Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Девиацията на уродите
Интелектуален клуб "Строго секретно"

"Малоумието се повтаря постоянно, но всеки път очаква различни резултати." Това може и да са думи на Айнщайн, но за нас са още едно потвърждение за еволюцията на политическото уродство в България и при сегашните избори.

Със сигурност имаме умни деца, или поне не по-глупави от Айнщайн. Едно от тях, съдейки по името Сашо Тодоров, намиращо се в САЩ, разработил, със своите колеги от университета в Принстън, метод за разпознаване на шансовете на успеха на политика чрез показване на снимката му само за 1 секунда. В 70 на сто от случаите, на основата на това физиономно мигване, американците са могли да предвидят изхода на изборите.

Ние имаме по-добра машина за разпознаване, още повече че снимките на нашенските "политици" се мотаеха по вестниците, телевизиите и плакатите доста над 1 секунда.

И отново познахме - става дума за уроди. За да стигне до този професионализъм споменатият Сашко има още да поживее.

Казвайки "урод", не обиждаме никой. Уродството не е медицински, а преди всичко социален термин, но в България се използва предимно като политически критерий.

Съотношението между нормата и отклонението от нормата, т.е. уродството, се проявява силно само в най-примитивните случаи, като в България.

Нормата, сама по себе си, реално не съществува. Тя е само абстракция на уродството, като именно уродството е същността на реалността на нормата. Нормата съществува само чрез уродството. Заради това има нормално уродство и ненормално - от второ равнище, като уроди са и втори ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 122, Jul-Aug 2005
Атаката е била с А-3
Потвърждава се тезата, че атаката срещу Пентагона не беше с огромен Боинг-757, а с малък А-3 Sky Warrior. Според показан...
    Краят на ЕС
Онова, което става във Франция, май наистина е нова революция.Европейският съюз е в колапс. Провалът да се договори нови...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com