Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Геофизика
HAARP: адското лято на 2021
Климатичното оръжие работи с пълна сила
Анализ на "Строго секретно"

Адското лято е в разгара си.

Всемирен потоп, страшни горещини, суша, земетресения, вулканични изригвания, урагани, тайфуни, топлинни вълни, "космически явления", пожари...

Още преди няколко месеца предупреждавахме, че американското геофизическо оръжие HAARP е пуснато с пълна мощност. Потвържденията са налице.

Вирусната война беше допълнена с геофизическа:

  • наводнения в Ялта и Сочи, точно когато в света се говореше за вероятността от Ялта-2 между големите сили, и в навечерието на визитата на беларуския лидер Александър Лукашенко при Путин за обсъждане на съюзната държава;
  • торнадото в Чехия, като предупреждение от САЩ към Прага да изостри политиката си срещу Русия;
  • огромен антициклон над територията на Русия с жеги над 30 градуса даже в северните арктически райони;
  • аномални жеги в Канада, от 25 юни до 1 юли температурите бяха над 40 градуса;
  • земетресение от 6 по Рихтер в Калифорния, 350 км източно от Сан Франциско и зачестилите земетресения в Йелоустоун, т.е. под Северна Америка и Калифорния нещо става.
  • водната криза в Калифорния застрашаваща с глад САЩ;
  • колосални незапомнени наводнения в Германия, по времето, когато Ангела Меркел беше на прощална визита във Вашингтон и не се съгласи с ултиматума на Байдън за Северен поток – 2;
  • от края на юли наводненията в Китай, унищожени няколко диги, вълната се придвижва към най-голямото водохранилище на планетата "Трите ждрела", дойде и огромен тайфун.

Всичко това е придружено от свободните съчинения за "глобалното затопляне", предназначени за пълни идиоти. Но те са удобни за прикриване на геофизическото оръжие на САЩ – HAARP?

Глобалистите ни плашат с климатични аномалии, свързани с глобалното изменение на климата, като по този начин реализират своите проекти. Но го правят непоследователно. Някои се страхуват от глобалното затопляне и топенето на ледниците. Други – от глобалното охлаждане и ледниковата епоха.

Но защо напоследък климатът се развихри? Торнадото мете там, където никога не го е било. Има наводнения, както никога преди това не е имало. Площта, атакувана от горски пожари, се увеличава от година на година.

Все повече експерти са убедени, че това е дело на американците и тяхната HAARP, с която напоследък атакуват и Русия, и Китай.

Тези, които са изследвали тази тема, може би са забелязали, че всякакви безпрецедентни метеорологични проблеми, включително в Русия и Китай започнаха през 1996 г. /една година по-рано – 1995 г. проектът HAARP стартира в Аляска/. През 1997 г. американците обявиха старта на този обект и че това е проект за изследване на взаимодействието на йоносферата с електромагнитното излъчване (изследване на северното сияние).

Наивните хора вярват в това. Но защо този обект е суперсекретен и принадлежи на Пентагона? Там работят само военни специалисти. Комплексът има статут на военно съоръжение. Охранява се от американската армия. Има три радиуса на безопасност – в безлюдните гори на Аляска. Тази зона е обявена за забранена за полети.

Информацията за това съоръжение е с висша степен на секретност.

Това е системата HAARP в Гакона, Аляска, САЩ.

През 2013 г., за да се отърват от публичните атаки, американците обявиха закриване на HAARP в Аляска и дори поканиха "журналисти" да се скитат пред портите на комплекса. Причината била липсата на пари. Никои повярваха. Повечето – не.

И бяха прави. През 2015 г. американците обявиха, че даряват комплекса на Геофизичния институт, който докладва на Министерството на отбраната на САЩ. Нищо не се е променило.

