Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Политическият живот в нова България през отминалия месец
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Разкарайте тези бандити
10.2019

Главатарят на мафията, след като подари авансово на САЩ 1,5 милиарда долара за едни самолетчета, които няма да видим, само и само да го оставят още малко на власт, подари и още 1,1 милиард евро на Саудитска Арабия, за да ни прави тръбата за руския газ през Турция до Сърбия.

Такъв идиотизъм историята не познава.

От транзита по тази тръбичка ще "печелим" по 20 млн. долара годишно, като ще губим стотици милиони, защото спряхме "Южен поток". От 2020 г. ще губим и 130 милиона, които досега печелехме за транзита на руски газ по Трансбалканския газопровод към Турция.

Въпросът е докога ще търпим тези бандити и идиоти.

България е под окупацията на примитивна мафия – откровени криминалисти, политкретени и олигофрени, които продължават да смучат от нашите данъци, за да си плащат големите заплати, продължават да крадат еврофондовете, за да си пълнят гушите с комисионни от нашите пари, а ние продължаваме да плащаме охраната на този дебелогъз екземпляр, за да не го ликвидират неговите аверчета.

България е под окупацията на няколкостотин маргинали, които ограбиха изработеното от другите и превърнаха държавата в гангстерска джунгла, която е заобикаляна отдалеч даже от джихадистите от Афганистан, в която корупцията бие всички световни рекорди, а жизненото равнище е на последно място в ЕС, като на онези 3 милиарда души по света, които живеят с по-малко от 2 евро дневно.

България беше превърната в Джурасик парк на Европа.

Мафията е жива само благодарение на нашите данъци, като по данъчно облагане сме на първо място в света – 54 на сто.

Въпросът е защо плащаме данъци на държавата-мафия?

Не сме длъжни да плащаме данъци, за да може мафията да ограбва нашия труд и живот.

Не сме длъжни да плащаме данъци, за да храним орда малоумни депутати, които не представляват нашите интереси.

Не сме длъжни да плащаме данъци, за да може мафията да плаща на проституиращите медии.

Не сме длъжни да плащаме данъци, за да може мафията да краде от пътищата и да ви убива на всеки метър.

Мафията е жива само благодарение на нашите данъци.

Спрете да плащате данъците.

Съвременна България е антидържава. Това е държава на мафията.

Срещу нас е противник, който е парализиран от животински страх да не се сетите за какво става дума, докато ви ликвидира напълно.

Вече няма какво да губите.


You have read 1 of your 40 free articles this month.
Subscribe to gain access to the Strogo Sekretno issues.

Subscribers please enter your username and password above.

 Issue 290, October 2019
Брекзит: никой не знае дали и кога
След като британският парламент спря Брекзит, следващата стъпка ще е срещата на ЕС в Брюксел на 17-18 октомври. Никой не...
    Колите в ЕС пред CO2 катастрофа /2/
Европейският пазар на леки коли е пред срив, който ще има катастрофални последици за българите и България.Който не купи ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2020, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com