Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Дано не взривят и вулкана Фуджи
08.2021

Изгледах началото на летните олимпийски игри в Токио, "този празник на спорта на целия свят, през който спират всички войни" и т.н.

За съжаление нито една дума от тази формула не отговаря на истината – никакъв празник на световния спорт, а хиляди спортисти затворени в олимпийското вирусно гето в Токио, като последни свидетели на унищожението на олимпийската идея за "един мирен свят".

Светът не само липсваше на трибуните в Токио. Но именно по време на игрите войната ескалираше до световно равнище. И вместо да се надскачва и надбягва, светът затъваше в конфликтите, в които участват над 120 държави по фронтовете на Третата световна война.

Ще започна най-напред с "новото", по-конкретно че към вирусната война САЩ и "дълбоката държава" добавиха и геофизическата – климатичната, т.е. HAARP. Това е опасност за живота на планетата и за самата нея.

Още от май-юни предупреждавах, че САЩ ще пуснат HAARP на пълна мощност срещу Русия и Китай. Добавиха и Германия заради "Северен поток – 2". На Европа бяха нанесени колосални щети за 2 трилиона евро, унищожени градове и села, пътища, стотици жертви. Нарушена е веригата за доставки на продоволствие в почти цяла Европа и Близкия Изток. Пороите продължават. От Запад назряват нови бури. Движат се на Изток – към Русия и Китай.

Към тази картина ще прибавя, че само за няколко часа преди откриването на олимпиадата в Токио и различни точки на Земята станаха над 35 силни земетресения – между 4 и 6,5 по Рихтер, в това число в Токио, Калифорния, Курилите, Гърция, Филипините, Йелоустоун. Случайно ли? Запомнете – нищо случайно не става случайно на този свят. И земетресенията се дължат на HAARP, която вече е извън контрол.

Какво става на другите фронтове, които не ги подреждам според тяхната важност, тъй като са в огромна динамика.

Оръжейният: В Русия приключиха последните тестове на хиперзвуковото 8-махово оръжие "Циркон". Въвежда се и противоракетният C-500 с неговата супер секретна ракета, която ще може да сваля спътници и космически безпилотници.

Показаха и новият многофункционален лек тактически изтребител "Шахмат" пето поколение с един двигател, конкурент на американския F-35 и китайския FC-31.

Дипломатическият фронт: Външният министър на Русия – Сергей Лавров, заяви, че поведението на САЩ след срещата на Байдън и Путин в Женева не отговаря на позициите, които Вашингтон е заемал по време на преговорите и предупреди, че отношенията между Русия и САЩ са стигнали до точката на унищожителен сблъсък и безпрецедентна ескалация.

Геополитическият фронт: Несъмнено свирепото поражение на САЩ в Афганистан и тяхното позорно бягство оттам след 20-годишната война. Виетнам се повтори в Кабул. Въпреки провала сега САЩ искат да създадат проблеми на съседните на Афганистан държави. Но Афганистан влиза за обсъждане в Шанхайската организация за сътрудничество /ШОС/ и китайския "Един пояс, един път". Русия, Китай и Иран връщат геополитиката в този район до неговите начални базисни параметри.

Енергийният фронт: Започна полагането на последните километри от "Северен поток – 2" в икономическата зона на Германия. Дали Меркел ще пререже лентата заедно с Путин?

Украинският фронт: Всички разбраха защо беше написана статията на Путин за Украйна. Там просто бяха изброени фактите на руското единство, и че руснаците и украинците са един народ. Може да се каже, че Путин подписа указа за уволнението на президента на Украйна Зеленски, който предаде своята страна под пълното външно управление на Вашингтон, Париж и Берлин.

Икономическият и финансов фронт: Китай и Русия продължават да се изтеглит от долара, който губи все повече опори за своето глобално съществуване. САЩ се противопоставят с печатане на нови трилиони кухи долари и заливането с тях на своята зона за влияние.

И още едно събитие, което не беше забелязано. На 28 юни влезе в сила банковото споразумение Базел III, което изисква банките да променят своите нестабилни позиции със злато. Какво ще се случи с цената на златото? Ще видим.

Черноморският фронт: На провежданите големи учения на САЩ и НАТО - Sea Breeze, Русия ще отговори със "Запад 2021".

Вирусният фронт: Няма никаква епидемия, а още повече – пандемия. Ковид-19 е биооръжие, произведено в САЩ, насочено срещу Китай и опит на САЩ да превърнат с ваксините своя вътрешносистемен конфликт в глобален. Пекин съобщи, че САЩ са длъжни на обяснение на света за случаите в тях на странна пневмония през 2019 г., много преди "откриването" на Ковид в Ухан /Китай/. Нещата са ясни. Това не означава, че опитите на САЩ и Израел за масово вирусно убийство на човечеството ще спрат.

Азиатският фронт: Китай изпрати няколко важни предупреждения към САЩ, Япония и Тайван. Още по-важно е, че бяха направени чрез официалния орган на Китайската комунистическа партия "Женмин Жибао", т.е. шегите свършиха. Ако САЩ, Япония и Тайван не спрат провокациите спрямо Китай, те могат да станат обект на пръв изненадващ удар. "Ще ви накажем във всеки момент".

Тъй като следя китайската тематика от средата на 70-те години, не си спомням по-остро китайско предупреждение към когото и да било.

Едновременно външните министри на Русия и Китай потвърдиха стратегическото сътрудничество и че взаимните им връзки са "най-добри въобще в историята". Появи се и въпросът какво са обсъждали Путин и Си Цзинпин по време на беседата си по закрит канал за връзка.

Близкоизточният фронт: Разговорите между САЩ и Иран във Виена замръзнаха. Както се очакваше, САЩ се опитват да печелят време в полза на Израел и да наложат на Иран нова "ядрена сделка". Техеран няма да се съгласи. Това ще доведе до коренна промяна на ситуацията в Близкия Изток.

Great Reset. Глобалното нулиране се провали още преди да е започнало. Идеологията му е в три основни елемента – така наречената вирусна пандемия, митът за глобалното затопляне и замяната на парите с криптовалути, т.е. медицински фашизъм, криптов концлагер и опит на "дълбоката държава" да въведе вместо капитализма - неоробовладелчеството.

Ако тези фронтове са мирни, не знам как ще изглежда войната. Защото те са Третата световна война, в чийто епицентър човечеството е в момента.

Що се отнася до така нареченото човечество, ще припомня, че по принцип всеки човек има интелект, но при повечето хора той има безсимптомни прояви.

P.S. Що се отнася до олимпиадата, предпочитам да гледам женския плажен волейбол, поне заради красивите волейболистки в оскъдни облекла и да се надявам, че по някое време HAARP няма да взриви и символа на Япония – вулкана Фуджи.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 310, August 2021
BlackRock стана черна дупка
Нашите публикации за процесите в недрата на транснационалните корпорации и особено, през последните години, за невероятн...
    HAARP работи с пълна сила
Адското лято е в разгара си.Всемирен потоп, страшни горещини, суша, земетресения, вулканични изригвания, урагани, тайфун...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com