Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Затворете този прозорец към Европа – смърди

Преддверието към ада е раят по западен образец.

1. Германия.

В Германия сексуалното извращение се е превърнало в норма. Тук хомосексуалността се третира почти като нормална форма на сексуални отношения. Бившият кмет на Хамбург и кметът на Берлин са открити хомосексуалисти.

Повечето родители в Германия не се притесняват от това, че техните 14-15-годишни деца правят секс, а от факта, че нямат представа за контрацепцията и за болестите, предавани по полов път. Сексуалното образование на децата се практикува в германските училища, където хомосексуалността е наравно с нормалните сексуални отношения.

Броят на хората, страдащи от булимия, т.е. лакомия, в Германия е достигнал милион. Нарастването на затлъстяването в Германия е причинило проблеми с безопасността в местните крематориуми. Изгарянето на извънгабаритни тела води до неконтролирани пожари в тези заведения и повишено замърсяване на околната среда.

2. Холандия.

През 2002 г. Холандия стана първата страна, която легализира евтаназията. Оттогава над 3000 души са я използвали всяка година. От пролетта на 2012 г. в Холандия започнаха работа специални екипи, ръководени от професионални лекари, които извършват евтаназия у дома, на повикване.

В големите градове в Холандия, като Амстердам, Ротердам, Хага, Утрехт и други, са отрити кафенета, които имат официално разрешение за продажба на марихуана, халюциногенни гъби и други леки наркотици. Организацията на лицензирани кафенета е предназначена да защити "меките" потребители на наркотици от наркоманите. Но специалистите по рехабилитация показват, че повече от 90% от употребяващите хероин са се пристрастили от редовно пушене на трева.

В Холандия е регистрирана политическа партия, която защитава правата и свободите на педофилите. Партията, наречена "Благотворителност, свобода и разнообразие" (NVD), възнамерява да се бори за намаляване на възрастта за полов акт от 16 на 12 години, както и за легализиране на секса с животни (зоофилия) и детската порнография.

3. Норвегия.

В Норвегия нивото на морал е паднало под всички възможни граници. Парадите на сексуалните извращения се посещават от деца, държащи плакати, пропагандиращи хомосексуалността и еднополовите съюзи. Парадите на содомитите в тази страна се превърнаха в обществени, общоградски празници.

Органите на правосъдието за непълнолетни имат пълен контрол върху поведението на родителите и децата. Основната теза на властите е, че биологичните родители вече не трябва да имат приоритет при отглеждането на собствените си деца. Родителите могат да бъдат наказани даже за хранене на децата със сладкиши.

В Норвегия плачът е забранен със закон; сълзите са знак за емоционална нестабилност. Сълзите на майка, загубила децата си от правосъдието за непълнолетни в съда, са "доказателство", че тя е нестабилна или луда.

4. Швеция.

През 2010 г. в Содермалм, в района на Стокхолм бяха заменени "той" и "тя" съответно на шведски "han" и "hon", с асексуалната дума hen – кокошка, която отсъства в класическия език, но се използва от хомосексуалистите.

Повече от 40 000 деца в Швеция имат хомосексуални родители (или един родител).

През 2009 г. откритата лесбийка Ева Брун беше избрана за епископ на Стокхолмската епархия.

Ювеналната система в Западна Европа се превърна в наказателен орган, който унищожава семействата. В Швеция средно 12000 деца се отнемат всяка година от родителите им. Предлогът може да бъде "грешка във възпитанието", +умствено недоразвитие на родителите" и дори "свръхзащита".

5. Дания.

Бедните датски жени са принудени да правят аборт под заплахата да им отнемат вече родените деца. В Дания, наред с обичайните публични домове, където всеки може да задоволи сексуалните си фантазии, има публични домове с животни, където хората плащат за секс с коне и други животни.

Този вид услуга е широко разпространена и в Норвегия, Германия, Холандия и Швеция. Докато животните и хората не са засегнати, правителствата на тези страни няма да наложат забрана за предоставянето на такива услуги…

Извод: Какво е унищожаването на интимния срам от гледна точка на психиатрията? На Европа това не е просто налагане на всевъзможни извращения, като воайорство (когато телевизията показва какво се случва в спалните на други хора), но и популяризиране на сексуално-патологичните отклонения. А сексопатологията е част от психопатологията.

Но най-важното в разрушаването на интимния срам е, че като обяснява на младите хора за безопасния секс, те са насърчавани да задоволят сексуалния си интерес, омаловажавайки стойността на семейните и брачните отношения, които са съществен елемент в изграждането на нормална психика. При тяхно отсъствие различните нарушения са неизбежни, много болезнени за психиката. Това води до умствената деградация на цялото общество.

Затворете този прозорец към Европа – смърди.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 311, Sept. 2021
Цирк България Dаnse Macabre
За 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти.Наистина лесно се живее, когато главата е празна и ...
    Как, според WADA и МОК, изглежда здравият олимпиец
Циркът на Олимп продължава. Въпреки неоспоримите доказателства за взимане на най-различни стимуланти и забранени препара...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com