Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
И този брой е извънреден
09.2023

Ако сте забелязали, постепенно навлязохме в периода на извънредните броеве на "Строго секретно". Не само заради извънредната ситуация на Третата световна война, но и заради извънредния режим на нашата работа, на който много малко издатели и издания издържаха. Заради това сме сред още по-малкото издания и аналитични центрове в света, които достигат нов връх в аналитичността в безпрецедентните условия на информационната война.

Новата ситуация наложи и промяна на "архитектурата" на вестника, както и насочеността и обхвата на неговите анализи. Четете ги внимателно. Някога ще бъдат определени като "история".

Заради това сме и единствената българска медия, която от 30 години е с утвърдени позиции в света и в първата световна 50-ца на така наречените алтернативни медии.

На това ще се спра в следващия брой, както и на 30-годишнината на вестника и моята 76-та годишнина. Не я отбелязах, както и предишните няколко годишнини, защото това не би било етично сред ставащото около нас – вируси, войни, унищожения, лични и национални трагедии и т.н.

Истина е, че струваме повече от другите печатни медии. Но над 30 години ви даваме "истинска стойност и качество за вашите пари" и се радваме, когато ни пишат, че "качеството на вашия вестник е без конкуренция и аналог другаде".

Не се продадохме, нито ни купиха. За нас 2+2 никога не е зависело дали "купуваме" или "продаваме", а винаги е било 4.

Разбира се, извънредната ситуация може да изправи "Строго секретно" пред нови предизвикателства. Трудно се правят прогнози, особено когато става дума за бъдещето.

Заради това, както досега, ще правим всичко, което зависи от нас, да останем в безпрецедентната информационна война, която е историческа, глобална, космическа.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 331, Sept. 2023
Тази война ще е много дълга
Не беше трудно да се предвиди, че ситуацията от юли – август – септември ще определя развитието на Специалната военна оп...
    Революцията в САЩ започна с Rich men North of Richmond
Революцията в САЩ започна на 20 август с песента на неизвестния изпълнител Оливър Антони/истинско име – Кристофър Антони...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com