Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Какво означава новият символ на СВО в Украйна
07.2024

 Какво означава новият символ на Специалната военна операция в Украйна

От началото на Специалната военна операция експертите си задават въпроса какво означават поредните символи, които руските въоръжени сили носят на униформите си или на военните машини и оръжия – Z,O, V.


Ще припомня, че задавах този въпрос много по-рано в голямата статия отпреди 4-5 години под заглавието "Дали Путин си дава сметка за какво става дума".


Питах дали Путин си дава сметка, че основният враг на Русия, в миналото и сега, е ционизмът – с авангард Израел, съюзяването на ционизма с нацизма – с авангард Украйна, САЩ и Германия, че Нетаняху /Милейковски/, който гостуваше в Москва е изтърсак, изфабрикуван от ционистите, наследници на хазарите, присламчили се към юдеизма през 8-ми век, които с помощта на банковия престъпен картел на Ротшилд откраднаха земята на палестинците, използвайки Лондон и Вашингтон за легализиране на кражбата и за изграждане на някакъв "Голям Израел" в Близкия Изток и опитващи се сега да повторят това упражнение в Украйна, т.е. да я откраднат с фалшивите долари на Федералния резерв на САЩ и да създават на нейно място някаква "Нова Хазария", която преди векове е била унищожена от княз Святослав в Древна Русия.


Задавах този въпрос, защото само аз разработвам тази тема още от средата на 60-те години на ХХ век.


Ето защо преди години, с доста голяма тревога, задавах въпроса дали Путин си дава сметка, че никакъв мир с Русия, а и с голяма част от Европа, не влиза в плановете на глобалната ционистка мафия, и че кризата ще продължи дотогава, докато тази мафия, обобщена вече като Хазарска мафия, не бъде унищожена. Iначе войната ще ни погълне напълно.


Сега мога да отговоря на въпроса – да, Путин си дава сметка за какво става дума, което се разбира от последния символ – лого и знак върху руснаците, техните машини и оръжия в операцията в Украйна.


Ще ви обясня защо.


С този знак, наследили предишните Z, О, V, Русия започна актуалната голяма нова офанзива в Североизточна Украйна към Харков и Суми.


Но огромната новина не е самата офанзива, а символът, който Русия рисува върху тази нова сила.

Това е "Острието на Гунгнир" – копието на Один, появило се сега върху руските военни машини и оръжия в Украйна и върху униформите на военните.

Исторически и варягите – на Святослав /в Древна Русия/ са използвали такива оръжия с такива руни, когато са тръгвали на война с Хазарския каганат, когото са унищожили.

Днес руските въоръжени сили се маркират с този знак във войната срещу ционизма и нацизма в Украйна.

Русия и руснаците знаят кой е техният враг.

 


You have read 1 of your 15 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 339, July 2024
Дали САЩ имат стратегическо ядрено оръжие
 Дали САЩ имат стратегическо ядрено оръжие? Какво е реалното му състояние Неслучайно в последните броеве зададохме...
 
# 339
  Българската квадратна „кръгла маса“: Красимир Иванджийски – 33, 55 и 77 години /6/
Българската квадратна „кръгла маса“: Красимир Иванджийски – 33, 55 и 77 години /6/ Продължение от пре...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com