Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Световен салон
Дали Клинтън умира

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън изглежда все по-зле. След сърдечната операция, възстановителният период или е твърде сложен, или може да е нещо по-лошо. Според някои лекари Бил Клинтън умира. Причините могат да са различни, някои в сферата на слуховете.

Има предположение, че Клинтън е бил отровен (което не е без основание на фона на слуховете за отравянията на Юшченко и Арафат). Другите са, че Клинтън, който преди години е бил наркоман, се е върнал отново към наркотиците, в което може да има истина заради загубата на тегло, химеричното поведение, липсата на концентрация, проличало на срещата в Давос. Не е изключено и някой да иска да се отърве от Клинтън или защото знае твърде много, или защото на съвестта му е смъртта на няколко десетки американци от времето на наркотрафика през Мена (Арканзас), когато той беше губернатор на щата.

Странни неща стават и около Хилари Клинтън, която неотдавна припадна на една среща, на която трябваше да произнесе реч. Това беше приписано на умора или грип, но на следващите й публични показвания тя продължаваше да изглежда зле.

Според последните анкети, Хилари сред демократите е с най-висок рейтинг и сигурно ще се кандидатира за президент през 2008 г.

Но веднага се появява въпросът какво ще прави с Бил Клинтън. Въпреки че са разведени, преди изборите отново ще изплуват старите скандали. Или както пишат в САЩ, "проблемът за Хилари е, че Бил продължава да изсмуква целия кислород от стаята". Освен това, той иска да пренапише исто ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 118, March 2005
Какво е килологията
Убийството на друг човек не е в човешката натура, което означава, че то е висша форма на болест или на контрол на мозъка...
    Шамбала и Сомати /3/
Разговорът ни със свами Дарам продължи.- Разкажете ни за предишната цивилизация на атлантите?- Тази цивилизация е била и...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com