, т.е. правата на престолонаследник. Значи, в семейството може да има конфликт на наследниците Чарлз и Уилям.

Междувременно продължиха слуховете, че кралицата е мъртва, че тайното погребение вече се е състояло и че членовете на кралското семейство ще задържат официалното изявление за смъртта, докато не приключат с тайните ритуали или пък докато не бъдат решени споровете за властта в самото сърце на кралското семейство.

Към средата на януари 2017 г. започнаха военните провокации на Порошенко спрямо Донбас, които се превърнаха в открита агресия в началните дни на февруари.

Въпреки усърдното мълчание около Елизабет II, все повече се налагаше предположението, че смъртта на мозъка й е настъпил примерно в началото на януари 2017 г. и другите функции на организма се поддържат с апаратура. В такива случаи на тялото се правят специални масажи като официалното обявяване на смъртта на Елизабет II се планираше или за април или за септември-октомври 2017 г., когато ще започне и подготовката за коронацията на наследника – синът й Чарлз или внукът Уилям.

За времето на смъртта на Елизабет или за началото на необратимите процеси в нейния мозък може да се предполага доста точно, тъй като веднага след изчезването й, в ООН беше убит постоянният представител на Русия Виталий Чуркин, който почина на 20 февруари 2017 г. Ако се отчете някакво време назад за подготовката на неговото покушение може да се получи сравнително точната дата на смъртта на Елизабет II плюс-минус една-две седмици, т.е. първата половина на януари 2017 г. Защо?

Защото веднага след убийството на Чуркин в ООН беше внесена заявка от претендентите за руския престол, от наследниците на Елизабет II – принц Чарлз и Майкъл Кентски.

Самата Елизабет II предяви някакви претенции към руския престол още през 2016 г., но не успя да доживее, както се вижда, до нужната дата.

За сериозността на монархичната провокация срещу Русия свидетелстваше и изявлението на пресговорителя на Путин – Песков, че "Путин се отнася без оптимизъм към предложението да се върне монархията". Даже бившият монархист Жириновски трябваше да заяви, че "монархията е невъзможна и това не ни е нужно".

Но "играта" е много по-голяма – за парите на света. Защо? Защото Федералната резервна система на САЩ, създадена от клана Ротшилд, според някои източници, принадлежи в 88,8 на сто от императора на Руската империя Николай II и срокът за арендата на неговия дял завърши през декември 2013 г. Горе-долу по същото време започнаха да издирват кандидати за руски "царе и царици", като наред с Елизабет II се появи прословутата Маша Хохенцолерн, която би трябвало поне за половин час да стане "царица", за да се оформи на нея делът във ФРС, принадлежащ на Николай II, като Маша след това трябва да го "преоформи" на клана Ротшилд, който пък застана зад идеята за връщането на монархиите в Европа.

Най-вероятно руският постоянен представител в ООН Виталий Чуркин трябваше да разкрие цялата афера със ФРС и Николай II, заради което беше елиминиран от ЦРУ или МОССАД.

Последваха странни смъртни случаи на близки на кралицата хора или на задкулисните битки в двореца кой да е наследник.

Междувременно Чарлз получи почетната длъжност глава на британската общност и на Great Reset, наред с Ротшилд, Франциск и Шваб.

Вървеше и сюжетът с постепенното въвеждане на двойничка на Елизабет II с много режисирани фотоснимки – дълги палта, кърпи на главата, ракурси, за да не се виждат съотношенията очи, нос, уши, ръце, крака и т.н.

На 18 август 2018 г. беше убит лекарят на Елизабет II – 67-годишният хомеопат Питър Фишер, блъснат от камион, т.е. отстранен беше човекът, който знаеше всичко за Елизабет II и евентуално за нейната двойничка.

На 12 септември 2018 г. последва нов инцидент, като най-близкият човек на кралицата – гувернантката Мери Морисън се спъна по стълбите и падна като за малко не повлече и кралицата. И двете имаха късмет, че останаха живи.

Преди новата 2020 г. "кралицата" не посети "Филип", когото бяха пратили в болница.

Хари и Меган офейкаха в Канада, защото в близкото обкръжение на кралицата ставаше опасно за техния живот. Последва и интервюто на Меган с Опра – за всеки случай.

На 1 декември 2020 г. "внезапно, но спокойно" почина кръстницата на принц Хари – близка приятелка на Елизабет II – лейди Селия Вестей.

На 20 март 2021 г. тържественото честване на рождения ден на Елизабет II беше отменено. Трябваше да навърши 92 години.

Преди това – на 2 март, Филип, т.е. двойникът му (според някои източници Филип беше починал през 2017 г., само няколко месеца след смъртта на Елизабет II), отново го изпратиха в болница за "лечение на сърцето". Показаха седнал в колата жив труп. Ясно беше, че го готвят за "оттегляне", което беше съобщено на 9 април 2021 г.

На 14 април, само четири дни след смъртта на принц "Филип" "Елизабет II" се върна към кралските си задължения и участваше в оттеглянето на Уилям Пийл от поста лорд-шамбелан при кралския двор. 72-годишният Пийл подаде оставка на 1 април, вероятно предпочете да се оттегли преди "внезапно, но спокойно" да го споходи смъртта.

И в началото на последните събития – на 27 март, беше съобщено за смъртта /убийството/ на най-богатия човек на Великобритания и приятел на принц Чарлз – сър Ричард Сутън.

Нещо много гнило има във Великобритания. Няма грешка. Шекспир е писал за гнилата Великобритания, но заради политкоректност я е заменил с Дания. И с тамошните крале и принцове.

Шекспировата трагедия продължава. Изненадите предстоят.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 308, June 2021
Кулисите на "дълбоката държава". Това не е конспирация, а жестока реалност /9/
Да се върнем отново към римската /италианската/ мафия, която е силовата структура на "дълбоката държава" и "новия светов...
    Защо, как и от кого преди 24 години принцеса Даяна беше убита в Париж
Официалната смърт на принц Филип и появата на предполагаемата двойничка на Елизабет II постави отново въпроса за смъртта...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com