Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'23'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
България е в национална катастрофа

Отново сме след някакви избори. И отново – неадекватност и безизходица. България продължава да е извън времето и пространството.

След крадливия селски бандит от Банкя ни натресоха някакви реемигранти, провалили се даже в либералната Канада, лансирани от някакви "почетни консули", сред които личат визираните в различни периоди за разследване за различни неща Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и др.

Споменатият по-горе Кирил Петков пък влезе от служебното в редовното правителство като влачи със себе си признато от Конституционния съд престъпление, че не е имал българско гражданство, което го прави нелегитимен и тогава, и сега.

Ще припомним, че същото престъпление продължава да тежи над частното лице Симеон Сакскобургготски, самопровъзгласил се за "цар на републиката" /още едно престъпление спрямо Конституцията/, който ни беше пробутан от тогавашния президент Георги Първанов за премиер, въпреки че нямаше българско гражданство. А това означава, че както това лице, така и целият период на неговото "премиерстване" са нелегитимни, в това число и подписът му за НАТО. Поне на тази основа ще сме улеснени да излезем от НАТО и ЕС.

Подобна "опция" и "алтернатива" сега би трябвало да бъде Румен Радев. Ще му подскажем нещо – ако не бяхме ние през последните 25 години, с нашата битка срещу мафията, докопала властта, сега щеше да гледаш властта от селскостопанска двукрилка, а не да се киприш с "рот-фронт" юмрука на селската масонерия, пробутан от гастролиращите в България и изпъдени от нея руски монархисти "дълбокият отставник" Леонид Решетников и олигархът Малофеев.

Въобще, низходяща президентска градация:

  • първият – Желю Желев, "селски философ" – плагиат, натресен ни от Горбачов след като Луканов му го представи като истински "марксист-ленинец";
  • вторият – Петър Стоянов, треторазряден провинциален бракоразводен адвокат, "актив" на районната милиция;
  • третият – Георги Първанов, шестак, внедрен в БСП;
  • четвъртият – Росен Плевнелиев, "пухльо", знаете от какви две думи е това съчетание;
  • петият – Румен Радев, очертава се като поредна марионетка на САЩ.

За всеки случай Радев пробута в Конституционния съд неотговарящият за критериите на конституционен съдия Янаки Стоилов.

И така, нищо ново, никаква стиковка с времето и пространството.

България е в нова национална катастрофа.

Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация.

България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри.

Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно.

Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа.

Приватизацията беше разграбване на създаденото от четири – пет поколения българи национално богатство, милиарди и милиарди левове.

Днес България е колония, която вече не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на самоунищожение.

Досега България излизаше от всички войни с национални катастрофи. Сега влиза в новата голяма война с национална катастрофа. Което означава, че от нея ще излезе без държава.

Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградация н младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали

Днес България е колония.

Кои са основните признаци, при чието наличие някоя държава се определя като колония:

1. Външната политика напълно се контролира от чужда държава? Да.

2. Политическа несамостоятелност на колонията? Да.

3. Ключовите длъжности се утвърждават само с разрешение на метрополията? Да.

4. Географска обособеност на колонията и нейна отдалеченост от метрополията? Да.

5. Налагане на колонията на заробващи икономически договори от страна на метрополията? Да.

6. Финансова зависимост на колонията от метрополията? МВФ и Световната банка.

7. Статутът на българските аборигени е винаги по-нисък от статута на пратениците на метрополията? Да.

8. Насаждане сред аборигените на чужда култура, религия и език? Да.

9. Включване на колонията във военни съюзи на метрополията и участие във военни конфликти на страната на метрополията? Да.

10. Дали сме колония или не? Да, в 100 процента.

Това променя изцяло фундаменталната постановка на въпроса "какво да се прави" и означава само едно нещо – ако не искаме да изчезнем, трябва да отсечем клона, на който ни бесят.

Онези, които все още си мислят, че ще могат да избягат или да се скрият от тази битка, грешат. Пътят ще бъде много, много дълъг.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 315, February 2022
Още не е вечер – за втори път
Предчувствието ни за Трета световна война отдавна е убеждение. Обяснихме кой иска войната и какви са причините за това.С...
    75 години контрареволюции: 75 години "Гладио" - Gladio. Сега и в Казахстан /26/
Събитията в Казахстан не бяха изненада за онези, които следят ставащото в тази важна централно-азиатска държава след раз...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2023, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com