Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
На 11.09.01 г. съчиниха Осама,на 07.10.23 г. съчиниха Газа
12.2023

Следващите 12 месеца ще бъдат най-взривоопасните в историята на човечеството.

В навечерието на 2024 г. светът продължава да затъва в Третата световна война, която започна хоризонтално разширение в Близкия Изток, в контекста на войната на англосаксонския ционизъм срещу човечеството.

От 30 години налагам тази линия на анализ, която става все по-оправдана. Препоръчвам ви да се придържате към нея, защото тя обяснява много, ако не и всичко, от ставащото и идващото.

И така, 7 октомври 2023 г. в Газа стана втори "11 септември 2001 г. в Ню Йорк", т.е. Хазарската мафия в САЩ и Израел и основните финансови терористи на света – Федералният резерв на САЩ, Международният валутен фонд и Световната банка, повториха, с малки корекции, своя сценарий от 11 септември 2001 г.

Тогава беше в Ню Йорк, сега е в Газа. Тогава основни изпълнители бяха Нетаняху, Буш-младши, Чейни, неоконсерваторите, ЦРУ, МОССАД.

Сега са същите, с малки промени.

Тогава започна "войната срещу тероризма" в Афганистан и Близкия Изток чрез създадените от ЦРУ и МОССАД Ал-Кайда и Осама бин Ладен.

Сега е вторият етап на "войната срещу тероризма", съчинена от същите – Нетаняху, Чейни, неоконсерваторите и създадените от тях Хамас и Ислямска държава ISIS.

И тогава, и сега целта е една и съща – завладяване и кражба на ресурсите – нефт и газ, на Близкия Изток.

Междувременно през 2014 г. англосаксонският ционизъм започна и войната срещу Русия чрез кървавия преврат в Киев и изграждането на "Хазария" в Украйна.

През 2014 г. Русия вдигна бариера пред плановете на САЩ и Израел в Близкия изток с помощта си за Сирия.

През 2022 г. Русия вдигна бариера и пред плана на ционизма за изграждането на "Хазария".

През този период започна и изграждането на структурата на Третата световна война, като в момента ционизмът се опитва да обедини войните "2 в 1" и да действа огледално на укронацисткия режим на Зеленски в Киев, като има намерение да заличи Газа и Западния бряг от картата на Близкия Изток, да ги окупира и присвои техните територии и природни богатства.

През септември Нетаняху размахваше на Общото събрание на ООН в Ню Йорк някаква нарисувана от него карта на Близкия Изток, на която липсваше Палестина.

Последва операцията на фалшив флаг на Хамас срещу израелски жители на 7 октомври, която "оправда" геноцида на Израел срещу мирното палестинско население в Газа, този концлагер от 365 кв. км и натъпкан с 2,5 милиона палестинци.

Сега двете войни на ционизма – в Украйна, и в Близкия Изток, бяха обединени в една от САЩ, Израел и Англия.

Целта е в Украйна да бъде изградена някаква "Нова Хазария", която да заграби огромните богатства на тази изконно руска територия.

В Палестина целта на Израел и САЩ е да заграбят напълно територията и природните богатства на Палестина и да изградят "Голям Израел".

Това е голямата картина, която едва ли ще се промени в близко време, като следващите 12 месеца ще бъдат особено взривоопасни.

Нещо да не е ясно? Някакви въпроси?

Какъв е моментът?

Да започнем от Украйна. Ционисткият режим на укрофюрера Зеленски търпи поражение. Така нареченото "контранастъпление" на Киев завършва с провал. Укронацистите досега са дали в него над 90 000 жертви. Общо от началото на специалната операция режимът в Киев е дал 700 000 убити, над 150 000 трайни инвалиди и други съпътстващи жертви, достигащи общо 1 милион. Реално украинската армия вече не съществува, Киев зависи изцяло от САЩ и НАТО. Украйна изчезна въобще като държава в досегашния си форма.

В този момент САЩ прибягват към стария си трик – налагат тезата за някакви преговори на Киев с Москва. Но какво могат Западът и Киев да предложат на Русия и на какви условия? С какво може Москва да се съгласи? С нищо. Западът не е готов да предложи на Русия нищо, което да я устройва. Още в началото на Специалната операция Москва заяви, че главното условие са гаранциите за сигурността на Русия. Механизъм за тези гаранции Москва вижда в извеждането на военната структура на НАТО от Източна Европа и връщането му към границите от 1997 г.

САЩ отхвърлиха това през декември 2021 г.

Последва Специалната операция от февруари 2022 г. Сега САЩ са пред геополитическо поражение в Украйна.

Но и новият конфликт в Газа не вещае нищо добро за САЩ и Израел. Ционизмът и тук е на губещи позиции. Израел е Палестина, както Косово е Сърбия, както Украйна е Русия…

Плановете на Байдън да се представи като някакъв посредник и миротворец в Газа преди изборите в САЩ са толкова прозрачни, че не заслужават коментар.

Нетаняху е отписан. САЩ продължават да затъват в екзистенционална криза и гражданска война.

Що се отнася до войната на ционизма срещу Палестина, тя е за дълго и ще става все по-горещо:

  • може да се отпише готвеният от години с посредничеството на САЩ договор със Саудитска Арабия;
  • коридорът "Индия – Израел – Европа" не само се отлага, но изчезва завинаги. Под аплодисментите на Китай;
  • време е Израел да бъде закрит като проект на политическия ционизъм и "държава на тероризма", както го определи даже Ердоган;
  • време е да се припомни резолюцията на Общото събрание на ООН срещу ционизма, като форма на расизма
  • проектът на неоконсерваторите и Тел Авив за някакъв Голям Израел "от Нил – в Египет, до Ефрат – в Ирак" се закрива завинаги. Същото се отнася и за проекта за "Хазария" в Украйна;
  • Израел със своите действия принуждава целия свят да постави под забрана идеологията на юдеизма;
  • ционизмът ще трябва да отговаря за престъпленията си в Украйна и Палестина.

Вече има слух, че възстановеният Мариупол в Донбас ще изиграе същата роля, както някога Нюрнберг, където беше военният трибунал над военните престъпници на германския нацизъм. В Мариупол на скамейката на този нов международен съд могат да бъдат Нетаняху, Зеленски, Блинкен, Нуланд… Кандидатите засега са доста.


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 334, Dec. 2023
„Магнитски" и има ли той почва у нас
Бил Браудер, така нареченият "активист за правата на човека" е забогатял със съмнителни и направо криминални сделки.Него...
    Това е само началото на края
Всички се нуждаем от момент, за да се замислим "какво става и докъде ще стигне", особено когато между отдръпването на 20...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com