Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Няма изолиран и пречистен образец на вируса SARS-COV-2

Няма никакви писмени доказателства за изолирана и пречистена проба от вируса SARS-CoV-2, който причинява COVID-19.

Центровете за контрол на заболяванията на САЩ (CDC) в Атланта писмено потвърдиха, че нямат никакви реална, изолирана, пречистена проба от вируса SARS-CoV-2 и не могат да предоставят никакви записи за този вирус, който, както се предполага, причинява COVID-19.

През последните няколко месеца според Закона за свобода на информацията (FOIA) бяха отправени искания до Центровете за контрол на заболяванията (CDC) в САЩ с искане за доказателства, че CDC е изолирал или пречистил вируса SARS-CoV-2.

На 7 юни 2021 г. CDC потвърди писмено, че няма никакви записи, показващи, че някога са изолирали или пречиствали вируса, за който се твърди, че причинява болестта, наречена COVID-19.

"Златният стандарт" за изолиране и идентифициране на микроби се нарича "постулати на "Кох и Риверс", който беше създаден преди много години за изолиране на бактерии (Кох) или вируси (Риверс).

На графиката е показано сравнение на постулатите на Кох и Риверс. Разликите между бактериите и вирусите са значителни. Ето разликите:

При изолиране на вирус има метод за филтриране, който се използва от учените. Оказва се, че бактериите са много по-големи от вирусите.

За да филтрират бактерии и да оставят само вируси във всяка проба, учените използват много фини филтри в епруветки и центрофуги за разделяне на пробите. По-големите частици (бактерии и подобни) не могат да преминат през филтъра и затова единственото нещо, което остава на дъното на тръбата, са вирусите.

Това е процедурата за филтриране, която се използва от учените.

След това учените могат допълнително да изолират вируси и дори да отделят RNA или DNA, като използват центрофуги.

Както е показано, технологията вече съществува за поучаване на цялата тази информация.

Би трябвало да се предполага, че избухването на вирус, който парализира света, който наложи блокиране, затваряне на предприятия и разрушаване на икономики, вече е анализиран на ниво RNA.

Но не е.

Има и писмо от CDC, в което се признава, че те нямат пречистени, изолирани проби от вируса SARS-CoV-2, който причинява така наречения COVID-19. В CDC на САЩ няма данни за нито един вирус на SARS-CoV-2, изолиран или пречистен от никого, навсякъде по целия свят.

Защо?

Може би, защото CDC притежава патенти върху изследването на коронавирусите и прави милиони от лицензиране на патенти за изучаващите това заболяване.

Може би защото mRNA ваксината срещу коронавируса е съвместна собственост на CDC и Moderna, които печелят милиони долари от лицензионни такси и разпространение на ваксини.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 311, Sept. 2021
PCR-тестът и ваксините не са диагноза, а машинки за пари
PCR-тестът не е разработен за индивидуална диагноза, а за наблюдение на заболеваемостта в населението. Положителният тес...
    Кулисите на "дълбоката държава". Това не е конспирация, а жестока реалност /12/
Дълбоко зад кулисите на "дълбоката държава" действа G30 – групата от тридесет банкери и икономисти на висше равнище в гл...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2021, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com