Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Мелница за разни проверени слухове
И наизпълзяха едни масончета

И наизпълзяха едни масони и масончета, едни ложи и ложички, които се захванаха да "оправят положението" и да допринасят за "спасяването" на България.

Признати и непризнати от никого, общуващи и необщуващи с никого, разхождащи се насам-натам с някакви чаршафи, престилки и пръстенчета, тези комплексарчета са поредна българска пародия и част от трагедията на България.

Защо?

Защото това, което в България се нарича масонерия или ложи, е пародия на така нареченото световно масонство. У нас това са непризнати от никого местни самозвани "партийни комитети", в които преобладават членовете с по-обратна сексуална ориентация, за да са в крак със световните тенденции.

В началото им – след 1990 г., бяха покойните "масони" Илия Павлов и Младенчо Мутафчийски, които били "приети" в масонерията в Италия. Пълна глупост. Тези двамата не ставаха за чистачи в италианската мафия, а ги били "приели" в Propaganda Due /P2/, защото друга масонска мафия по онова време нямаше в Италия. Най-вероятно някъде в Рим двамата си бяха купили от уличните сергийки по едно пръстенче и по едно чаршафче и се бяха снимали, за да се фукат пред БГ-масон-абдалите. Пълна фикция.

Защото масонерията по света е една фикция, или по-точно това са някакви политически и идеологически образувания на различна основа. Има католически, има протестантски, има вярващи във великия Архитект, има юдейски, които обаче не се пишат масонски, има нещо подобно и при мюсюлманите... В ложите си взимат само с обща идеология.

Не знаем каква е идеологията на нашите самозвани масони, но ясно е, че сме на първо място в света по ложи, ложички и масончета и до каква степен са проникнали в празните казарми, различните файтонни партийки и даже в пловдивското свинеугояване.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 309, July 2021
За голямата картина и някои важни детайли
Каква е голямата картина?Западът губи войната за планетата Земя.САЩ в момента са най-голямата заплаха за световния мир и...
    България е в нова национална катастрофа
Отново някакви избори. И отново пълна неадекватност.Играят си на опции и алтернативи, за да "оправят и те България", въп...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com