Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Досие - актуална тема
Цирк България Dаnse Macabre
Анализ на "Строго секретно"

За 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти.

Наистина лесно се живее, когато главата е празна и е незаразена от умствена дейност. Но страшното става, когато от умствената болест е поразен целият народ. Към днешна дата народите, страдащи от масов идиотизъм не са много. Жалкото е, че един от тях живее на територията на България.

Може да се каже, че 2021 г. е юбилейна. Навършват се 30 години от установяването в България на властта на бандитите и идиотите.

Какво получиха българите и България през тези 30 години? Нищо, освен едно нещо. През годините на тази "демокрация" загубихме практически всичко – вътрешна социална стабилност, основни фондове, външнополитическо влияние, челна наука, съвременна високоразвита промишленост и т.н. Реално, през тези 30 години в страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити.

Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, пожарникари, физкултурници, "царе", "протестъри"…

Битката ставаше все по-остра, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.

Още в средата на 90-те години стана ясно, че това е пропаст, а не пропуск към съвремието.

Така завърши българският вариант на либералната демокрация и на нейно място избухна криминалният феодален капитализъм на бандитите, братовчедите, некадърните. Неслучайно героите на избухващите всеки ден скандали са еднодневни политици, пълни некадърници, които са решили да направят кариера в политиката.

Ако тъпотията болеше, над цяла Българя щеше да се носи един огромен стон, чиито децибели в района на Народното събрание и правителството щяха да са над всички допустими норми.

Глупостта обаче не само боли. Тя струва. За нея плащаме всички ние. Още повече, че отново предстоят някакви "избори".

И пак наоколо се разтичаха малоумници с изцъклени погледи и зациклили мозъци. Бягат насам-натам, ръкомахат. Панически страх, за да останат на сцената.

А вие отново сте пред избори. Имате две възможности.

Първата е да упражните научените при демокрацията три английски думи – Fuck you all, т.е. да таковам всичките…

Втората е отново да позволите да ви направят на маймуни и като Алиса в страната на чудесата, когато виждате чудовището да викате "няма никакво чудовище"

Все пак имате избор – да гласувате или да не гласувате за тези чудовища, да участвате в този цирк с невменяеми клоуни или да го напуснете.

Каква е тяхната стратегия? Да ви убедят отново, че в цирка всички са еднакви, което означава, че следващият режим ще бъде също толкова комичен, крадлив и некомпетентен като последния.

На това вашият отговор може да бъде – Fuck you all, което не е песента на френската певица Милен Фармер.

Срещу вас наистина са малоумници. Но и в тази лудост има метод. Тяхната стратегия е насочена към отвращаване на демокрацията от всички.

Резултатите са налице. В тези избори, според нашата анкета ще участват само 30 на сто. Останалите 70 на сто се утвърждават като "майната им на всички".

Това е най-ниската оценка за политическия "елит" след 1989 г., което означава, че както и преди, ниското участие в изборите няма да даде никакво демократично легитимиране.

Пред нас се разиграва поредният танц на ужасите – dаnse macabre, позоваване на някаква демократична процедура. В истинския цирк тези неща не са толкова важни. Но в политическия те са отвратителни. Демократична България е срутен курник, покрит с шарения лозунг "демократична държава". Никой не иска да си признае бащинството на роденото след 1989 г. "копеле".

На България й липсва план на строежа, матрицата. Критерият на избора на участниците беше "колкото са по-глупави и крадливи, толкова по-добре". Заради това "демократична България" има чертите на карикатура, която обаче е истинска.

Това стана причина за още по-голямо нещастие. Всеки следващ екип отхвърляше предишния и реализираше собствените си интереси. Появи се някаква постройка, в която нито един елемент не пасва на другите.

Тези избори ще бъдат същите. Нищо не е както трябва, защото всички присъстващи на сцената партии, партийки, кръжоци и файтони се отнасят към тази държава като окупатори. Те не управляват своя държава, те окупират и грабят чужда. Знаят, че ще бъдат изхвърлени и я карат като бандити. Това е закономерно и се дължи на маргиналността на този "елит". Системата се оказа смъртно болна. Тези примитиви създадоха една от най-бандитските държави в света. Заради това тя ражда антагонизми, които не може да контролира. Престанете да се самозалъгвате. Политиката стана хоби за примитиви.

Това е изборът на обречения между холерата и чумата. Предлагат ви да изберете едната от тях. Вашето право на избор е така дефинирано, че нямате избор.

Така се връщаме към въпроса дали да гласувате. С гласуването легитимирате не вас, а тях. С негласуването – също. Дилемата е налице. Цялата система е заразена от трипера на венеричноболната демокрация. Сега ни предлагат останалите си оскъдни красоти като магистрални труженички.

Можем да продължим. Но едва ли има нужда, за да констатираме отново, че съвременна България е антидържава. И общото между нея и нормалната държавност е колкото между Христос и Антихриста. Онези, които ще спорят с нас може да са само дебили и страхливци.

Както се казва, изход няма. За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата срещу него държава и да създаде нова. Това може да стане и с най-страшната за тях дума – възмездие. По-просто, като ги изпратим в затвора или на бесилката.

Разбира се, елиминирането на антидържавата не е гаранция за успех, но поне дава шанс за някаква последна надежда.

И така, имате две възможности. Първата е, да им кажете Fuck you all, а втората – да се правите, че не виждате чудовището.

Препоръчваме ви да опитате да излезете от този танц на ужасите.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 311, Sept. 2021
Царят на идиотите
...
    Затворете този прозорец към Европа – смърди
Преддверието към ада е раят по западен образец.1. Германия.В Германия сексуалното извращение се е превърнало в норма. Ту...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com