Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Даяна: "Хари не е син на Чарлз"

Според излязлата в САЩ книга "Даяна, тайни и лъжи" на Николъс Дейвис "Даяна е била убедена, че не нейният съпруг - принц Чарлз, а любовникът й - Джеймс Хюит, е баща на принц Хари, като тази жестока тайна е била също сред причините за нейната смърт".

Дейвис е убеден, че Даяна е била убита, за да бъдат предотвратени още по-големите скандали около кралското семейство с нейния евентуален брак с мюсюлманина Доди Ал Фаяд. "Смъртта на Даяна и Доди в катастрофата в Париж е била организирана от английските спецслужби с помощта на службите на Франция и със знанието на ЦРУ".

"Когато Даяна е била бременна с Хари, принц Чарлз се е молил бебето да не прилича на Хюит, тъй като е вярвал, че все още има минимален шанс той да е баща".

Но след раждането на Хари приликата му с Джеймс Хюит е ставала все по-очевидна, з ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 101, October 2003
"Инсталацията"
Следва интервю с Валери Уваров от Руската национална академия за сигурност, направено през февруари в Невада (САЩ) по вр...
    За кого ще гласувате
Около 70 на сто от българите не искат да гласуват. Това също е вот на отрицанието. Но и останалите, които ще отидат да п...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com