Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
В конска държава
12.2003

Продължавам зоо-тематиката. В предишния брой се спрях на маймуните в България. В този ще я разгледам като "конска държава".

България е конска в смисъл, че в Европа я считат за американски троянски кон. За такава е считана не само българската десница, но и така наречената ни левица. Нямаме никаква политическа класа, но заради това пък тя е много глупава.

Задавате ли си въпроса защо в България, която в 90 на сто е лява, левицата не е взела властта. Даже не я иска. Обратното. И тя хвали демокрацията. Не им се чудим. Именно заради демокрацията всички тези хора вместо в затвора са в парламента и правителството. Обърнете внимание - демокрацията у нас се хвали само от онези, които управляват. Така наречената левица също хвали демокрацията, въпреки че обективно би трябвало да е нейният най-голям враг. Така е, защото левицата не е левица. Ще ви обясня защо.

Напоследък БСП се хвали, че са ги приели в Социнтерна, което е не само високо признание, но и подготвяло пътя им към властта в България, тъй като цяла Европа де факто е социалистическа. Европа може да е, но те със сигурност не са.

Българската левица с актуалното си ръководство (последната политическа метастаза на перестройчика Луканов) е считана от европейската социалдемокрация за американски троянски кон.

Социнтернът, който е в масовата махленска организация на Европа, т.е. нейното ОФ, и в която може да членува всеки, който не е бил щурмбанфюрер при Хитлер, няма доверие на българските социалисти. Приема ги обаче, з ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 103, Dec. 2003
България е побесняла
България е в агония. Имунната й система е на нулево равнище. Остава само вирусът да я изкара на улицата. Всъщност тя веч...
    САЩ губят воината в Ирак: въпросът е на каква цена
"Колкото повече успехи постигаме в Ирак, толкова по-яростно реагират терористите" - каза Джордж Буш след кървавото начал...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com