Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'23'22'21'20'19'18'17'16'15'14'13'12'11
'10'09'08'07'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
100-ят брой на "Строго секретно"
От колектива

Пред вас е 100-ят брой на "Строго секретно", който вече е на 11 години. Това е единственият независим вестник в България, издаван от толкова време с утвърдено място у нас и сред световните медии.

От дългогодишната практика като професионални журналисти знаем, че всеки вестник е жив организъм, отражение на една или друга тенденция.

Още преди 100 броя заявихме нашите намерения да се надсмиваме на глупостта и да се веселим от тъжните неща. "Строго секретно", трябваше да бъде лош вестник, защото в страната, в която всичко е лошо, издаването на добър вестник щеше да е национално предателство.

Какво обаче стана? Тъй като вестникарският пазар е пълен с вестници-боклуци и конкуренцията между тях е огромна, законите на пазара ни хванаха за гушата. Не ни оставаше нищо друго, освен да направим добрия вестник ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 100, Sept. 2003
Цялата власт, на... бандитите
Българската политика продължава да подивява, в смисъл като че ли се прави от животни. Политиката обикновено е такава, ка...
    Отново Сидония и лицето на Марс
На 28 август Марс се намираше само на 55 милиона и 800 хиляди километра от Земята и ще можеше да се наблюдава с невъоръж...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2023, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com