Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Криза на Путин или заговор срещу него
Прогноза на "Строго секретно"

Путин започна новата 2005 г. с външни и вътрешни проблеми и за първи път със спадащ рейтинг.

На 31 декември 1999 г., когато прозвуча прочутото телевизионно обръщение на Елцин, че "братлета, правих каквото можах, но не успях, а сега младият, здрав и безалкохолен полковник от КГБ Путин, който не е измърсен от голямата политика ще поработи", руският народ наистина се зарадва. На фона на пияния и болен Елцин с неговото "панимаишь", се появи млад, нормален и амбициозен човек, който се превърна във въплъщение на надеждата.

Оттогава обаче изтече много вода и до плюсовете около Путин започнаха да се появяват и минуси. Но рейтингът му продължаваше да има феноменално значение. Появи се и изразът "тефлонен рейтинг", т.е. че около Путин можеха да стават неща, които биха сгромолясали рейтинга на всеки европейски политик, но не и на него.

Положението обаче започна да се променя и вероятно 2005 г. ще бъде кризисна за Путин и преломна за Русия във вътрешен и международен аспект, в добра или лоша посока.

Ако не обръщаме внимание на разсъжденията на разни бърборковци, наричащи се политолози или социолози, актуалният въпрос за Путин може да се формулира по следния начин - дали неговият имидж в съзнанието на руснаците ще възприеме трайна негативна тенденция.

Кризисните явления започнаха да се множат. Ресурсите на създадения износно-суровинен модел се изчерпват, като през 2005 г. ръстът на икономиката може да не е 8 на сто, а около 5,5 на сто. Подемът, предизвикан от външната коню ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 118, March 2005
Какво направиха другите
Германия: Въпреки че в последните дни на ГДР служителите на ЩАЗИ унищожаваха колкото се може повече документи там остана...
    Дали Иран е на дневен ред
Светът е пълен с асиметрии. Едната от тях е, че глупостите се произвеждат и продават на общественото мнение много по-ле...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com