И през 2018 г. водещият изследовател на този проект – Крис Фалън, изведнъж обяви, че ще проведе цяла поредица от експерименти с HAARP и разпространи реклама в социалните мрежи, за да привлече колкото се може повече радиолюбители с тяхното оборудване. Тези ентусиасти по цял свят трябва да следят сигналите, излъчвани от HAARP. Всеки участник трябваше да "чурулика" за своите резултати в Twitter на Крис Фалън а той самият насрочваше излъчващите сесии и координираше цялата работа. Ученият определяше посоката, честотата и формата на сигнала, а наблюдателите докладваха кой е успял да запише този сигнал и неговите параметри.

Така сигналите на HAARP бяха уловени не само от радиолюбители в Северна Америка, но и в Южна Америка, Европа, Украйна, Русия, Япония и Хавай.

Във военно отношение "настройката на стрелбата" се извършва със запис на "резултатите от стрелбата" и подреждане на оборудването. По време на експериментите бяха избрани честотите, конфигурацията на предадените сигнали, посоката и продължителността на експозицията.

Какво е това "северно сияние"? Глупости. HAARP не само че не е "изоставен", но и направи надграждане.

HAARP показа големи възможности. Чрез увеличаване на мощността си, системата блокира радиокомуникациите, деактивира бордовото електронно оборудване на ракетите, самолетите и космическите сателити, причинява мащабни аварии в електрически мрежи и нефто- и газопроводите, влияе отрицателно на психическото състояние и физическото благосъстояние на хората и др.

Основният недостатък е, че това оръжие не може да бъде класифицирано като високоточно и катаклизмите се случват в самите САЩ... Тогава правят корекции и подобряват системата.

Клонинг на HAARP има и в Норвегия, в северната му част, близо до град Трьомсе.

Но Европейският съюз го отхвърли и сега се строи обект от ново поколение, в Норвегия на същото място в Рамфьордмоен, който трябва да влезе в действие около 2021 г.

През 2018 г. беше съобщено, че американците преместват мобилната плаваща платформа на HAARP от Хаваите в Южна Корея, уж за да контролират КНДР. И през 2018 г. имаше нов пик на природни бедствия в Русия, включително подпалени огромни горски масиви.

В Китай преди няколко месеца с HAARP беше атакуван най-големият хидро-обект на планетата – "Трите ждрела".

Ако погледнете на глобус местоположението на тези три комплекса от системата HAARP, ще откриете, че всички те са равномерно разпределени спрямо Русия.

Фактът, че природните аномалии от ХХІ век са с изкуствен произход се потвърждава и от водещи световни военни експерти.

В хода на експериментите в САЩ беше открито, че енергията на физическия вакуум участва в образуването на плазмоиди. Тези изкуствени образувания могат да се използват за образуване на енергийни "лъчи на смъртта", фокусирани върху конкретни географски точки. По този начин радиофизичната HAARP е мощно ново геофизично оръжие.

Атмосферните геофизични оръжия са разделени на три основни типа: метеорологични (дъждове, урагани и др.), озонови (пряко увреждащо въздействие на живите организми от ултравиолетово лъчение от Слънцето) и климатични (намаляване на производителността на земеделието на военен или геополитически враг), т.е. "климатичните оръжия са неразделна част от геофизичните оръжия".

Резултатът от дебата на учените беше писмо до ООН с искане за създаване на международна комисия за разследване на експерименти с йоносферата и магнитосферата на Земята. Засега отговор няма.

Ако тези обекти не бъдат унищожени, са възможни различи сценарии на "края на света", включително и унищожение от друго подобно оръжие на HAARP.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 311, Sept. 2021
Тайнствени мегалити в Саудитска Арабия
Тази мрежа от мегалитни структури е може би най-голямата загадка на Арабския полуостров. Тяхното съществуване стана изве...
    Начало и край на Pax Americana
Навършват се 20 години от тероризма в Ню Йорк и Вашингтон на 11 септември 2001 г. с основните въпроси:Какво ще кажете, а...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com