Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Кабинет по медицина
Как да се премахне правилно кърлежът
Анализ на "Строго секретно"

Епидемията от кърлежи и лаймска болест продължава.

Когато кърлежите намерят плячката си, те могат дълго да ходят по тялото в търсене на подходяща мека област на кожата. През това време кърлежът може да бъде открит и отстранен безболезнено, ако не забравите да се прегледате след разходката в гората или в парка.

Ако паразитът все пак ви е ухапал, не изпадайте в паника, трябва да действате бързо и ясно.

Ето 3 прости и в същото време ефективни начини да се отървете от кърлеж възможно най-скоро.

Какво трябва да се помни.

По време на ухапване от кърлеж, действайте бързо. Най-добрият вариант е да потърсите помощ от лекар, който да изтегли паразита и ако е необходимо да направи всички изследвания. ако това не е възможно, не губете време и се опитайте сами да извлечете кърлежа.

Преди всяка домашна пр ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 308, June 2021
Защо, как и от кого преди 24 години принцеса Даяна беше убита в Париж
Официалната смърт на принц Филип и появата на предполагаемата двойничка на Елизабет II постави отново въпроса за смъртта...
    "Неуместни артефакти" за лъжливата история
По-лесно е да се управлява общност от наивници, че човекът се е появил на тази планета наскоро и е произлязъл от маймуна...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com