Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
Разкарайте този електорат
От колектива

Не ни е лесно, но на ЕС е по-тежко. Нашата дилема е пасивна. Дали ще ни приемат или няма, не зависи от нас. Тяхната дилема е много по-тежка. Трябва да решават дали да ни приемат или не.

Ако ни приемат, ще узаконят унищожението на България след 1990 г. и ще легитимират престъпниците, станали "политическа класа". Ако не ни приемат, също лошо - обричат ни на същите бандити.

Заради това в ЕС не знаят какво да правят и чакат сами да си оправим нещата. Но за да ги оправим, има само един изход - изграждането на напълно нова партийна система и предсрочни избори, с едновременна забрана на всички, които са участвали във властта в България през последните 15 години. И без това вече никой не гласува за тях. За кого да се гласува? Партийната система е деградирала до такава степен, че трябва да се изгражда отново.

Всичко е лъжа. Властта беше дадена на БСП, която само лъже електората си. Няколко нисши кадри на бившата БКП са си въобразили, че могат да реализират крайнодясната политика на част от най-дясната европейска социалдемокрация в съюз с придворната клика на "имотния" Кобургготски и с етническата партия на Доган. Последният започва да се досеща, че номерът с "възродителния процес" вече не минава и се готви да се влее в БСП, която ще му даде европейска индулгенция. Станишев започна най-накрая да събира трудов стаж и още не е разбрал, че онова, което е научил в Лондон с парите на Илия Павлов и Паница, е глупост.

Кобургготски все още е тук, но е готов да духне в първия моме ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 128, Jan-Feb 2006
Голямата картина
Никога не съм предполагал, че в този живот ще видя краха на двете най-големи империи в историята - СССР и САЩ. Да, и на ...
    Изборите бяха фалшифицирани
И на тези избори социолозите се оказаха в центъра на скандала. И понеже трябва да се търси истината - нека се опитаме.Пр...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com