Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Top Secret
Био- или ядрена атака в София

Мониторингът на образците на работата на разузнавателните централи на САЩ и Англия дава основание да се предполага, че се подготвя ядрена, бактериологична или химическа атака в САЩ, Англия, или в други държави.

Могат да бъдат използвани ядрени заряди, бойни газове, други химически оръжия или биологически агенти.

Целта е да се предизвика шок, много по-голям от 11 септември, за да бъде спрян колапса на Буш и неговата администрация, да се спасят финансовите структури на Ню Йорк и стратегическата позиция на САЩ, Англия и Израел. Атаките ще бъдат приписани от ЦРУ, MI-6 и Моссад на контролирани от тях "терористични групи".

Истинският организатор на атаката ще бъде същото командно звено в САЩ, което осъществи 11 септември. То в момента води битка за оцеляване. Може да се стигне и до въвеждането на извънредно положение в САЩ.

В момента се разиграва руска рулетка - ядрена или био, като изпълнителите й със сигурност няма да са руснаци.

САЩ и Англия понесоха стратегическо поражение в Ирак и Близкия Изток, натискът срещу тях в Кавказ и Средна Азия расте. Икономическата имплозия на САЩ е неизбежна. Налице са и редица други фактори, които постоянно анализираме, за да стигнем до извода, че след атентатите в Лондон в близко време предстои голяма ядрена, или серия от по-малки терористични атаки.

Според някои източници в САЩ вероятната ядрена атака ще бъде с жертви около 200 000 души.

Атаката може да бъде и в Европа - Париж, Рим, Берлин, Варшава. Може и да е София.

Цел в ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 124, Sept. 2005
Наркотикът от Афганистан
Проблемът с афганистанските наркотици е с многопланов характер. Доходите от нелегалната продажба на наркотици възлизат н...
    Пораженията от мръсна бомба
Симулацията е на замърсяване на имагинерен град от мръсна бомба, съдържаща два тона цезий 137.Зона Нула - място на взрив...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com